Kollektiv trafik


Bus

Nordjyllands Trafikselskab står for busdriften i Mariagerfjord Kommune. Besøg Nordjyllands Trafikselskabs hjemmeside for at få mere information om busserne i Mariagerfjord Kommune, køreplaner og lignende.

På Nordjyllands Trafikselskabs hjemmeside kan du bl.a. få mere information om:

  • Under kundeinformation kan du få oplysninger om NT’s åbningstider, kontaktoplysninger, bestilling af handicapkørsel, teletaxa og flextur m.m.
  • Under trafikinformation findes en trafikservice. Her kan du hurtigt blive opdateret om forsinkelser, omkørsler og lignende.
  • Er bussen skyld i at du bliver mere end 20 minutter forsinket, er du berettiget til en rejsegaranti.
  • Hvis du har oplevet problemer med busserne, eller hvis du har et spørgsmål, eller måske give ros, er der mulighed for at udfylde en formular.

Besøg Nordjyllands Trafikselskabs hjemmeside.

Skolebus

Skolebuskørslen varetages både af de regionale og lokale busruter som koordineres af Nordjyllands Trafikselskab.

Tog

Mariagerfjord Kommune har to stationsbyer, Hobro og Arden. For togtider og anden information vedrørende tog henvises til DSB's hjemmeside. 

Besøg DSB's hjemmeside.

Kollektiv trafikplan

Med en Kollektiv Trafikplan gives der muligheder for at tænke nyt og alternativt. Eventuelt mere fleksible kørselsordninger der også tilpasses en mere fleksibel hverdag eller en mere fokuseret indsats til de brugere der dagligt er afhængige af gode kollektive forbindelser. Mulighederne er mange, også inden for de økonomiske rammer, der er til rådighed på området.

Med Kollektiv Trafikplan for Mariagerfjord Kommune er der skabt et nyt fundament for kommunens kollektive trafik, hvor målet har været at tilgodese så mange transportbehov som muligt, inden for de rammer, der er til stede.

Læs Mariagerfjord Kommunes Kollektiv Trafikplan.

Kontakt


Anders Lynge Haagensen

Trafik og Anlæg

  •  97113648
  •  

Opdateret 19.04.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?    

Flextur

Flextur - dit fleksible alternativ til bussen

Flextur er et fleksibelt alternativ, når bussen ikke kører. Du bliver hentet fra en hvilken som helst adresse og bragt, hvorhen du vil.