Temperaturen på Kultur, Idræt og Fritid

Hvordan står det til med kultur, idræts- og fritidslivet i Mariagerfjord Kommune? Det har vi sat fokus på ved to åbne dialogmøder, hvor rigtig mange borgere, frivillige og foreninger har deltaget og delt deres meninger, oplevelser og gode idéer med os.

Temperaturen på kultur, idræt, fritid og landdistrikter

Landdistrikterne - hvordan går det derude?

I september 2018 mødtes en række aktører i landdistrikterne for at give deres bud på hvordan det står til i landdistrikterne i Mariagerfjord Kommune.
Hent opsamlingen fra mødet.

Læs også de 17 anbefalinger for bæredygtige landsbyer, som et udvalg nedsat af Erhvervsstyrelsen præsenterede i foråret 2018.

Idræt og Fritid i fokus

Onsdag d. 25. oktober satte kultur- og fritidsforvaltningen i Mariagerfjord Kommune fokus på tilstanden på kommunens idræts- og fritidsliv.
Ved et åbent dialogmøde i Hadsund Kulturcenter, hvor journalist Søren Wormslev fra Nordjyske Medier styrede aftenen, deltog mange aktører på området.

Læs opsamling fra mødet.

Mødet i Hadsund er anden del af en proces, hvor vi undersøger om vi er i øjenhøjde med vores borgere, og om det er de helt rigtige tilbud, der designes til kommunens mange forskellige målgrupper.

Kulturen i fokus

I maj 2017 var det kulturen, der var i fokus. Se opsamlingen fra mødet.

Annika Johansen

Kultur- og Fritid

•  97113507

Opdateret 20.11.18    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?