Teglgården


Teglgården har 25 faste plejeboliger, fordelt på to leve- og bomiljøer – Ved Havet og Under Kastanjen. Plejecenteret ligger centralt placeret i Als.

Boligerne

Boligerne består af kombineret stue og soveværelse, badeværelse, et lille kælderrum og adgang til egen terrasse. Boligerne har forskellig størrelse. Inkl. fællesareal varierer boligerne fra 57-70 m2. I boligerne er der seng og garderobeskab med skuffer, hylder og bøjlestang. Disse er på hjul, så de er flytbare. Derudover er der loftsbelysning i bade- og soveværelse. Der er også tv- og telefonstik, så der er mulighed for at medbringe egen telefon. I alle boliger er der monteret skinner til loftslift.

Aktiviteter

Teglgården har tilknyttet et dagcenter, som består af en ergoterapi og en fysioterapi. 

I fysioterapien er der mulighed for vedligeholdende træning som cykling, gangtræning, paraffinbade, ultralyd med mere. I ergoterapien er der mange former for aktiviteter, fer eksempel vævning, syning, strikning, kortspil med flere. Derudover afholdes der gudstjeneste hver måned.

Mad

Måltiderne er dagens samlingspunkt og alle måltider er i fokus på Teglgården. Maden laves i de to leve-bomiljøer, Ved Havet og Under Kastanjen, hvilket giver dejlige dufte og stimulerer sanserne. Beboerne har mulighed for at hjælpe til i det omfang som den enkelte kan og menuen laves ud fra beboernes egne ønsker.

Til alle måltider er beboerne sultne og glæder sig til at få dejlig, ernæringsrigtig og hjemmelavet hverdagsmad.

Husleje og depositum

Huslejen er mellem 4.600 - 5.800 kr. alt efter størrelse. Indskuddet ligger mellem 14.800 - 18.100 kr.

Tilsynsrapport

Hent og læs tilsynsrapporten for Teglgården.

Læs rapporten for uanmeldt tilsyn på plejecentret.

Billeder fra Teglgården  • Teglgaarden
  • Teglgården fælles UK
  • Teglgården Hall
  • Teglgården fælles gang UK

Kontakt


Plejecentret Teglgården


Opdateret 14.09.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?