Ledig i Mariagerfjord Kommune

Nedenfor finder du mere information om dagpenge, kontanthjælp, uddannelseshjælp, ledighedsydelse og udbetaling af ydelser under ledighed.

2 kvinder der sider vedsiden af hinanden og ser på en computerskærm

Dagpenge

Dagpenge er en ydelse, der kan udbetales til arbejds­løse, der er medlem af en a-kasse. Det er a-kasserne, der udbetaler dagpenge. Læs mere om regler og takster for arbejdsløshedsdagpenge her.

2 kvinder der sider sammen ved en computer og snakker

Kontanthjælp

Kontanthjælp er en offentlig ydelse til personer, der ikke er i stand til at forsørge sig selv eller deres familie. Du finder her oplysninger om regler og takster for kontanthjælp.2 kvinder der sider sammen og ser på nogle papir

Ledighedsydelse

Ledighedsydelse er en særlig ydelse til de personer, der er visiterede til et fleksjob og er ledige. Du finder her oplysninger om regler og takster for ledighedsydelse.
Mand der sider ved et bord og smiler

Uddannelseshjælp

Unge under 30 år uden uddannelse får uddannelseshjælp i stedet for kontanthjælp. Her finder du oplysninger om regler og takster for uddannelseshjælp. Kvinde med anden etnisk baggrund i sort tøj og med tørklæde

Integrationsydelse

Læs mere om hvem der kan få integrationsydelse, og hvordan du kan søge om denne ydelse. Du finder her oplysninger om regler og takster for integrationsydelse.
Penge - pengesedler og mønter der ligger på et bord

Ydelsesservice

Ydelsesservice udbetaler forsørgelsesydelser og hjælp i særlige tilfælde.

Få mere information om vores telefon- og åbningstider, og hvad du kan søge hjælp til.