Dagplejere og tilsynsførende pædagoger


Her kan du se en præsentation af dagplejerne og de tilsynsførende pædagoger.

Dagplejen og legestuer

Legestuer

Alle børn deltager sammen med deres dagplejer i legestue.

Der er lokale forskelle på, hvor ofte børnene er i legestue.

Hvad laver vi i legestuen

Legestuegrupperne laver en halvårsplan for hvilke aktiviteter de laver med børnene ude og inde. I legestuen er der fokus på samvær med andre børn og voksne og ikke mindst hvad man
kan lære sammen med andre.

Hvor er legestuen

Dagplejen har egne lokaler i Hadsund og Hobro og Arden.
I andre områder anvendes kulturhuse, haller med mere.

Hadsund legestue
Pejterborgvej 19
Tlf. 20 58 64 91.

Hobro legestue
Amerikavej 22
Tlf. 97 11 58 25

Arden Legestue - Hesselholt
Rugmarken 3-5
9510 Arden

Dagplejere i Arden

Anna Skouboe

 • Født 1960
 • Gift  
 • 3 voksne børn – børnebørn
 • Ansat siden 1997
 • Dyr, 2 heste plus 1 hund
 • Røgfrit

Livet i dagplejen
Hos jeg prioriteres nærvær, omsorg, tryghed og et anerkendende miljø i børnehøjde. Jeg starter altid dagen med at byde velkommen til både børn og forældre.
Børnene tilbydes evt. morgenmad og hvorefter vi har lidt dialogisk læsning.
De pædagogiske læreplaner indgår naturligt i det daglige arbejder.
Sanglege og musik er nogle aktiviteter jeg vægter højt, sammen med børnene.
En gang om ugen er vi en gruppe der mødes, i Heldagslegestuen, ved børnehaven Hesselholt. Det styrker børnenes sociale kompetencer og vi har planlagt aktiviteter, efter de pædagogiske læreplaner, og hvor der også indgår højtider/traditioner, hvilket vi finder vigtigt at præsentere for børnene.
Derudover mødes jeg med kolleager/børn på naturlegepladsen og i skoven. Samtidig kan børnene hilse på deres evt. gæsteplejer. Vi kommer gerne rundt på ladcyklen.

Rammen jeg tilbyder
Vi bor på et husmands sted, med masser af udenomsplads til udfoldelse og leg.
Til børnene har vi et indhegnet område med legehus, gynger og sandkasse med udsigt til skoven og hestene på marken. Indenfor er der et legeværelse med div. Legetøj – det ligger tæt på køkkenet, hvor de også må lege.
I en hytte har jeg plads til jeres barnevogne hele ugen, også i weekenden.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Jeg vægter et godt dialogisk forældresamarbejde.
Sender gerne små billeder/videoer til jer forældre og sætter billeder på Famly.

Anna ! anna2
Anna 3

Eva

Eva Andersen

 • Født 1965
 • Gift med Jørn
 • 4 voksne børn – 4 børnebørn
 • Ansat siden 2017
 • Ingen husdyr
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
Hos mig starter vi med at tage godt i mod hinanden. Jeg viser børnene at jeg er glad for at se dem. Jeg arbejder anerkendende og i børnehøjde, så det enkelte barn føler sig mødt.
Dagens oplevelser er med udgangspunkt i hvad både det enkelte barn og samtidig hele børneflokken er med på. Det vigtigste for mig er, at give børnene tryghed, omsorg og nærvær.
Vores hverdag er fyldt med sang, højtlæsning, leg og fordybelse. Jeg bager selv boller til børnene og prøver så vidt muligt at inddrage dem i madlavningen.

Vi tager på ture i dyreparken og i skoven, hvor vi bruger sanserne på alle mulige måder. Her bliver der lyttet til spættens hakken i træstammen, og dådyrenes kalden.
Vi mødes med andre børn og kollegaer i heldagslegestue en gang om ugen, hvilket er med til at styrke børnenes sociale færdigheder og danne gode kammeratskaber.Vi har et godt samarbejde og laver både kreative projekter og masser motorisk udfoldelse og altid med udgangspunkt i læreplans-temaerne. Vi fejrer de forskellige traditioner, fastelavn, jul mm.

Rammen jeg tilbyder
Jeg bor i hus tæt på dyrepark og naturlegeplads, som vi tit benytter. Jeg har en stor have, hvor vi er ude at hilsen på troldefamilien, der bor nede ved troldehaslen.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Ærlighed imellem jer forældre og mig er en vigtig del for jeres barns trivsel. Fortæl gerne om stort som småt, for det giver mig en bedre mulighed for at imødekomme jeres barns behov. Hvis der er noget som I undrer jer over, så kom endelig og spør’.

Det der optager mig
Jeg født og opvokset i Rold skov – jeg elsker naturen, og som tidligere pædagog medhjælper i både Skovbørnehaven og daværende Svalereden, har jeg set hvor vigtigt det er at skabe gode rammer for fysisk udfoldelse.

Hanne Yvonne Sørensen

Hanne Yvonne Sørensen

 • Født 1959
 • Gift med Sten
 • 3 voksne børn – 6 børnebørn
 • Ansat nov. 1992
 • Ingen dyr
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
Det er vigtig for mig at møde børnene i børnehøjde og at give dem nærvær, tryghed og omsorg.

I mit daglige arbejde har jeg fokus på inklusion, og at vores hverdag er uden stress og jag.  Sang og højtlæsning er en del af hverdagen, noget vi kan finde på at gøre både inde og ude, fx ude i skoven i mellem de høje træer.

Jeg arbejder ud fra de samme principper, som grønne spirer (naturdagplejer).
Jeg elsker at være ude sammen med børnene og vi bruger skoven og dyreparken rigtig meget.
Vi mødes med andre børn og kollegaer i heldagslegestue en gang om ugen, hvilket er med til at styrke børnenes sociale færdigheder og danne gode kammeratskaber.
Vi har et godt samarbejde og laver både kreative projekter og masser motorisk udfoldelse og altid med udgangspunkt i læreplans-temaerne. Vi fejrer de forskellige traditioner, fastelavn, jul mm.

Rammen jeg tilbyder
Jeg bor på en rolig villavej i Arden - har en dejlig stor indhegnet have med plads til leg :) En stor sandkasse og masser af sjove legeting.
Indenfor kan børnene boltre sig i legeværelset, gangen og køkken.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Det er vigtig for mig med et godt og ærligt forældresamarbejde. En åben kommunikation om stort som småt, er med til at jeg kan give jeres barn de bedste muligheder for en dejlig dag. Er der noget I er i tvivl om, så spør’ mig.

Det der optager mig
Naturen og udelivet er det der betyder mest for mig.

Hanne 1 Hanne 2
Hanne 3

Ida Lorentsen

Ida Lorentsen

 • Født 1986
 • Gift med Torben 
 • 2 børn –  10', 13'
 • Ansat siden 2018 
 • 1 hund
 • Røgfrit hjem

Livet i dagplejen
Børnene bliver taget godt imod i børnehøjde og med smil. Der bliver sagt farvel med vink og krammer og sagt; ”vi ses”. Som person er jeg stille og rolig. Jeg elsker mit job og dét at vide at jeg er med til at gøre en forskel. Jeg vægter højt at skabe nærvær og tryghed for børnene.Vores hverdag er fyldt med glæde og hygge. Vi tegner, klipper-klistre og er kreative. Vi synger og danser ude som inde. Vi prioriterer meget at komme ud hverdag, få brugt kroppen. Børnene deltager i borddækning og bagning, og jeg tager selvfølgelig hensyn til allergier og særlige behov.

Vi er i heldagslegestue 1 gang om ugen, sammen med andre kollegaer og vi går i ny og næ på besøg hos hinanden eller mødes nede i dyreparken.
Jeg bruger vores læreplaner og ICDP redskaberne, som ligger op til den meget positive og anerkendende tilgang.

Rammen jeg tilbyder
Vi har god plads inde i huset. Ude har vi en dejlig stor lukket have, som vi kan slå os løs i.Jeg har et isoleret skur til barnevognene.Vi har en lille allergivenlig Shih Tzu hund, Mandy. Hun går ikke sammen med børnene, men vi tager hende nogen gange med ud og lærer hvordan man omgås dyr.I de lune måneder tager vi i skoven på udkik. Vi besøger biblioteket og låner bøger med hjem. 

Vores samarbejde omkring jeres barn
Igennem tillid, åbenhed og gensidig respekt, samarbejder vi om at give dit barn den bedst mulige tid i dagplejen. Vi besøger den børnehave som dit barn skal starte i. Opstarten er noget vi snakker om, da det er så forskelligt fra barn til barn.

Ida1 Ida2
Ida3

Inge

Inge Jakobsen

 • Født 1965
 • Gift 
 • 3 voksne børn
 • Ansat siden 2018
 • Uddannet pædagogisk assistent
 • 23 års erfaring fra arbejde i børnehave
 • Ingen husdyr
 • 100% røgfrit hjem

Livet i dagplejen
I min dagpleje er det vigtigt for mig at give børnene nærvær, glæde, gode relationer, viden og dannelse. Jeg har fokus på pædagogik og læring i alle de daglige rutiner. Når vi tager tøj på, vasker hænder, dækker bord og når vi spiser. Kigger man på en spisesituation er der rigtig meget læring: Barnet danner relationer via snak ved bordet. Det lærer bordskik og øver finmotorik, og det lærer nye ord, når vi taler om maden. Det lærer at være mad-modig, når det ser hvad de andre børn spiser, og smager på noget der er sødt, surt, bittert og salt.

Jeg arbejder meget med sprog via dialogisk læsning, rim og remser, sanglege og historier med fagter.
Jeg arbejder tematisk med udgangspunkt i børnegruppens interesser, det kan fx være dyr og farver.
Hver dag i middagsstunden, finder jeg en kuffert frem, som er fyldt med spændende ting vi kan snakke om, og der er altid nogle rekvisitter der kan bruges til sang.

