Byggesagsarkiv


Du kan finde alle byggesager på din ejendom i vores digitale byggesagsarkiv, også kaldet for weblageret. Weblageret finder du på weblager.dk

Find information om byggesager på din ejendom

Skal du bygge om eller til, er dine kloakker stoppet, eller skal du ændre kloakforholdet, har du mulighed for selv at finde de byggesager, vi har over din ejendom i vores digitale arkiv. Vores byggesagsarkiv er offentligt tilgængeligt på et weblager. 

Hvordan bruger jeg Weblageret?

  • Du går ind på weblager
  • Under "Offentlig adgang" vælger du "Mariagerfjord" som kommune. Den offentlige adgang kræver ikke brugernavn og adgangskode.
  • Du finder byggesagerne frem ved at søge på din adresse og husnummer
  • Klik på "Vis" på venstre side og se den enkelte byggesag.
  • Byggesagerne er scannet ind som pdf-filer, og du skal have Adobe Reader på din pc for at kunne åbne dem. En ny byggesag kan ses på weblageret, så snart vi har givet en byggetilladelse eller afsluttet den.

Hvad betyder "låst" ved en sag?

Hvis der står "Låst" ved en byggesag i stedet for "Vis", så betyder det, at den pågældende byggesag ikke er offentlig tilgængelig, da sagen kan indeholde personfølsomme oplysninger. I dette tilfælde bedes du kontakte Plan & Byg.

Jeg kan ikke finde min ejendom

Hvis du ikke kan søge din ejendom frem, betyder det, at vi aldrig har haft en byggesag på din ejendom. Det kan være tilfældet, hvis bygningerne på din ejendom er af ældre dato, og der er aldrig blevet søgt om byggetilladelse siden.

Kontakt os

Hvis du finder fejl i weblageret eller har spørgsmål til systemet, er du velkommen at kontakte Plan & Byg.
Kontakt


Rune Jensen

Plan og Byg

  •  97113119
  •  

Opdateret 17.12.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?