Parkering


På alle de offentlige parkeringspladser i kommunen er det gratis at parkere. Der er dog indført tidsrestriktioner på flere af de centrale parkeringspladser i de større byer for at tilgodese de besøgende og handlende.

Find kommunale parkeringspladser i Mariagerfjord KommunePå oversigtskortet kan du finde alle vores parkeringspladser for de største byer; Hobro, Hadsund, Mariager, Arden og Hadsund. Brug "zoom ind og ud funktionen" for at se nærmere på de enkelte pladser.

Generelt gælder der for alle de offentlige parkeringspladser i kommunen, at det er gratis at parkere. Til hver parkeringsplads er informationer om antal pladser, antal handicapparkeringspladser og tidsbegrænsninger, hvis der er nogen.

Ved de mest centrale og benyttede parkeringspladser er der indført tidsbegrænsninger for at tilgodese de besøgende og handlende. 

Parkeringsbekendtgørelse og Parkeringsplanen

Parkeringsbekendtgørelse 

Parkeringsbekendtgørelsen beskriver en række supplerende bestemmelser om standsning og parkering i Mariagerfjord Kommune. Bekendtgørelsen gælder indenfor tættere bebyggede områder, som er afgrænset med byzonetavler.

Læs hele parkeringsbekendtgørelsen.

Parkeringsplanen

Planen sætter særlig fokus på parkering i midtbyerne i de fire større byer i kommunen: Hobro, Hadsund, Mariager og Arden, samt generelle regler, målsætninger og bestemmelser for den øvrige del af kommunen.

Læs hele parkeringsplanen.

Kontakt


Trafik og Anlæg


Opdateret 27.10.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?    

rapporter

Planer, politikker og strategier

Her kan du finde en samlet oversigt over kommunens planer, politikker og strategier, herunder kommuneplanen.