Rammen jeg tilbyder
Min dagpleje er indrettet, så der er plads til hygge og læsning. Der er plads til motorik og dans. Der er tavle der anvendes til læring, og til piktogrammer. Og der er plads til udklædning, køkkenleg, leg med lego mm.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Jeg ligger stor vægt på samarbejdet med forældrene.
Jeg forventer at vi har tillid til hinanden og er imødekommende.
Er der noget som undrer jer som forældre vil jeg gerne, at vi taler om det med samme da det giver mest tryghed for jeres barn.
Jeg fortæller gerne om børnenes hverdag og indgår gerne i en dialog med jer forældre om jeres børn.Vi går i heldagslegestue om onsdagen, her har børnene mulighed for at styrke deres sociale kompetencer i større sammenhænge. 

Det der optager mig
Jeg vægter arbejdet med sproget højt. For at fremme sproget sættes der ord på alt hvad vi ser og gør. Børn er forskellige, og indlærer på forskellige måder, derfor er det vigtigt at bruge sproget, både via billeder, bevægelse, rytme og gentagelser.
Alle børn kan lide forudsigelighed og rutiner, så derfor bruger jeg ofte piktogrammer, så børnene ved hvad dagen bringer. For mig er det vigtigt at børnene lærer nærmiljøet at kende. Så vi besøger dagligt dyreparken, går i skoven, på naturlegepladsen, på rideskolen, eller går ned og kigger på toget. Ligeledes er det vigtigt for mig at overgangen fra dagpleje til børnehave bliver så let som muligt, så derfor vil vi af og til besøge børnehaverne i byen. 

Inge1 Inge2
Inge3b

Jytte

Jytte Kristensen

 • Født 1957
 • 4 voksne børn
 • Mange børnebørn 
 • Ansat siden 1981
 • Husdyr: papegøjer
 • Røgfrit

Livet i dagplejen
Hver morgen tager jeg imod børnene med åbne arme.
Og så er der fri leg efter børnenes fantasi indtil vi spiser formiddagsmad.
Efter den går vi ud, og påbegynder aktiviteterne. 
De pædagogiske læreplaner indgår som en naturlig ting i hverdagen.
Vi er ude det meste af tiden, både i min have, i skoven, i dyreparken og mødes sommetider med andre kolleager/børn på Stablepladsen.
E
n gang om ugen er vi en gruppe der mødes i Heldagslegestuen, ved børnehaven Hesselholt.
Det styrker børnenes sociale kompetencer og vi har planlagt aktiviteter efter de pædagogiske læreplaner, og hvor der også indgår højtider/traditioner, hvilket vi finder vigtigt at præsentere for børnene.

Rammen jeg tilbyder
Jeg bor i en villa i udkanten af Arden by og er nabo til Rold Skov, som vi ofte benytter.
Indenfor er vi i køkkenet og i legeværelset. Udenfor har jeg en stor sandkasse og plads til scooterkørsel.
I min have har jeg små balance stubbe som udfordrer motorikken. Vi kravler og triller også op og ned ad min lille bakke i haven.
Jeg har plads til barnevogne hele tiden, hvis de må stå i carport.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Jeg prioriterer det gode forældresamarbejde, fordi det har så stor betydning for barnets hverdag hos mig.
Jeg spørger ind, og I er også altid velkomne til at spørge mig.

Det der optager mig
Jeg vægter tryghed, nærvær og omsorg meget højt. Og et utrolig godt forældre samarbejde. 

Jytte1 Jytte2
Jytte3

Kirsten

Kirsten Køhler Christensen

 • Født 1957
 • Gift med Jan
 • Ansat siden 1991
 • Uddannet indsatsdagplejer
 • Uddannet DGI dagplejer
 • Ingen husdyr
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
Hos mig gør jeg meget ud af at give en god overlevering med en lille snak om dagen der er gået.
Et knus og vi ses i morgen. Jeg har fokus på at skabe gode relationer, og med mit rummelige positive væsen har jeg en anerkendende tilgang til børnene.
Hverdagen er fyldt med Sjov, læring, dans, sang, natur, udeleg, kreative sysler, rutiner, forudsigelighed, knus og kram.
Vi er i heldagslegestue en gang om ugen i Arden, hvor vi mødes med andre kolleger.

Rammen jeg tilbyder
Jeg bor i hus i Astrup. Vi har god plads inde og dejlig stor legeplads i lukket gårdhave. Vi følger med i livets gang på landet og her kører masser af traktorer forbi.
Børnene deltager i bordækning, madlavning/bagning og leger også i køkkenet.
Vi går ofte i anlægget, hvor der er shelters, legeplads og bålplads.
Jeg tager naturligvis hensyn til allergier og børn med specielle behov og selvfølgelig også børn der af religiøse hensyn ikke spiser eks. svinekød.
Vi tager på besøg i den børnehave hvor barnet skal gå i når tiden for børnehavestart nærmer sig. Det bliver gerne, alt efter omstændighederne, til 2 - 3 besøg.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Samarbejdet med jer bygges på tillid, åbenhed og ærlighed. Den daglige dialog er vigtig.
Er der noget I som forældre undrer jer over: Så sig til – Alt går meget nemmere når man siger tingene som de er.
Der er ingen fast procedure for hvordan et barn starter. Opstarten tilrettelægges efter hvordan det passer for jer og jeres barn.

Det der optager mig
ICDP anerkende pædagogik.
Jeg er optaget af miljø, bæredygtighed, natur og at skabe så tryg og god en dagplejetid for netop dit barn.
At skabe gode relationer mellem mig som omsorgsgiver og ligeledes at skabe gode relationer mellem børnene i den gruppe dit barn vil være en del af i sin dagplejetid.
Her læner jeg mig op ad mine mange års erfaring, uddannelser og især ICDP og anerkendende pædagogik.

Kirsten1 Kirsten2
Kirsten3

Lisbeth Trysoe

Lisbeth Klitgaard Trysøe

 • Født 1961
 • Gift med Poul
 • 5 sammenbragte børn + 9 børnebørn
 • Ansat siden 1998
 • Ingen husdyr

Livet i dagplejen
Jeg modtager hver dag børnene med et smil, vægter trygge rammer og genkendelighed. Fx starter vi dagen med at synge velkommen sang – jeg elsker at synge med børnene og vi gør det flere gange om dagen, hvilket der styrker deres sproglige udvikling. Det betyder meget for mig at være positiv, omsorgsfuld og nærværende og skabe en tryg hverdag for børnene med leg, læring og glade smil. Vi danser, hopper og fjoller og bruger kroppen til både sang og musik. Så hos mig er motorik og bevægelse også en stor del af hverdagen. Nogen gange laver vi noget kreativt, af ting vi finder i naturen.

Rammen jeg tilbyder
Vi leger i legeværelset, køkkenet og stuen og vores måltider spiser vi i vores udestue med dejligt udsyn til haven og legepladsen. Legepladsen bruger vi hele året. Garagen er ombygget med køkken, toilet og varme så det giver et ekstra rum, når vi er ude. Så går vi en masse ture, til dyreparken, Klarlundskoven og besøger andre dagplejere. Vi snakker om alt hvad vi ser på vores vej fx farver, pensionister, store og små biler, alt som styrker deres sproglighed og deres begrebs forståelse.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Skal være igennem tillid, god dialog og åbenhed. Et godt samarbejde imellem os smitter af på børnene og giver trygge børn og giver en god dag i dagplejen.

Det der optager mig
Jeg er meget fokuseret på at skabe en tryg og rolig ramme for børnene.
Jeg gør meget ud af at hjælpe børnene til at være selvhjulpne og klar til børnehavestart, så overgangen fra dagpleje til børnehave bliver så nem som muligt.

Lisbeth 1 Lisbeth2
Lisbeth3

Maiken Ørum

Maiken Ørum Christiansen (barsel)

Jeg hedder Maiken Ørum Christiansen og er født i 1985. Jeg bor midt i Arden sammen med min mand Kasper og vores to drenge Sigurd (2012) og Valdemar (2016).

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på en kirurgisk sengeafdeling og på et specialbørnehjem.

Jeg har været ansat som dagplejer siden august 2017.

Det jeg prioriterer i min dagpleje er nærvær, omsorg, tryghed og forudsigelighed for der igennem at danne en tillidsfuld relation samt sikre, at det enkelte barn opnår en følelse af mestring af hverdagen. Derudover finder jeg det vigtigt at arbejde anerkendende og i børnehøjde, så det enkelte barn føler sig mødt.

Jeg har en stor have, hvor der er adgang til sandkasse, legehus og en stor køkkenhave med diverse grøntsager, bærbuske og frugttræer, som jeg vil inddrage børnene i. Derudover vil vi benytte os af skoven og dyreparken.

Når vi er inde, vil vi bruge legeværelset, hvor vi kan hygge med leg, højtlæsning, sang/musik og kreative udfoldelser.   Jeg vægter sund og næringsrig mad utrolig højt og derfor vil jeg bestræbe mig på at tilbyde en kost der er så økologisk, varieret og hjemmelavet som muligt

. Så vidt det er muligt, vil børnene være med i madlavningen. Mit hjem er røgfrit og vi har ingen husdyr.

Nathja

Nathja Guldhammer Johannesen

 • Født 1986
 • Kæreste Lasse 
 • Søn '17 + bonusdatter '09     
 • Ansat siden 2018 
 • Uddannet pædagog
 • Husdyr: Hund Benal

Livet i dagplejen
Det jeg prioriterer i min dagpleje er nærvær, omsorg, tryghed og forudsigelighed for der igennem at danne en tillidsfuld relation samt sikre, at det enkelte barn opnår en følelse af mestring af hverdagen. Derudover finder jeg det vigtigt, at arbejde anerkendende og i børnehøjde, så det enkelte barn føler sig mødt.

