Biecentret


Biecentret er et aktivitets- og kulturhus centralt beliggende i Hobro.

Biecentret åbner igen 17. august

Biecentret åbner forsigtigt efter en længere corona-pause, og vi glæder os til at se jer! Der er et væld af arrangementer og aktiviteter. Og en ny hjemmeside på vej. 

Følg os på facebook.
Se mere i Bie Tidende, som kommer i uge 32.

Corona – Information

Biecentret har været lukket i en længere periode, men genåbner mandag den 17. august 2020, og vi glæder os til at se jer alle igen, medlemmer, frivillige, og venner. 
Vi ved i skrivende stund ikke alt om, hvordan det kommer til at forløbe sig, men vi har planlagt efteråret ud fra, at vi så nogenlunde rammer en normal gænge. Det er sandsynligt, at vi kommer til at åbne i etaper, og det betyder, at ikke alt starter på en gang. Det ved vi mere om, når vi når så langt.
Hverdagen i Biecentret bliver sandsynligvis en anden i et stykke tid fremover, med øget fokus på håndhygiejne, med afspritning, massiv rengøring, og afstand mellem stolene, men vi vil gøre det så godt, vi kan.

Mandags- og søndagsarrangementer

Vær opmærksom på, at du fra efteråret skal til at købe billet til vores almindelige mandags- og søndagsarrangementer. Vi kan ikke længere bare møde op, men må sørge for at få fat i en billet, og de sælges i caféen.

Højskoleuge 2020

Vi måtte også aflyse højskoleugen 2020, men har fået en aftale med de fleste foredragsholdere om at holde den i marts 2021 i stedet for. Det betyder, at alle, der fik plads i 2020 pr. automatik har plads i Højskoleugen 2021, hvis man ønsker det. Se mere side 13.

Syng Med arrangementer

Der er stadigvæk strikse regler for bl.a. kor og syng-med arrangementer, hvor der skal være mindst 2 meter mellem deltagerne. Vi har planlagt begge former for aktivitet i efteråret, og vil afvikle dem i overensstemmelse med de regler, som er, når vi når september.

NB! TILMELDING

Til følgende tilbud er der allerede tilmelding fra 26. august kl. 8.00:

  • 10 års jubilæum for BOF med Sigurd Barrett 28. september
  • Fyraftensforedrag med Adrian Hughes 29 oktober
  • Fyraftensforedrag med Hans Jørgen Bonnichsen 19. november
  • Foredragsrække med Finn Seidelin, opstart 15. september
  • Foredragsrække med Anne Valbjørn Odgaard, opstart 19. oktober

    Se mere i Bie Tidende, når det udkommer i uge 32. Tilmelding i Biecentret eller på telefon 97115260, eller sigri@mariagerfjord.dk

Vi har virkelig opsparet energi, som vi bare skal af med, så snart vi håber!
Her har du nogle få eksempler af de mange spændende ting, som kommer til at ske i Biecentret til efteråret.

Åbent Hus 3. september 
Bies Rytmekor starter op 3. september og inviterer alle interesserede til åbent hus. Kunne du tænke dig at synge, så mød op til en kop kaffe og en snak. Bies Rytmekor øver i efteråret hver torsdag kl. 16.00.

Festbanko 7. september

Biecentret starter banko op igen, og første gang holder vi ”BANKOFEST” med ekstra præmier. Så tag en ven med, det bliver godt!

Tur til Hvidsten Kro 17. september

Vi inviterer vores medlemmer til en ”velkomsttur” til Hvidsten Kro for kun 100 kr. Skynd dig at tilmelde dig.

Fernisering kunstudstilling 2. oktober 
”Modløshedens overvindelse - Glædens frigørelse”
Vi udstiller værker af Josef Kowalski i Biecentrets sal, og byder på et lille glas og en kransekage. 

Arrangementer
Bo Young 14. september, Modeopvisning med rejemad og hvidvin 12. oktober, TIP ET HIT 9. november og meget meget mere, du kan se frem til

Julen i Biecentret
Traditionen tro holder vi Julebasar 21. november, og sammen med Ældresagen arrangerer vi juleaften. Frelsens Hær og Biecentrets Husorkester synger julen ind, og der bliver både julekorkoncerter og luciaoptog, så glæd dig!

… og meget meget mere!

Kontakt


Simon Rasmussen Griis

Biecentret

  •  97115260
  •  

Opdateret 03.07.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?