Deltagende virksomheder


Du kan besøge virksomheder i både Arden, Hadsund, Hobro og Mariager.

Åben virksomhed

I Arden er der åben virksomhed hos

Riantics A/S

Industrivej 8, 9510 Arden

Virksomheden fokuserer på innovative kvalitetsprodukter og automatiserede løsninger til optimeringen af den interne logistik. Der er mange forskellige faggrupper ansat - blandt andet assistent, smed, elektriker, mekaniker, klejnsmed og konstruktør.

 

ROCKWOOL

Rockwoolvej 2, 9500 Hobro

Virksomheden producerer isolering til forskellige typer byggerier. Der er mange forskellige faggrupper ansat - blandt andet kontorpersonale, smed, elektriker, maskinmestre og operatører.

I Hadsund er der åben virksomhed hos

Hans Jensen Lubricators

Smedevænget 1-3, 9560 Hadsund

Virksomheden er førende international leverandør inden for udvikling, produktion og service af cylindersmøreapparater og SIP ventiler. Der er mange forskellige faggrupper ansat - blandt andet kontorassistent, elektriker, industritekniker, automekaniker, elektronikfagtekniker og tekniske tegner.

 

Metafix

Ringvejen 2 A, 9560 Hadsund

Virksomheden er en maskinpark, der kan håndtere opgaver inden for metalarbejde og overfladebehandling. Personalet er klejnsmede, rustfri smede samt på sigt en teknisk designerelev.

I Hobro er der åben virksomhed hos

Agri-Norcold

Skivevej 43, 9500 Hobro

Virksomheden er fødevareindustriens servicepartner indenfor indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer. De ansatte arbejde med lager.

DS Stålkonstruktion (åbent kl. 13.00-14.30)

DS Industrivej 5, 9500 Hobro

Virksomheden producerer og bearbejder stål. Der er forskellige faggrupper ansat - blandt andet klejnsmed, robotoperatør, robottekniker, industrimaler og truckfører.

DS Stålprofil (åbent kl. 14.30-16.00)

Andrupvej 9 A, 9500 Hobro

Virksomheden producerer stålplader til blandet andet tag og facader. Der er forskellige faggrupper ansat - blandt andet smed, landbrugsmaskinsmed, klinesmed, finmekaniker, industritekniker, tømrer og murer.

Brdr. Nielsen

Rugmarksvej 4, 9500 Hobro

Virksomheden arbejder med tømrer- og mureropgaver. Der er forskellige faggrupper ansat - blandt andet administrativt personale, tømrer, murer og struktør.

Lillegården El

Erhvervsparken 15, 9500 Hobro

Virksomheden er et el-installationsfirma til både private, erhverv, industri, landbrug og service.

RS Stålteknik

Sjællandsvej 20, 9500 Hobro

Virksomheden beskæftiger sig med smedeopgaver og producerer støbeforme til betonindustrien og byggevare/konstruktionsstål til byggeri og industri. Der er mange forskellige faggrupper ansat - blandt andet smed, konstruktør, klejnsmed og maskinarbejder.

Villumsign

Smedevej 32, 9500 Hobro

Virksomheden producerer blandt andet skilte, bildekorationer, solfilm, logodesign, webdesign og digitale skilte. Der er mange forskellige faggrupper ansat - blandt andet montør, skiltemaler, systemudvikler, grafiker og bogholder.

I Mariager er der åben virksomhed hos

NS Teknik

Hyrdehøjvej 18, 9550 Mariager

Virksomheden er underleverandør inden for maskin- og elektronikindustrien. De ansatte er maskinarbejde - for eksempel industritekniker og cnc operatør.

 

REO-PACK

Kongsdal Havn 4, 9550 Mariager

Virksomheden er global totalleverandør af specialkonstruerede logistik- og automatiseringsløsninger.

Opdateret 23.04.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?