Som dagplejer elsker jeg at være ude med børnene, hvor ofte dyreparken, naturlegepladsen samt skoven bliver besøgt. Når vi er inde, hygger vi med bl.a. højtlæsning, leg, sang/musik og kreative udfoldelser. Jeg vægter en sund og varieret kost højt, og vil inddrage børnene i madlavningen så vidt det er muligt.

Rammen jeg tilbyder
Vi flyttede til Arden i vinteren 2016, hvor vi købte vores drømmehus. Huset består af 200 kvadratmeter fordelt på 2 etager, hvor hele underetagen er til rådighed for børnene.  Vi har en stor dejlig lukket have hvor børnene har adgang til sandkasse, legehus og gyngestativ med tilhørende rutsjebane.   

Vores samarbejde omkring jeres barn
For at børnene kan trives bedst mulig, er det vigtigt, at vi har en åben og ærlig dialog. At der intet er for stort eller for småt til at oplyse hinanden om. Derved kan jeg være med til at skabe den bedste hverdag for børnene, og sikre at børnene kan udvikle sig bedst muligt uden forældrenes tilstedeværelse. Jeg vil gerne være behjælpelig med rådgivning og vejledning, hvis der er brug for det.

Det der optager mig
ICDP, som er en relations- og ressourceorienteret pædagogik, der sigter mod at øge kvaliteten af samspillet mellem børn og voksne. Et godt og ærligt forældresamarbejde. Sundhed, krop og bevægelse.

Nathja1a Nathja2a
Nathja3a

Dagplejere i Assens

Bente

Bente Lassen

 • Født 1966
 • Gift  
 • 3 voksne børn  
 • Ansat siden 2006 
 • Ingen husdyr

Livet i dagplejen
Jeg tilbyder en hverdag som er tryg og forudsigelig med rumlighed og plads til alle. Børnene anerkendes for netop deres personlighed med ros, kram og knus. Udeliv vægter jeg rigtig meget, jeg planlægger ofte aktiviteter ude i skoven, ved fjorden og vores nærmiljø, hvor vi får brugt motorikken og sanserne. 
Jeg ynder cykelture på ladcykel og gerne med madpakker. Jeg går en gang ugentligt i heldagslegestue  i Børnehuset Smilehullet, det understøtter brobygning.  
 

Rammen jeg kan tilbyde
Jeg bor i parcelhus med god plads til børnene. De kan færdes i gang køkken, legeværelset og en lang fordelingsgang hvor de kan løbe og lege i. Jeg har en stor lukket hav med sandkasse, legehus og rutsjebane. Der er mulighed for scooter og klapvognskørsel på fastunderlag. Vi har 3 gode legepladser i byen, vi nyder glæde ad. Skoven ligger forenden ad vejen og indbyder til udflugter. Sportspladsen ligger i baghaven.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Vores fælles mål er et godt samarbejde, for at give barnet de bedste relationer. Jeg sætter pris på ærlighed, gode samtaler om, søvn, måltid, og hvad der elleres har betydning for barnets trivsel. Hvis I har spørgsmål eller I undres over min praksis; så spør´ endelig. 

Det der optager mig
Jeg arbejder med de pædagogiske læreplaner og sætter stor pris på kollegial sparring.  
Jeg er især optaget af krop, bevægelse og natur. Som DGI dagplejer er motorikken i højsædet,  og netop det ligger naturen op til. Jeg arbejder ud fra ”Friluftsrådets” gode idéer og ofte sammen med mine kollegaer, bla. omkring cykelture og madlavning over bål. 
Det er vigtig for mig,  at vise børnene naturens spisekammer, dens ressourcer og hvordan vi passer på den. Årligt deltager vi i affaldsindsamlingen. Og hyldeblomstsaft, mælkebøttesirup og hybenrosesukker er bare nogen af tingene, børnene bliver præsenteret for her hos mig.

Bente1 Bente2
Bente3

Britt

Britt Bønnelykke Christensen

 • Født 1965
 • Gift med Dan 
 • 4  børn  
 • Ansat siden 2004 
 • Husdyr: har 3 små hunde (går adskilt fra børnene)
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
I min dagpleje er der fokus på tryghed, nærvær, omsorg og anerkendelse. Det er vigtigt, at børnene får en god start på dagen og føler sig tryg i dagplejen. 
Af natur er jeg rummelig, jeg gør meget ud af at få børnene til at føle sig hørt, set og lyttet til. Børnene skal have en masse ros og anerkendelse, da det giver mere selvsikre børn. Der skal være plads til børnene og deres interesser.
Jeg følger kommunes kostpolitik og giver børnene sundt og varieret kost.
Indenfor er der plads til børnenes leg og udfoldelse. Vi synger meget, læser mange bøger, tegner, maler osv., det er kun fantasien der sætter grænser. I dagplejen er der plads til at fordybe sig, da der er ro og tid til alle børnene. Her arbejder jeg ud fra de pædagogiske læreplaner.
En dag om ugen er vi i heldagslegestue, hvor vi er sammen på kryds og tværs. Dette foregår i børnehuset Smilehullet, hvor der er mulighed for, at være sammen med børnehaven. Hvilket er med til at sikre en god brobygning.

Rammen jeg kan tilbyde
Jeg bor i Assens i et eget parcelhus med stor lukket have, hvor børnene rigtig kan tumle. Jeg bor i nærheden af dejlig skov og tæt på fjorden. 
Vi er så vidt mulige ude alt afhængigt af vejret og børnegruppen. Når jeg tænker på læringsmiljøer, tilpasser jeg mig efter hvad børnene har brug for og hvad de vil af eget initiativ.
Når vi er ude er det med aktiviteter i haven, i skoven, på legepladsen eller på besøg hos en anden dagplejer. 

Vores samarbejde omkring jeres barn
Hos mig er det vigtigt, at vi får skabt tillid til hinanden. Der skal være en respekt og en forståelse for hinanden, da man skal kunne tale om både gode og dårlige situationer. Ærlighed er i fokus.

Det der optager mig
Jeg gør meget ud af at børnene skal føle sig trygge, fordi det skaber grobund for god trivsel. Så modet og selvtilliden gør dem selvhjulpne og klar til børnehavelivet.

Britt2 Britt2-
Britt3

Julie Gjerding

Julie Gjerding

Mit navn er Julie og jeg er ansat som dagplejer i Assens distriktet pr 1 august 2018.

Jeg bor 3 km uden for Assens by på et nedlagt landbrug, hvor livet leves meget ude. Så jord under neglene og sand mellem tæerne, er noget børnene bliver bekendt med. ;-)

Vi har kaniner, hund, hamster, kat, høns og skildpadder og nabogården har køer, som vi ynder at fodre.

Jeg kan tilbyde dit barn en tryg og rolig hverdag, hvor aktiviteterne kan spænde fra pasning af dyrene, til de mere kreative sysler med de lidt større børn.

Jeg har fokus på sprog og på at udvikle børnenes færdigheder, gennem højtlæsning, gentagelser, italesættelse af daglidags gøremål samt at bruge tingenes specifikke benævnelser.

Jeg arbejder målrettet med ICDP, som er en strategi for at højne børns læring og få det optimale ud af relationen mellem mig og barnet.

Huset er røgfrit.

Vi er i legestue en gang om ugen.

Når tiden er ved at nærme sig, så besøger vi de omkringliggende børnehaver for at gøre overgangen lettere.

Privat er jeg gift og har tre børn (fra 2010, 2012 og 2015). Min familie er utrolig børneglade, så de bliver en ligeså naturlig del af dagligdagen for børnene, som jeg selv.

Karin

Karin Bang Jensen

 • Født 1962
 • Gift med Torben 
 • 3 voksne børn – udeboende     
 • Ansat siden 1989 
 • 100 % røgfrit     

Livet i dagplejen
Jeg møder jeres barn med nærhed og anerkendelse.
Jeg har fokus på at der skal være tid til fordybelse så barnet i trygge rammer, kan udvikle sproget og tilegne sig personlige og sociale færdigheder.
Som person er jeg meget rummelig, jeg gør meget ud af ligeværd. Hos mig skal alle føle sig set og mødt for den man er.
Hos mig er det vigtigt at børnene får lov at udtrykke sig kreativt. Det er ikke så meget det færdige resultat, men mere selve det at lege med og undersøge materialerne.
Vi nyder gåturene til fjorden og i skoven, både alene og sammen med kolleger.

En dag om ugen er vi i heldagslegestue, hvor vi er sammen på kryds og tværs. Dette foregår i børnehuset Smilehullet, hvor der er mulighed for, at være sammen med børnehaven. Hvilket er med til at sikre en god brobygning.

Rammen jeg kan tilbyde
Jeg bor på et nedlagt landbrug med masser af plads både inde og ude.
I dagplejen bruger vi et stort legeværelse, køkkenet og spisestuen.
Udenfor har vi en stor have med dejlig legeplads med terrasse, legehus, gynger m.m.
Vi har højbede, hvor vi sår, planter, passer, plukker og spiser afgrøderne ligesom vi også nyder havens frugttræer.
For mig er det vigtigt at børnene bliver bevidste om, hvor tingene kommer fra. Og give dem fornøjelsen af at spise noget de selv har været med til at dyrke.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Skal være igennem tillid og åbenhed. En god dialog med gensidig respekt sikrer at vi sammen gør det bedst mulige for jeres barn.

Det der optager mig
Dialogisk læsning og sang som udvikler barnets sprog, er en del af vores hverdag. Ligesom omsorg og nærværd er en selvfølge. Jeg arbejder ud fra kommunens kostpolitik og lærings planer.

