Skivevej


Botilbud Skivevej er centralt beliggende i Hobro by. Boligerne ligger naturskønt op af Vester Fjord. Der er kort afstand til forretninger, ligesom der er kollektiv trafik i nærheden.

Botilbud til dig der har fysisk eller psykisk udfordringer

Botilbuddet er til dig, der har et fysisk eller psykisk nedsat funktionsniveau og derfor har behov for hjælp i hverdagen. De fysiske rammer på Skivevej er velegnede, hvis du har et fysisk handicap.

Lejlighederne

Botilbud Skivevej består af 18 boliger med stue/tekøkken, soveværelse og badeværelse. Hver lejlighed er ca. 50 m2. Skivevej er opdelt i to levegrupper med hver deres fælles boligareal. Alle boliger ligger i stueplan.

Faglig tilgang

På Skivevej tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi støtter dig i at at klare livet. Vi tror på livskvaliteten i, at håndtere udfordringer i hverdagen og opleve de små sejre.

Du kan finde en nærmere beskrivelse af botilbuddet og læse tilsynsrapporter på Tilbudsportalen.

Billeder fra Skivevej  • Skivevejs Fælles lokaler  - borde med stole omkring, og reoler sat op langs væggen med potteplanter på
  • Skivevejs Fælles stue - sofagruppe med sofaer, lænestole og sofabord, reoler langs vægen. Der er fjernsyn og billeder hængt op på væggen.
  • Skivevej lejlighed - sofagruppe, billeder på væggen og stor vindue med udsigt til en grøn mark.
  • Skivevej lejlighed - spisebord med stole omkring, billeder på væggen og en stor reol med billeder og pyntegenstande i.
  • Træningsmaskiner, el-cykel, løbebånd, stor gummibold og yogamåtter

Kontakt


Botilbud Skivevej


Opdateret 14.09.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?