Facade - Aalborgvej set ude fra, murstens bygning med mange vinduer og terrassedør der åbner op til en sti omkring huset.

Botilbud Aalborg-Hedevej

Botilbuddene Aalborgvej/ Hedevej er beliggende ca. 1 km fra Hadsund centrum. Herfra er der gode muligheder for offentlig transport.
Billede af gull murstensbygning med mange terrasse vindue partier

Botilbud Enggården

Botilbud Enggården ligger naturskønt i udkanten af Mariager. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder i Mariager centrum. Lige ved døren er der busforbindelser til Hobro, Randers og Hadsund.
 

Botilbud Kirketoften i Hobro en hvid mursten byggeri med teressedør, grøn græsplæne forand samt nogle flisestier og en sandkasse med gyngestativ

Botilbud Kirketoften

Botilbud Kirketoften er beliggende i smukke omgivelser tæt på Østerskoven og i gå afstand til fjorden i det østlige Hobro. Der er gode muligheder for offentlig transport lige uden for døren.
Vadgård lejligheder set ude fra med udgang til en lille flise terrasse og grønt areal.

Botilbud Kærvej

Bo - og aktivitetstilbud Kærvej ligger i Onsild og er inddelt i 3 huse - Blåvad, Rødvad og Grønvad.
s1

Botilbud Skivevej

Botilbud Skivevej er centralt beliggende i Hobro by. Boligerne ligger naturskønt op af Vester Fjord. Der er kort afstand til forretninger, ligesom der er kollektiv trafik i nærheden.
Vestergade set ude fra - hvid bygning med 3 etager og rødt tag

Botilbud Vestergade

Botilbuddet er centralt beliggende i Hadsund by, hvor boligerne deler bygning med Hadsund Sundhedscenter. Der er kort afstand til butikker, banker og havnen. Der er gode muligheder for kollektiv trafik lige i nærheden.

Botilbud til voksne med handicap