Solgaven


Solgaven ligger meget naturskønt ved Østerskoven i Hobro. Her er mulighed for en dejlig spadseretur i skoven, i haven eller turen omkring Solgaven. Der er busstop ved Solgaven, så det er nemt for pårørende at besøge beboerne på Solgaven.

Boligerne

Solgaven har 57 plejeboliger. Boligerne varierer i størrelse og indretning. De har alle et stort badeværelse.
Der er telefonstik og kabel TV i alle boliger. 

I alle bo-miljøer er der fælles daglig- og spisestue.

Aktiviteter

Solgavens Venner, der er en forening for frivillige, bidrager med planlagte aktiviteter i løbet af ugen. Det er sang, højtlæsning, gymnastik, gudstjeneste hver 14. dag samt gå- og indkøbsture. Desuden arrangerer Solgavens Venner udflugter og fester der følger årstiderne.

De almindelige daglige gøremål er vigtige for at holde sig i gang og bevare sine færdigheder. Derfor arbejder plejepersonalet og vores fysioterapeut målrettet med at støtte den enkelte til at træne fysiske og mentale funktioner. Målet er at opretholde så høj grad af selvhjulpenhed som muligt. Vi tror nemlig på, at mestring af eget liv giver høj livskvalitet.

Mad

I bo-miljøerne tilberedes mad til hele døgnet af kostfaglige medarbejdere. Den hjemmelavede mad har stor betydning – beboerne er helt tæt på, hvad enten de ser på eller bidrager direkte i tilberedningen af måltidet. 

Der skabes hverdagsliv med hjemmebagt brød og madlavning. Duften, glæden og nydelsen af maden får de ældre tidligere ind i spisestuen til en snak og samvær med de øvrige beboere. Man kan også vælge at spise sine måltider i lejligheden.

Beboerne nyder de hjemmelavede traditionelle retter i dagligdagen og kan selv bestemme, hvad de ønsker at spise, når de fejrer fødselsdag.

Husleje og depositum

Huslejen er mellem 4.600 – 6.200 kr. alt efter størrelse. Indskuddet ligger mellem 11.600 – 24.900 kr.

Tilsynsrapport

Hent og læs tilsynsrapporten for Solgaven.

Læs rapporten for uanmeldt tilsyn på plejecentret.

Billeder fra Solgaven
  • Solgaven
  • Solgaven 034
  • Solgaven hovedindgang
  • Lejlighed
  • Malet dør
  • Salen
  • Terrasse

Kontakt


Plejecentret Solgaven


Opdateret 14.09.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?