Karin1 Karin2
Karin3

Mariann

Mariann Engberg

 • Født 1975
 • Gift  
 • 2  børn  
 • Ansat siden 2014 
 • Ingen husdyr

Livet i dagplejen
Hos mig vil børnene blive en del af familien. Jeres barn vil møde mine egne børn hver morgen og hver eftermiddag, til stor fornøjelse for begge parter. Jeg vægter at hvert barn skal fæle sig tryg og tilpas i hverdagen. Jeg arbejder efter at børnene skal lære at begå sig socialt, sprogligt og motorisk ved at synge, danse tage tøj af og på, og vente på tur.
Jeg arbejder også med at udvikle det sansemotoriske, ved at stimulere taktilsansen med massage og rolig musik.
Vi bestræber os på at komme ud hver dag enten i have eller i skoven, som jeg bor lige op af. Eller ture i ladcyklen, ud i det blå. Vi går i legestue en gang om ugen. Den er placeret i Børnehuset Smilehullet og ligger derfor op til god brobygning.

Rammen jeg kan tilbyde
Jeg bor i et hus med plads til børnene, hvor de har adgang til køkken, lang gang og legeværelse. Udendørs har jeg flise-belagt plads, hvor der er mulighed for scooterkørsel, stor have med legehuse, sandkasse, gynge og plads til at lave bål, sammen med mine kollegaer.
Bor lige op ad skov og hvor vi fodre høns og heste.  Børnehaven, ligger lige overfor hvor vi benytter legepladsen.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Åbent og ærligt, hvor vi kan snakke om tingene. - Hvis I har spørgsmål til, hvordan jeg gør tingene i hverdagen, så spør´ endelig.
En daglig dialog om morgenen omkring hvordan dit barn har sovet og spist, så jeg bedst muligt kan tage hensyn til det enkelte barn i hverdagen.
Vigtigt er det for mig, at få taget godt imod dit barn om morgenen og få sagt ordentligt farvel til jer.

Det der optager mig
Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, og brænder især for alt hvad der har med naturen at gøre.
Alt fra at kaste med blade, til at lave bålmad og hoppe i vandpytter.
Hver dag har jeg fokus på at give jeres barn kærlighed og tryghed.

Mariann1 Mariann2
Mariann3

Susanne Ravnborg

Grønne spirer - DGI Dagplejer. 

Jeg hedder Susanne Ravnborg er dagplejer i Assens.

Været ansat siden siden 2003 , inden da udannet i social og sundhedsfaget i HammerBakker.

Og arbejdet en del år med mennesker.

Jeg er født i 1973 er mor til to børn , Nicklas født i 1997 og Caroline født i 2000.

Jeg bor i Assens på et nedlagt landbrug inde i byen, med skoven i min baghave. Tæt på legeplads og stadion.

Jeg har en stor have med en rigtig dejlig legeplads med fokus på naturen. Bakker, bålplads m m .

Har alle former for frugttræer, og dyrker en del grønt m m hen over sommeren.

I vores husstand har vi også en lille allergi venlig bomuldshund cotton de tular, han hedder Wilfred. Fra november 2014. som selv astma/allergi børn tåler, han fælder ikke, han har selvfølgeligt sit eget sted, men er meget glad for børnene og omvendt .

Er opvokset med dagpleje børn.

Udenfor på børnenes legeplads har vi et kanin hus med fire kaniner og til tider flere, som børnene er med til at passe.

I 2012 fik jeg mit første cerfikat som naturdagplejer også kaldet grønnespirrer , vi laver her en årsplan som vi følger og sender dokumentation ind til friluftsrådet , har været på kursus med natur ekspeditionen hvilket gav mig et kæmpe redskab til at arbejde med natur og kultur oplevelser sammen med børn og kollegaer .

Jeg har senere uddannet mit til idætsdagplejer igennem DGI. Med stor focus på børns motorik.

Jeg er i min fritid instruktør for børnehave børn til gymnastik/leg , det er min 15 sæson i år 2016

I april 2016 modtog jeg med stolthed Mariagerfjords idrætspris. Bla andet for mit arbejde med børn i Assens igennem tiderne, og føler jeg igennem idrætten har en tæt kontakt til børn og voksne, og elsker når jeg  har sendt mine poder af sted til børnehave igen at modtage dem på mir gymnastikhold.

Jeg ligger ægt på børnene spiser sund og varieret.

Har deltaget på øko kursus, og bruger en del derfra, men vi lever ikke 100 % økologisk, jeg opfordrer mine børn til at smage forskelligt, og det syntes jeg de fleste tager godt imod og spiser alt .

Det er vigtigt for mig at møde børnene på hver deres måde og vors hverdag foregår uden stress og jag. Tager dagen i det tempo hvor mine børn kan følge med , det giver en god tryghed og balance.

Jeg sidder som medarbejder repræsentant i forældre bestyrlse ,hvilket er rigtig spændende og giver mig et godt indblik i dagplejen udenfor min egen trygge base her.

Jeg er i mit job også gruppekordinator i vores selvstyrende gruppe i Assens, og er med til at skabe det sidste overblik i  dagplejernes ferier, og får gæstepleje med mere til at  hænge  sammen på bedste vis .

Jeg har et utroligt spændene og lærerigt job, og ved aldrig hvad dagen bringer , men mest af alt ligger jeg vægt på omsorg, tryghed og forskelligheder . Og mener et godt forældresamarbejde er vejen frem her hos mig .

Med venlig dagpleje hilsner fra Susanne Ravnborg

Ulla

Ulla Salomomsen

 • Født 1952
 • Gift  
 • 4 voksne børn  
 • Ansat siden 1985
 • Ingen husdyr
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
Jeg synes det er vigtigt at tage godt imod dit barn om morgen og alle skal føle sig velkomne. Hos mig er der højt til loftet, hvor der er plads til både fis og ballade, nærhed og tryghed.
Jeg vægter fællesskabet og de sociale færdigheder med udgangspunkt i hvert enkelt barns behov. Jeg er utrolig glad for at gå i skoven og ned til fjorden og mødes ofte med andre kollegaer.
Jeg værdsætter samarbejdet med kollegaerne, og vi er så heldige at mødes på kryds og tværs i legestuen, så jeres barn kommer til at kende de andre dagplejere, hvilket er vigtigt mht. gæstepleje.

Rammen jeg kan tilbyde
Vi bor i hus midt i Assens, med indhegnet legeplads med legehus, sandkasse og spiselige buske.
Inde er der et legeværelse og et stort køkkenalrum hvor børnene må boltre sig overalt.
Vi arbejder ud fra pædagogiske læreplaner. De er med i mit arbejde fra jeg åbner til jeg lukker.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Gensidig tillid, og ærlighed betyder meget for mig. Husk det er det bedste I har, som I aflevere til mig, og netop derfor er vores samarbejde så vigtigt.
Så undres I over noget, så spør´ endeligt.

Det der optager mig
Jeg ligger meget vægt på udelivet. Jeg har været grønne spirer, og arbejder stadig ud fra konceptet.
Vi er optaget af naturen omkring os og alt hvad der spirer og gror.
Vi sår, sætter kartofler i spande, laver bålmad og meget mere.
Så er jeg DGI dagplejer og ligger bl.a. vægt på krop og bevægelse, sange med fagter, som børnene hurtig kan komme til at kende.

Ulla1 Ulla2
Ulla3

Dagplejere i Hadsund - Holt 1

Bente Gurli Sørensen

Bente Gurli Sørensen

 • Født 1960
 • Gift med Bjarne 
 • 3 voksne børn + børnebørn     
 • Ansat siden 1995
 • Musik, krop og bevægelse
 • DGI + grøn spire
 • Ingen husdyr
 • Allergivenligt hjem
 • Røgfrit

Livet i dagplejen
Hos mig starter dagen stille og roligt. Jeg vægter omsorg, nærhed og tryghed meget højt, så børnene har det godt og trives. Det at være tålmodig og anerkendende og i børnehøjde, er en naturlig del af min måde at være på i hverdagen. Som grønne spirer prioritere jeg, at vi er ude hver dag enten i vores have eller en tur i skoven eller vi cykler til fjorden. Jeg har en ladcykel, som vi kan komme omkring på. Samtidig er jeg DGI dagplejer, det vil sige at jeg har et stort fokus på, at de får brugt kroppen, og her er naturen en god legeplads for motorikken, ligesom den også er et sjovt sted at udforske musikken og motorikken.

Hjemme i haven sår vi frø og lægger kartofler og ser det vokse op, og nyder at spise det. Når vi er indenfor synger vi bl.a. og det er ofte de samme sange i en måneds tid, før vi skifter dem ud. En genkendelighed, som gør at de hurtigere lære dem at kende, og som oftest er de koblet op med vejret, årstiderne eller højtiderne.

Hver tirsdag mødes vi i Heldagslegestuen i Kulturcenteret, med de andre børn og dagplejere fra gruppen, og af og til flytter vi mødepunktet ud, enten i Spejderhytten eller hos hinanden. Børnene lærer her at være i større grupper og de får en øget tryghed til de andre dagplejere, hvilket er godt ifb med gæstepleje. Vi har et godt samarbejde og sammen udvikler vi fælles aktiviteter med udgangspunkt i De pædagogiske læreplaner.

Rammen jeg tilbyder
Jeg bor i parcelhus i Holterne på Sønderholt - tæt ved skov, fjorden og centrum. Hos mig er vi i køkkenalrummet, baggangen samt i legeværelset. I legeværelset både spiser, hygger og leger vi.
Udenfor har jeg en lukket have med rutsjebane og derunder er der vaskehal til børnene og deres scooter, der findes også skib som sandkasse, et legehus og gyngestativ med tre gynger på.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Jeg sætter pris på åbenhed, ærlighed og gensidig respekt, så vi sammen kan skabe de bedste vilkår for jeres barn, her hos mig.

