Kirketoften


Botilbud Kirketoften er beliggende i smukke omgivelser tæt på Østerskoven og i gå afstand til fjorden i det østlige Hobro. Der er gode muligheder for offentlig transport lige uden for døren.

Boligtilbud til voksne

Botilbud Kirketoften er målrettet dig, der har en betydeligt og varigt nedsat funktionsevne og er i alderen 18 år til 70+. Du skal have et betydeligt og varigt behov for hjælp og guidning til alle dagligdags funktioner døgnet rundt, eksempelvis skal du have brug for hjælp til at skabe struktur og overskuelighed samt behov for hjælp til at komme fra A til B.

Botilbuddet

Tilbuddet er opdelt i fire huse. I hvert hus er der syv lejligheder, der er placeret omkring et 130 m2 stort fællesareal. Lejlighederne er ca. 50 m2 store og består af en stue/ tekøkken, et soveværelse samt badeværelse. Lejlighederne er alle handicapvenlige.

Fællesarealet i husene består af en stue og et køkken-alrum. Her tilberedes alle måltider i et samarbejde mellem personalet og de beboere, der har lyst.
I tilbuddet findes der desuden et centerområde med administration og personalefaciliteter samt aktivitetsrum.

Som beboer har du mulighed for at deltage i aktiviteter, der foregår på Kirketoften. Mange visiteres til samvær- og aktivitetstilbud Mariagerfjord, der ligger 10 minuters gang fra botilbuddet 
Botilbud Kirketoften er oprettet efter almenboligloven § 105, stk.1 med pædagogisk støtte efter Lov om Social Service § 85.

Faglig tilgang

På Botilbud Kirketoften har vi fokus på at tilbyde dig en helhedsorienteret indsats, der skal tilgodese dit individuelle behov i forhold til din alder, dit handicap og dine interesser. Vores pædagogiske vision er at skabe en oplevelse af genkendelighed og livsglæde i hverdagen. Vi tilbyder rammer for et godt og trygt liv og tager udgangspunkt i dine ressourcer og behov.

Du kan finde en nærmere beskrivelse af botilbuddet og læse tilsynsrapporter på Tilbudsportalen.

Billeder fra Kirketoften  • Handicapvenlig badeværelse - toilet med armlæn og bruser med lange håndtag
  • Kirketoften fælles lokale  med borde og stole omkring og store vinduer med udsigt til grønt område
  • Billede af en åben og lyst rum med to rød sofa og et stuebord. Reol i baggrunden
  • Botilbud Kirketoften, en hvid mustenbygning med en glas indgangsparti
  • Stort lyst værelse, der er en senge i baggrund, et klædeskab og nogle billeder på vægen

Kontakt


Botilbud Kirketoften


Opdateret 22.10.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?