Kultur for børn


Der er mange kulturelle tilbud, oplevelser og muligheder for børn i alle aldre og i hele kommunen. Se mere her på siden og få et overblik.

Børnekulturuge

Sammen med ungdomsskolen, kulturskolen, bibliotekerne, en række professionelle kunstnere og andre kulturinstitutioner afholder Mariagerfjord Kommune en børnekulturuge, hvor børn oplever og er med i teater, musik, kunst, bevægelse og meget meget mere. Børnekulturugen løber af stablen over en hel uge i foråret rundt i hele kommunen og foregår primært, når børnene er i deres dagpleje, vuggestue, børnehave og skole. 

Derudover er der også en række åbne arrangementer for alle i løbet af ugen.

I uge 21, 2019 åbner vi atter dørene til en Børnekulturuge, hvor temaet er Mariagerfjord ud i verden - udsyn indblik!

Skolekoncerter

Hvert år udbydes skolekoncerter til alle kommunens skoleelever. Koncerterne er af høj kvalitet og leveret af dygtige musikere.

I løbet af april og maj udbydes næste skoleårs koncerter. Det er skolernes kulturkoordinatorer, der byder ind på de forskellige koncerter og Levende Musik i Skolen og Fagenheden for Kultur og Fritid, der fordeler og forsøger at tilgodese alles ønsker, så eleverne får nogle gode koncertoplevelser. 

Læs mere om Levende Musik i Skolen her.

Aktiv Ferie

Brug din ferie aktivt og prøv noget nyt med dine venner - eller mød nye venner.

Aktiv Ferie er sprængfyldt med sjove og anderledes aktiviteter i skolernes vinter- og efterårsferie og i den første og sidste uge i sommerferien.

Se mere om alle tilbuddene, målgruppen, tilmelding og arrangørtilmelding her.

...og meget mere kultur for børn

Kultur for børn og deres voksne kan også opleves og udforskes i de forskellige biografer, teatre og museer. Læs mere om tilbuddene her.  

Og selvfølgelig byder Bibliotekerne, Kulturskolen og Ungdomsskolen også på masser af kultur for børn.

Kontakt


Annika Johansen

Kultur- og Fritid

  •  97113507
  •  

Opdateret 05.09.18    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?