Det der optager mig
Er at børnene trives. Jeg er virkelig glad for mit arbejde og nyder den respons man får tilbage.

Bente Gurli 1 Bente Gurli 2
Bente Gurli 3

Dorthe Rosslie

Dorthe Rosselli

Jeg er ny ansat i daglejen. Min tidligere erfaring er 5 år som pædagogmedhjælper i børnehuset Unoden i Harridslev. 

Jeg er gift med Riccardo Rosselli, der arbejder som køkkenchef på Restaurant Davinci. Sammen har vi 3 drenge på henholdsvis 1, 4 og 9 år. Af husdyr har vi vores 5 årige hund Remo, samt marsvinet Totto og kaninen Pippi. Vi bor på Tyttebærvej i Hedeparken i et parcelhus. Der er en dejlig lukket have med legehus, sandkasse og stort fliseareal til at køre på. Lige uden for havelågen ligger Hedeparkens store fælles legeplads. Til udflugter har vi skoven og dyrehaven tæt ved. Om tirsdagen deltager jeg i heldagslegestuen. 

I det daglige arbejde lægger jeg vægt på omsorg, tryghed og forskellighed. Desuden mener jeg, at et godt forældresamarbejde er vejen frem. 

DGI dagplejer

Susanne Buus

Susanne Buus Pedersen

 • Født 1971
 • Gift med Mikael 
 • 6 børn – '95,'97,'99,'00,'07,'10     
 • Ansat siden 2018
 • Uddannet social og sundhedshjælper
 • Hund
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
Jeg sætter stor pris på tryghed, omsorg, nærvær og anerkendelse og hos mig er det en meget familiær dagpleje I vil møde. Vi har 2 hjemmeboende børn, mens et andet barn er hos os hver 2. weekend, og til stor glæde for børnene, er de ind imellem en del af eftermiddagshyggen.

Jeg holder meget at være ude i naturen og bruger meget tid med børnene der, alt afhængig af vind og vejr og børnegruppen, hvor der også er mange muligheder for leg og læring. Vi synger, danser og laver rim og remser. Frisk bagte boller får vi tit, og så vidt det er muligt er børnene med i madlavering og bagning, især op til højtiderne.

Hver tirsdag mødes vi i Heldagslegestuen i Kulturcenteret, med de andre børn og dagplejere fra gruppen, og af og til flytter vi mødepunktet ud, enten i Spejderhytten eller hos hinanden. Børnene lærer her at være i større grupper og de får en øget tryghed til de andre dagplejere, hvilket er godt i forbindelse med gæstepleje. Vi har et godt samarbejde og sammen udvikler vi fælles aktiviteter med udgangspunkt i De pædagogiske læreplaner.

Rammen jeg tilbyder
Vi bor i en villa med en stor lukket have med udsigt over Fjorden. Indenfor er vi i køkken, stue, gang og legeværelse. Udenfor har jeg sandkasse, legehus, og masser legetøj og køretøjer.
Vi har en Samojede hund, hun er en stille og rolig hund, som er meget glad for børn.

Vores samarbejde omkring jeres barn
I forhold til forældresamarbejde vægter jeg ærlighed, gensidig respekt og at vi sammen sikrer jeres barn, den bedst mulige trivsel og udvikling i dagplejen. Hvis det er noget I undre jer over, så spør’ endelig.

Susanne Buus Susanne Buus
Susanne Buus 3

Susanne Eiby Nielsen

Susanne Eiby Nielsen

 • Født 1962
 • Gift  
 • 2 voksne børn – 1 barnebarn     
 • Ansat siden 1997
 • Motorik, krop og bevægelse
 • 2 langhårede gravhunde
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
I min dagpleje er det vigtigt, at alle føler sig velkommen. Børnene har en tryg og rolig hverdag, hvor tingene ofte foregår på børnenes præmisser og i deres tempo. Jeg vægter en stille og rolig morgenstund, så vi kan få en god start på dagen. Jeg prioriterer en forudsigelig hverdag, med høj grad af genkendelighed og tid til nærvær.

Jeg er glad for at være ude, med højt til loftet og mulighed for at studerer kryb og kravl. Vi er ude hver dag året rundt. Vi er i haven, men også på tur i lokalområdet, her er mange grønne områder, gode stier tæt på legeplads og dyrehave. Vi besøger ofte de andre børn og dagplejere, og nyder at få besøg af dem.

Hver tirsdag mødes vi i Heldagslegestuen i Kulturcenteret, med de andre børn og dagplejere fra gruppen, og af og til flytter vi mødepunktet ud, enten i Spejderhytten eller hos hinanden. Børnene lærer her at være i større grupper og de får en øget tryghed til de andre dagplejere, hvilket er godt i forbindelse med gæstepleje. Vi har et godt samarbejde og sammen udvikler vi fælles aktiviteter med udgangspunkt i De pædagogiske læreplaner.

Rammen jeg tilbyder
Et hus med plads til børnene i bryggers, køkken/alrum og legeværelse.Udenfor har jeg en lukket have med et stort fliseområde/terrasse med sandkasse og plads til at køre scooter. Vi spiller bold, laver motorik og ude på græsplænen har vi gynge. Vi har stor carport med ekstra overdække, så vi kan være ude hele året og børnene kan sove i tørvejr, og når vejret er til det, spiser vi ude.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Den daglige dialog om børnene er et vigtigt udgangspunkt, for at jeg kan imødekomme, det enkelte barns behov. Det er vigtigt med åbenhed, ærlighed og gensidig respekt. Humoristisk sans skader ikke. Spørg endelig hvis I undres over noget. 

Susanne1 Susanne Buus
Susanne Buus 3

Tina-m-

Tina M. Christensen


Fødselsår: 1969 

Anciennitet: Ansat ved dagplejen i Frederikshavns kommune i 3 ½ år.

Familie: Bor sammen med min kæreste Jens som er VVS montør samt 3 hjemmeboende børn

Christoffer på 13 år, Mathilde på 11 år samt Sofia på 8 år.

Hvordan bor jeg: (by/land/udenomsplads):

Bor i byen med en ok stor gårdhave, dog ikke en have men bor tæt på dyrehaven.

Mulighed for at skrive om husdyr og andet (feks. Allergihjem):

Har ingen dyr  eller gulvtæppe da vi selv er Allergi ramt Dagplejere i Hadsund - Holt 2

Annette Wurz

Uddannet: Musikdagplejer,DGI-dagplejer, Motorikdagplejer, Indsatsdagplejer

Derudover har jeg deltaget på kurser i:

 • Præmature børn
 • Anerkendende pædagogik
 • Førstehjælp
 • Musik
 • Krop og bevægelse

Mit navn er Annette Würtz og jeg har været dagplejer siden 2006.

Før da, har jeg arbejdet som sygehjælper og social og sundhedsassistent.

Jeg bor på Nordholt og er en del af legestuegruppen ”Holt 2”.

Jeg er gift med Jan og har 4 børn og en lille flok børnebørn. Derudover har vi en allergivenlig Toypuddel, Bonnie, som er glad for børn.

Jeg har en dejlig stor indhegnet have, hvor jeg har indrettet en separat legeplads til dagplejebørnene. Der kan de boltre sig på bl.a. rutsjebane, klatretårn, legehus, sansegynge og stor sandkasse.

Derudover er der både græs og fliseareal, hvor de bl.a. kan køre på diverse køretøjer til børn.

Vi er stort set ude hver dag og i al slags vejr J

Jeg synger meget med børnene og vi leger med motorikken hver dag.

Der er masser af skønne områder i Hadsund, hvor vi går ture til. – Dyrehaven, skov, fjord og legepladser.

Jeg tilrettelægger mine aktiviteter med børnene ud fra de pædagogiske læreplaner og har en anerkendende pædagogisk tilgang til børnene.

Vi går i heldagslegestue om onsdagen, hvor vi er 5 dagplejere med vores børn.

Jeg lægger vægt på at børnene føler sig trygge og anerkendte.

I forhold til forældresamarbejdet vægter jeg ærlighed, gensidig respekt og at vi samarbejder for at sikre dit barn den bedst mulige trivsel og udvikling i dagplejen.

 

 Betina Støvlbæk Holst

Betina Støvlbæk Holst

Fødselsår 1969

Ansat 1.-1. 2017

Jeg bor sammen med Søren Bendix, vi har tilsammen 4 børn på 18 - 21 - 21 og 24 år. Det er kun den yngste der er hjemmeboende.

Vi bor på sandholt i et parcelhus med stor lukket have og en god indkørsel til scooterræs. 

Vi er et røgfri hjem, og har en mindre hund på 9 år. 

Jeg tager børnene med ud i naturen, så vi kan få noget krudt fyret af. Jeg vil inddrage børnene i madlavning og bagning. Derud over vil her være sang, dans, leg, grin og hygge.

Jeg har altid kaffe på kanden, hvis forældrene gerne lige vil snakke og ser frem til et godt samarbejde med dig og dit barn.

Aktivitetsplan 49-51

Aktivitetsplan 45-48 

Aktivitetsplan 40-44

 

 

Gitte Guldbaek

Gitte Guldbæk Poulsen

Krop og bevægelses dagplejer, DGI dagplejer

Fødselsår: 1963

Jeg bor i Holterne sammen med min mand Niels Erik. Vi har tre voksne børn Kaspar, Katrine og Mads.
 
Jeg har været ansat som dagplejer siden 1996.
 
Jeg lægger vægt på nærvær, anerkendelse og trygge rammer. Det er vigtigt for mig at sætte fokus på tryghed og give plads til det enkelte barn.
 
Jeg er ikke ryger og har ingen husdyr.
 
 

Helle Margrethe Knudsen

Helle Margrethe Knudsen

Startede som dagplejer den 1/8-2018

Vores hus er 1 år gammel, allergivenligt med genveksanlæg og pollenfilter.

