Om Åben Virksomhed


Alt for få unge vælger en erhvervsuddannelse. Udviklingen har desværre været nedadgående i flere år. Det har vi i Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Erhvervsråd besluttet os for at gøre noget ved sammen med Tradium, Tech College Mariagerfjord og Erhvervsskolerne i Aars.

I samarbejde med lokale produktions- og håndværksvirksomheder vil vi gerne vise lokale karrieremuligheder som faglært frem for de unge og deres forældre. Derfor afholdes der Åben Virksomhed i og omkring Arden, Hadsund, Hobro og Mariager lørdag den 4. februar 2017 kl. 13.00-16.00.

Hvad skal der ske til Åben Virksomhed?

Virksomhederne giver rundvisning, fortæller og svarer på spørgsmål. Virksomhederne vil samtidig fortælle om karrieremulighederne som faglært.

Til Åben Virksomhed vil der også være materialer fra erhvervsskolerne om uddannelsesmulighederne. Man kan også træffe relevante uddannelsesinstitutioner ved virksomhederne og få en snak med vejledere om uddannelsesmuligheder og erhvervsfaglige karriereveje.

Alle virksomheder slår dørene op kl. 13.00-16.00 lørdag den 4. februar 2017 (enkelte virksomheder har andre åbningstider). Du behøver ikke tilmelde dig og kan frit køre rundt til flere af virksomhederne, der glæder sig til at tage imod.

Se samlet liste over deltagende virksomheder.

Hvem er Åben Virksomhed for?

  • Folkeskoleelever og deres forældre.
  • Ledige der er indenfor målgruppen for at tage en erhvervsuddannelse.
  • Andre interesserede.

Læs artiklen ”Unge skal have bedre kendskab til håndværk og produktion”.

Læs artiklen "Din fremtid - Få det fedeste job!"

Opdateret 04.08.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?