Giv et praj


Oplever du fejl og mangler på kommunale veje og stier, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Det er desværre ikke alle fejl og mangler vi selv opdager. Til fejlmelding af gadelys og signalanlæg kan du benytte en selvbetjeningsløsning, og ved fejlmelding af andre driftsproblemer bedes du indmelde et praj, enten fra computer eller mobil/tablet.

Sådan indmelder du et praj fra mobilen

Har du en smartphone, har du mulighed for at sende os et praj ved at hente en app.

Når du har indsendt dit praj, kan du følge status ved at tilgå app'en igen. 

Vi gør opmærksom på, at app'en ikke er udviklet til at bruge på en tablet, men den kan stadig downloades og bruges.

Sådan indmelder du et praj fra computer

1. Skriv adressen til dit praj i kortets adressefelt ud for pilen med titlen 'Hvor'.
2. Vælg adressen i listen, der kommer frem.
3. Tjek at prajet er placeret rigtigt på kortet. Du accepterer placeringen ved at klikke på 'Godkend'-knappen lige under kortet.
4. Vælg nu hvad dit praj omhandler. Først skal du vælge 'Kategori', derefter 'Element' og til sidst 'Emne'. Her er det vigtigt, at du klikker på det ønskede 'Emne', således at det bliver markeret med sort, ellers kommer knappen 'Godkend valg' ikke frem nederst i det gråstribede felt. Klik herefter på knappen 'Godkend valg' for at komme videre. Hvis du ønsker at sende et billede med, skal du klikke på krydset ved 'Filer'.
5. Kontrollér at informationerne passer, og klik herefter på 'Indsend praj' nederst i det gråstribede felt.
6. Dit praj er nu indsendt. Ønsker du at følge dit praj, kan du vælge at modtage en e-mail med et link til status på dit praj. Følg instrukserne på skærmen for at modtage en e-mail med linket. 

Giv et praj

Regler for anvendelse af "Giv et praj"

Når du benytter Giv et Praj, accepterer og forpligter du dig samtidig til at følge de gældende brugerbetingelser for sitet. Brugerbetingelserne kan ændres uden varsel, og det er alene dit ansvar, at du holder dig orienteret om de gældende brugerbetingelser.

Nedenfor kan du læse mere detaljeret om sitets brugerbetingelser.

Når du vedlægger fotodokumentation af prajet, er det udelukkende dit ansvar, at det materiale, du vedlægger, er i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning - herunder lovgivningen om ophavsret/patent, varemærkelovgivningen samt straffelovens regler om personkrænkelser, dokumentfalsk, injurier etc.

Det betyder:

  • at du skal overholde gældende lovgivning
  • at du skal efterleve alle de regler, herunder ændringer af brugerbetingelserne, som Giv et Praj måtte udstede

Hvis indhold på sitet er anstødeligt, skadeligt eller direkte ulovligt, vil det blive fjernet uden yderligere varsel, så snart Giv et Praj er blevet opmærksom på det. I den forbindelse forbeholder Giv et Praj sig også retten til uden yderligere varsel at fjerne indhold fra siden, hvis vi efter henvendelse fra tredjemand erfarer, at tredjemands rettigheder er krænket som følge af indhold lagt på Giv et Praj.

Den tekniske drift af Giv et Praj foretages af en ekstern virksomhed, som for Giv et Praj forvalter de data, som Giv et Praj er ansvarlig for. Når du benytter Giv et Praj accepterer du samtidig, at de data, du selv er ansvarlig for, ligeledes forvaltes af den eksterne virksomhed. Vær her opmærksom på, at virksomheden, der forestår den tekniske drift, udelukkende handler efter anvisning fra Giv et Praj. Denne virksomhed har etableret sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger. Du kan læse, hvordan vi behandler de oplysninger, du afgiver, når du indmelder et praj her

Giv et Praj bestræber sig på at sikre en stabil drift, men garanterer ikke for det. Hvis du er ude for tab af data i forbindelse med driftsproblemer eller andre forhold, er Giv et Praj ikke erstatningsansvarlig overfor dig, ligesom Giv et Praj i videst mulig udstrækning fraskriver sig ethvert ansvar overfor dig ved din brug af sitet.

Mariagerfjord Kommune har alle rettigheder til Giv et Praj. Når du benytter Giv et Praj, opnår du som bruger udelukkende en non-eksklusiv brugsret til sitets tekniske platform. Ved benyttelse af Giv et Praj overdrager du samtidig alle rettigheder til at videreudnytte evt. vedlagte fotos til Kommunen, herunder at gøre dem tilgængelige for offentligheden.

Kontakt


Park og Vej


Opdateret 14.12.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?