Røgfrit. Bor i udkanten af Hadsund.

Haven er under opbygning. Har lavet et dejligt lukket område med sandkasse som et piratskib, græs og fliser at køre på.

Har en 6 mdr's uddannelse på pædagogseminariet i Skejby, ellers er jeg uddannet gartner og kender alt i naturen.

Meget kreativ, fjollet til tider, humoristisk, en glad og nem person at samarbejde med.

Børnene kommer til at være meget ude. Hvor de skal se, føle, lugte, lytte og smage på naturen.

Vi har ingen husdyr, men akvariefisk.

Inge Berwald Aggerholm

Jeg har været dagplejer siden 1998.

Jeg er gift med Christian og vi har en søn der hedder Martin, han bor i London. Vi har også en lille hund der hedder Maggie, det er en Bichon Havanais.

Mit overordnede mål er at give børnene en tryg og stabil hverdag med sjov og leg; både inde og ude. Jeg er meget omsorgsfuld, og vægter at have stor fokus på det enkelte barn, styrke dets sprog og motorik. Vi synger meget og læser mange bøger og laver andre sproglige aktiviteter.

Jeg indretter så vidt mulig " dagens program " ud fra hvordan stemningen og humøret i børneflokken er.


Dagplejere i Hadsund - Hyldevej

Anne Mette Svendsen

Anne Mette Svendsen

 • Født 1981
 • Gift med Mads 
 • 3 børn, Christoffer ´06, Josefine ’09 og Juliane ’11  
 • Ansat siden 2014
 • 4 års erfaring fra både børnehave og vuggestue
 • Husdyr: 2 hunde og kanin
 • 100% røgfrit hjem

Livet i dagplejen
Dagen starter stille og roligt her hos mig.
Når børnene kommer sætter jeg mig altid ned på hug og tager imod dem. Jeg synes det er vigtigt at møde børnene i deres højde. Jeg gør meget ud af at spørge direkte til dem, og selvfølgelig er det også en snak imellem jer forældre og mig. Hos mig er det vigtigt, at børnene føler sig trygge, så derfor gør jeg meget ud af at skabe en hjemlig stemning med masser af nærvær og hygge.
Kl 9 spiser vi formiddagsmad. Og når vi er færdige med det, så er alle ved at være klar på dagens aktiviteter.
Jeg har dyr i huset, to hunde og en kanin. De er lukket ude i gangen. I vores hjem, sætter vi meget pris på, at børn for lov til at lære at omgås dyr. Det mener jeg er meget vigtigt, for børn at lære.
Vi nyder at være ude. Leger i haven og går på opdagelse i skoven. Både for at de kan udfolde sig motorisk og for at opleve dyrelivet i skoven. Vi samler blomster og blade og om vinteren kan vi kælke. Vi går også tit på besøg i Dyrehaven og ser dyrene.  Vi mødes på en legeplads med andre kollegaer og børn, en gang om ugen. 

Hver fredag er vi sammen med hele Hyldevejs gruppen i heldagslegestue i Kulturhuset. Her laver vi en masse aktiviteter med udgangspunkt i de givne læreplaner. Vi laver både motorikbaner og kreative ting sammen. Vi fejrer de forskellige højtider og invitere nogle gange forældre og bedsteforældre. Det at vi mødes, styrker både børnenes sociale kompetencer og øger trygheden i forbindelse med gæstepleje. Endnu større plus, er at de har mulighed for at danne venskaber på kryds og tvær. Derudover besøger vi de børnehaver, som børnene skal videre til. Det er vigtigt at barnet får en god relation til børnehaven. Vi har et godt samarbejde og stor glæde af den kollegiale sparing.

Rammen jeg kan tilbyde
Vi bor i hus i Hadsund. Jeg har en stor have plads til at boltre sig i. I baghaven har jeg en stor skov kaldet Lindalsskoven. Foran huset har jeg en stor parkeringsplads, hvor der kan køres ræs på scooter osv. Indenfor er der også plads til leg og hygge på høj plan.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Jeg gør meget ud af, at vi er fælles om at støtte op omkring jeres barns udvikling. Så jeg fortæller altid hvad vi laver, så I har mulighed for at have samme fokus der hjemme. Og fortæl mig endelig hvis der er ting i jeres familie som kan påvirke jeres barn, stort som småt. Er der noget I er i tvivl om, eller noget I undrer jer over jeg gør, må I hellere end gerne spørge mig. Så vi sammen kan give jeres barn, den bedste start på livet.

Det der optager mig
Hos mig er det vigtigt, at børnene føler sig trygge, så derfor gør jeg meget ud af at skabe en hjemlig stemning med masser af nærvær og hygge.

Anne Mette 1 Anne Mette 2
Anne Mette 3

Birgit Ahm

Birgit Ahm

 • Født 1965
 • Bor sammen med Søren
 • 3 voksne børn 
 • Ansat siden 1998
 • Pædagogisk assistentuddannelse 2008 (PAU)
 • Ingen husdyr
 • 100% røgfrit

Livet i dagplejen
Hos mig, er det vigtigste at børnene er glade og trygge og føler sig anerkendt.
Vi synger og læser hver eneste dag, derudover har vi planlagte aktiviteter, og meget ofte tager tingene en helt ny drejning, fordi børnene finder på noget helt andet. Børnenes initiativer følges i stor stil, det giver dem lyst til at være opfindsomme, og giver hele tiden vi voksne nogle gode udfordringer.
Vi griner også meget her i dagplejen, smil og latter forlænger livet, og vi vil gerne blive rigtig gamle.
Vi er så meget ude som vejret, børnegruppen og de planlagte aktiviteter tillader det. Ude i haven, nede i skoven, på legepladser og nede i dyreparken.

Vi øver os hele tiden, i at tage tøj af/på, dække bord, rydde op, balancere, være en god ven, trøste, hjælpe hinanden og meget meget mere, som er godt at kunne her i livet. 

Udover PAU, har jeg også deltaget i en lang række kurser, som tilbydes igennem Mariagerfjord Kommune. Deriblandt naturligvis Førstehjælp, som bliver genopfrisket hver andet år. Præmaturkursus. Indsatsdagplejer-kursus og ICDP.

Vi går så vidt muligt på nærliggende legeplads hver tirsdag og mødes med kollegaer og deres dagplejebørn.

Hver fredag er vi sammen med hele Hyldevejs gruppen i heldagslegestue i Kulturhuset. Her laver vi en masse aktiviteter med udgangspunkt i de givne læreplaner. Vi laver både motorikbaner og kreative ting sammen. Vi fejrer de forskellige højtider og invitere nogle gange forældre og bedsteforældre. Det at vi mødes, styrker både børnenes sociale kompetencer og øger trygheden i forbindelse med gæstepleje. Endnu større plus, er at de har mulighed for at danne venskaber på kryds og tværs. Derudover besøger vi de børnehaver, som børnene skal videre til.

Vi har et godt samarbejde og stor glæde af den kollegiale sparing.

Rammen jeg tilbyder
Udendørs kan jeg byde på stor lukket have med gynger, rutsjebaner, sandkasser, bolde og huler mm. Og en lukket gård, hvor børnene kan køre på scooter, køre med dukkevogne osv.
Inde har jeg et stort værelse indrettet til børnene, og har god plads til aktiviteter.
Børnenes egen barnevogn må gerne stå her mandag-torsdag, og kan komme i tørvejr i skur.
Jeg har institutionsgarderobe, hvor børnene kan have bleer, skiftetøj, solcreme og tasker mm

Vores samarbejde omkring jeres barn
Det er også vigtigt for mig at I forældre er glade og trygge og føler at jeg lytter til jer.
Gensidig respekt og et åbent sind - det er vejen til et godt samarbejde.

Det der optager mig
Hos mig, er det vigtigste at børnene er glade og trygge og føler sig anerkendt. 

Birgit1

 

connie-m-andreasen

Connie Margaret Andreasen


Fødselsår 1955

Anciennitet: 1980. Jeg har været på mange kursuser vedr. pædagogik, ernæring, samarbejde, motorik, og andre børnerelaterede kursuser.

Familie – kort præsentation: Jeg er gift med Søren. Vi har 2 voksne børn, 2 svigerbørn, og 3 børnebørn

Hvordan bor jeg:  (by/land/udenomsplads): Jeg bor i centrum af Hadsund i et hus med lukket have. Jeg har et dejligt stort legeværelse i forbindelse med køkkenet, og lige ud til haven.

Mulighed for at skrive om husdyr og andet (feks. Allergihjem): vi har en lille hund. Mit hjem er totalt røgfrit hele døgnet.

maiken-andersen

Maiken Andersen

Fødselsår: 1972

Anciennitet: Har passet børn i ca. 4 år. Startede dog først som dagplejer i Hadsund i December 2013. 

Jeg er gift med Leif og sammen har vi Laura som er fra 2004.

Vi bor på Lyngvej, tæt ved Lindalskoven, og ikke langt fra Dyrhaven.

På Lyngvej 4, kan man opleve sang, bevægelse, sanser, naturen, ro, hygge, nybagte boller og meget, meget mere.

Vi har et røgfrit, og dyre frit hjem. 


Susanne Pedersen

Susanne Pedersen

 • Født 1962
 • Gift med Anton 
 • Ansat siden 1997
 • DGI dagplejer 
 • Ingen husdyr

Livet i dagplejen
I min dagpleje er det vigtigt at alle føler sig velkommen, uanset hvem det er.
Det er vigtigt for mig at de har det godt og derfor gør jeg meget ud af at skabe tryghed. De skal opleve nærvær og lære at vise omsorg over for hinanden.
Som person er jeg positiv og tålmodig, og jeg er meget glad for mit arbejde som dagplejer og nyder at være sammen med børnene.
Sammen laver vi en spændende hverdag. Ofte planlægger jeg dagen efter hvad børnene har lyst til og behov for, ikke to dage er ens

Vi er rigtig meget ude hele året rundt. Jeg bor tæt på legeplads og fællesareal, hvor vi kan lave aktiviteter.

Vi kommer tit op i Dyrehaven hvor der er geder og dådyr. Tager ture ned til fjorden, for at se på skibe og fugle. Jeg kan godt lide at fortælle om naturen, de fire årstider.
Indendørs aktiviteter - laver puslespil, tegner, læser bøger, musik og dans, lege med klodser mm.
Og nogen gange tager vi på biblioteket. Derudover bruger vi meget kroppen og kan godt lide at svede. 

Rammen jeg kan tilbyde
Jeg bor i villa, med plads til børnene i køkkenet og et legeværelse. I forhaven har jeg en legeplads med legehus og sandkasse. Der er plads til at køre på scooter og meget mere.
Indenfor er vi i gangen, køkkenet og legeværelset.

Hver fredag er vi sammen med hele Hyldevejs gruppen i heldagslegestue i Kulturhuset. Her laver vi en masse aktiviteter med udgangspunkt i de givne læreplaner. Vi laver både motorikbaner og kreative ting sammen. Vi fejrer de forskellige højtider og invitere nogle gange forældre og bedsteforældre. Det at vi mødes, styrker både børnenes sociale kompetencer og øger trygheden i forbindelse med gæstepleje. Endnu større plus, er at de har mulighed for at danne venskaber på kryds og tvær. Derudover besøger vi de børnehaver, som børnene skal videre til.

Vi har et godt samarbejde og stor glæde af den kollegiale sparing.

Vores samarbejde omkring jeres barn
Jeg gør meget ud af at I skal føle sig trygge ved at aflevere jeres barn. Jeg ligger stor vægt på en god dialog med jer. Står altid til rådighed, hvis der er ting som de gerne vil drøfte, vedrørende jeres barn.  Åbenhed og gensidig respekt kommer man rigtig langt med. Det synes jeg er vigtigt og gerne med en god humor. Vi samarbejder omkring lærerplanerne, så I forældre har mulighed for at understøtte det vi arbejder med i dagplejen.

Det der optager mig
I min dagpleje er det vigtigt at alle føler sig velkommen, uanset hvem det er.
Det er vigtigt for mig, at de har det godt og derfor gør jeg meget ud af at skabe tryghed.
De skal opleve nærvær og lære at vise omsorg over for hinanden. 

Susanne1 Susanne2
Susanne3

Dagplejere i Hadsund - Jernbanegruppen

Heidi Høst

Heidi Høst

Fødselsår: 1976

Anciennitet: 2005

Bor sammen med John, har selv 3 børn & 2 bonus børn

Bor i midtbyen i Hadsund i dejligt hus med lækker have, tæt på søer græs arealer, og hyggelige stier.

Vi har en hund og katte / kaniner.

Inga Marie Bendixen

Ansat siden 1993

Bor i det østlige Hadsund, tæt på dyrhaven, og fjorden.

Bor sammen med Niels Ole, har ikke hjemmeboende børn

Er til naturen

Jonna Leth

Jonna Leth

DGI dagplejer

Fødselsår: 1958

Ansat siden 2002

Jeg er gift med Kaj, vi har 2 voksne sønner.

Jeg bor tæt på skov og fjord, i et hus med græsplæne, og stort område med fliser, til cykel og scooterræs.

Vi har en lille børnevenlig hund, og et røgfrit hjem.

Jeg nyder naturen, og er ude med børnene hver dag.lone-busk

Lone Busk

Fødselsår: 1965

Anciennitet: 13 år 

Jeg er gift med Torben, som er lastbilchauffør. Vi har sammen 2 børn: Rasmus, på 20 år, som bor i Hobro i en lejlighed. Han er i lære i en tøjbutik i Hadsund. Og Rikke, på 17 år, som går på Hobro gymnasium på 2. År.

Vi bor på Timandsvej i Hadsund. Vores hus ligger tæt på en skov med lejeplads, og nogenlunde tæt på fjorden.

Vores hus er et ikke-ryger hjem, og vi har ingen husdyr.

Jeg har valgt at blive dagplejemor, fordi jeg elsker at arbejde med børn, og se dem udvikle sig. I min dagpleje bruger vi meget tid på at være ude. Både i haven, i skoven og ved fjorden. 


susanne-jensen

Susanne Jensen

Jeg er startet som dagplejer i november 2009, jeg er butiksuddannet, men da jeg altid har været glad for små børn, valgte jeg at søge ind som dagplejer, da chancen bød sig.

Jeg bor sammen med Renè og vi har to piger Katrine på 14 og Josefine på 10.

Vi bor på Fjordager på Hadsund Syd i et dejligt stort hus med god plads til børnene både ude og inde. Jeg har en dejlig stor have, der er indhegnet, med gyngestativ, rutchebane, legehus og en stor sandkasse.

Vi har en kat, to undulater og 3 kaniner, børnene har stor glæde af at hjælpe med at passe dyrene i det daglige.

Jeg er en del af Jernbanegruppen hvor vi mødes hver torsdag, om sommeren går vi sammen rundt og besøger hinandens haver og spiser frokost sammen. Om vinteren er vi i heldagslegestue.

Jeg ligger stor vægt på at børnene får en god og tryg hverdag uden stress og jag. Jeg er meget på gulvet med børnene, hvor vi synger, danser og leger. Vi er også ude hver dag uanset om det regner eller sner. Jeg nyder at tage børnene med på opdagelser i naturen omkring os med madpakker, hvor vi også smager på naturen når årstiderne er til det.

Vores hjem er røgfrit.

Jeg ser frem til at byde mange nye børn velkommen i vores hjem.


Dagplejere i Hobro - Midtbyen

 Annette Asp

Anette Asp

Jeg er født i 1974.

Jeg starter som dagplejer 1/9 2013.

Jeg bor i hus med ugeneret have beliggende på Fayesgade.

Jeg er gift og har en søn på 11 år.

Jeg har en doven rød hankat som hedder O'malley.

Huset ligger få hundrede meter fra både skoven og fjorden.  Disse steder vil vi tit besøge.

Desuden vil der være masser af sang, dans, vers, rim og remser.

Mit hjem er et ikke-ryger hjem.

Vi går i legestue hver fredag hvor vi hygger med de andre børn, og voksne fra gruppen.Betty Bjerre Hansen

Musikdagplejer

Fødselssår: 1956

Anciennitet:  15 år

Jeg er 56 år gift med Erik, har 2 voksne børn fra et tidligere ægteskab. Jeg har 3 børnebørn.

Jeg bor i et lille byhus med en dejlig lukket have hvor tingene er indrettet så børnene må være der.

Jeg har ingen husdyr, mener selv at jeg har et allergi venlig hjem. Jeg bruger i det daglige meget min gårdhave, hvor vi er ude hver dag. Jeg synger og danser meget med børnene både inde og ude.

En gang om ugen har vi legestue i vores gruppe og Heldagslegestue en gang om måneden det er godt at lære børnene at være sammen med andre voksne, og børn hvor vi også har mulighed for at gøre noget specielt med børnene da vi er flere voksne.

Vi er også nogle stykke i gruppen som bruger vores lokale bibliotek til højtlæsning, finde bøger om noget vi har snakket om eller set eller bare lege med bibliotekets  ting(computer m. m).Som dagplejer vil jeg gerne være med til at give børnene nogle trygge rammer i deres første leveår. Give børnene noget ballast til senere i livet ved at give dem selvværd og selvtillid. Give dem nogle gode oplevelser.


Dorthe Reiter

Dorthe Reiter

Mit navn er Dorthe, og jeg er ansat som dagplejer i Hobro, 1. november 2018.

Jeg er født i 1974 og uddannet pædagog i 2018.

Jeg er gift med Thomas, og sammen har vi 3 børn: Magnus fra 2002 og tvillingerne Laura og Sofie fra 2005.

Jeg bor på et nedlagt landbrug i udkanten af Hobro, hvor vi har både hund, kat, høns og et par køer. Her er højt til loftet, fantastisk natur og masser af plads til at tumle og lege i. Derfor vil I også opleve, at vi ofte er ude, og jeg vil bruge naturen, dyr og uderum aktivt i mit pædagogiske arbejde med børnene, selvfølgelig altid på børnenes præmisser og i et tempo, så de er trygge.

I min hverdag med børnene lægger jeg vægt på omsorg, tryghed og nærvær. Jeg vil skabe faste rammer og rutiner, og på den måde give børnene en rolig og genkendelig hverdag. Samtidig skal der også være plads til at tage hensyn til det enkelte barn, og jeg vil tilrettelægge hverdag og aktiviteter efter børnene. Dette betyder, at dagens planer og aktiviteter kan ændres, hvis det giver bedre mening for børnene. Jeg vægter det nære og hjemlige, og mener at dagplejen giver unikke muligheder for nærvær og fordybelse.   

Det skal være trygt og rart at komme hos mig. Dette gælder for både børn og forældre. Derfor vægter jeg forældresamarbejdet højt, og jeg mener at tillid og den gode dialog er grundstenene til et godt samarbejde. 

Inger E. Rasmussen

Jeg har været dagplejer siden 1985, (det er det bedste job i verden) så i år er det så 32 år jeg har været i faget. 
 
Jeg bor alene på Østervang nr. 21 i mit hus, jeg har en stor dejlig have, som er perfekt til mit job. Jeg har 2 voksne sønner på henholdsvis 38 år og 34 år som begge har familier, jeg er så heldig at have 3 børnebørn som også bor i Hobro. 
 
At være dagplejer er et spændende job som hver dag er udfordrende, der bliver arbejdet med lærerplaner hele tiden og vi læser meget og synger for at styrke sproget, og børnene elsker at synge, både ude og inde. Når vejret er til det, er vi ude, så meget som muligt, alle lege kan jo bare flyttes udenfor, så det gør vi. Dagen igennem snakker vi om alt vi ser og hører, vi snakker hvilke farver og former tingene har, og om hvilken årstid det er o.s.v. 
 
Om foråret sætter vi kartofler i spande og går og vander dem indtil de skal høstes og med hjem og spises. Vi dufter og smager på alle de forskellige krydderurter som jeg har, og mange af børnene ved hvad de forskellige urter hedder. 
 
Jeg elsker at lave mad og bage, derfor laver jeg næsten alt selv og ofte er børnene med til at lave forskelligt, både med bagning og når vi laver noget til frokost. Vi får også tit noget lunt til frokost. Børnene synes at det er spændende når ”den store maskine” skal bruges der rører dej til rugbrød, eller når vi skal lave frugtpålæg på foodprocessoren, så kan de nemlig på skift få lov at starte maskinen, det er jo skønt at være med til at lave det man skal spise. Jeg oplever faktisk ikke kræsne børn, de spiser alt her og har en fantastisk appetit. 
 
Vi deltager i diverse legestuer og udflugter og kommer også på legepladsen samt biblioteket. 
 
Det var lidt om mig, hvis I vil vide mere så bare spørg.
 

 

Jonna Hammer

Jonna Hammer

Jeg hedder Jonna Hammer og bor i hus på Poppelkrogen 12 i Hobro.
Jeg er født i 1958.

Jeg har fire voksne børn og fem børnebørn.

Jeg bor alene med min lille hund, som er allergivenlig og vant til mindre børn.

Jeg har tidligere været ansat som kommunal dagplejer i femten år i Rostrup.

Min indhegnede have ligger nabo til kolonihavehusene og er tæt beliggende ved Bymarkskolen samt skov. Haven er ved at blive indrettet mere børnevenligt i form af sandkasse m.m., så de får mulighed for sjovere leg udendørs.

I hverdagen vil vi bruge meget tid udendørs og dertil udnytte skoven samt dens mange muligheder. Der vil sættes fokus på sprog, krop og bevægelse, barnets personlige udvikling samt nærvær og trivsel.

Jeg går ind for god forældrekontakt og gensidig tillid.

Jeg glæder mig til at komme i gang igen og passe jeres guld.

Med venlig dagpleje hilsner Jonna

Karen Nielsen 

Karen Nielsen

Musikdagplejer - DGI
Fødselsår: 1957

Anciennitet:  Blev ansat i 1988

Har 2 voksne børn og 2 børnebørn

Jeg bor i udkanten af byen , let til byen , nemt når vi skal i legestue  og let til landet ,når vi går tur for at se og snakke om de forskellige ting og dyr  og jeg har en dejlig lukket have , hvor vi må være og lege i

Jeg har ingen husdyr
Kristina Myrhøj Pedersen

Kristina Myrhøj Pedersen

Mit navn er Kristina og jeg startede mit arbejde som dagplejer d.01/05-2018.

I januar 2014 færdiggjorde jeg uddannelsen som pædagog, hvorefter jeg har haft diverse vikariater i både vuggestuer og børnehaver.

I min hverdag lægger jeg meget vægt på kreativitet og musikalitet. I mit hjem findes der fx ikke én begivenhed, der ikke kan give anledning til en lille sang. Guitaren er også tit i brug, hvor børnene kan være med til at synge og danse rundt. Børnene vil også opleve at være aktive deltagere i de processer der finder sted i forbindelse med vores måltider. De får fx lov til at hjælpe med at passe og pleje køkkenhaven og forberede madvarerne derfra, som vi spiser til måltiderne.

Noget af det, jeg finder mest spændende ved arbejdet med børnene er, når vi som voksne følger barnets spor – hvad fanger dem i øjeblikket og hvor kan det føre os hen. Derfor vil I hos mig opleve, at planen for dagen kan være én ting, men at vi får oplevet noget helt andet.

Privat er jeg gift med Claus og sammen har vi tre skønne unger; Andreas fra 2011, Frida fra 2013 og Marie fra 2016. Vi bor i et dejligt rækkehus i den sydlige del af Hobro – tæt på bl.a. skole, børnehave og skov. Vi har en skøn lukket have, hvor der er sandkasse, legehus, rutsjebaner, gynger, køkkenhave og huler som vi kan gå på vandring i.

Vores hjem er et dyre- og røgfrit hjem.

Det er vigtigt for mig, at Jeres barn er trygt og i trivsel hos mig. Ligeledes lægger jeg stor vægt på, at I, som forældre, er trygge ved at overlade Jeres guld i mine hænder.

Marianne Ziegler

Marianne Ziegler

Motorik -DGI dagplejer

Fødselsår: 1964

Anciennitet: Blev ansat i 2009

Familie kort præsentation: Jeg er gift med Ole, vi har 3 børn fra 87 - 89 - 99.

Hvordan bor jeg (by/land/ udenomsplads)

Jeg bor i Hobro bymidte tæt på natur og fjorden som vi bruger meget.

Jeg har en dejlig stor lukket have med græs, træer og blomster som er lavet om til motorik have med mulighed for rul / tril, kravle, hoppe på mini trampolin, rutche og balance gang. Vi går også på opdagelse i haven, Derudover har jeg en stor gårdhave, hvor der er sandkasse, gynge og cykler, jeg ligger vægt på at styrke barnet motorik.

Vi synger og laver rytmiske bevægelser til musik, læser bøger rim og remser.

Der er vild ænder i haven som vi giver brød til stor glæde for børnene.

Jeg bor tæt på marker hvor der er køer, heste og får som vi besøger, samt skoven hvor vi går på opdagelse i.

Havnen og biblioteket ligger også tæt på hvor jeg bor så det besøger vi selvfølgelig også.

Jeg deltager så vidt muligt i alt hvad jeg kan se der kan gavne børnene i deres udvikling. bla. Legestue hvor vi laver fælles aktiviter. Det giver også mulighed for at børnene lære de andre børn/dagplejer at kende. 

Mulighed for at skrive om husdyr og andet fx allergi hjem:

Vi har en allergi venlig hund Sille, (Cairn terrie) som elsker børn, dog går den ikke sammen med børnene, da der skal være plads til både hund og børn. Syntes det er en god form for indlæring omkring hvordan man behandler dyr.

Jeg har ingen gulvtæpper og 100 % røgfri af hensyn til hygiejne og allergi.

Vicki

Vicki S. H. Christensen

Jeg er født i 1976.
 
Er gift med Søren, og vi har tre døtre.
Jeg bor på ”Engen”  i Hobro midtby med dejlig lukket have, tæt på biblioteket, Bies have med ænderne og AMBU pladsen.
 
Vi synger meget, og jeg spiller ofte til enten på klaver eller harmonika.
 
Jeg har en Christania cykel, som vi tager på ture i – f.eks. til skoven og stranden.
 
Det er et ikke-ryger hjem, og her er ingen husdyr. 
 
Jeg er uddannet pædagogisk assistent i 2014 og jeg har været dagplejer siden 2006.

Dagplejere i Hobro Nord-Nord

Anne Dorte Trend Rosengreen

DGI dagplejer

Fødselsår: 1975.

Anciennitet: Jeg har været dagplejer siden Februar 2006.

Jeg er gift med Brian, sammen har vi 4 børn. 

Jeg bor tæt på centrum, skov, vand, og meget mere. For mig er det vigtigt med tryg/rolig/genkendelighed, i hverdagen, hvor der er plads til at lege ude og inde.

Vi har en hund, som ikke er sammen med børnene. 


Hanne Færk ChristensenKrop og bevægelsesdagplejer - DGI dagplejer

Født i 1964.

Har været ansat som dagplejer siden 1.3.1991.

Er gift med Torben på 25. år. Vi har to børn - Michael fra 1986 og Maria fra 1190 - begge er flyttet hjemmefra.

Jeg bor i parcelhus i det nordlige Hobro. Tæt på naturen, som vi er ude i næsten hver dag. Der er masser af muligheder for at udforske naturen - og det er udfordrende for motorikken. Jeg går meget op i at børnene får brugt deres krop - både grov motorisk og fin motorisk.

Jeg skaber trygge rammer, er nærværende og lyttende overfor børnene.

Ca. 2 gange om måneden er vi i heldagslegestue - ude i Hobro Idrætscenter - sammen med de andre dagplejere fra gruppen. Det giver børnene mulighed for at lære de andre dagplejere og børn at kende.Lene Mejer NielsenKrop og bevægelses dagplejer - DGI dagplejer

Fødselsår: 1973

Anciennitet: Siden Januar 1997

Gift med Allan, har 2 børn Morten og Cecilie .

Jeg bor i et hus, som vi selv har bygget i 2006, så det er indrettet, så børnene har plads Jeg bor ikke langt fra fjorden og bakkerne, som vi benytter ved gåture.

Hygge og nærvær i hjemmet.

Gode oplevelser for børnene, som svarer til Deres alder.
Laver mange sjove og forskellige ting med børnene: gå ture, på legepladsen, tur til heste og får, samt leg i haven, forskellige indendørs lege.
Mødes med andre dagplejer i legestue ca. 2 gange om måneden.
Røgfrit hjem og ingen husdyr.

Lone Kjærsgaard Nielsen

Lone Kjærsgaard Nielsen

 DGI dagplejer

Uddannet pædagog i 2006. DGI dagplejer. Diplom i udviklingspsykologi 0-3 år i 2013.

Fødselsår: 1967

Blev ansat i 2008.

Jeg bor sammen med min kæreste Henrik og mine 2 store drenge Mathias fra 1996 og Andreas fra 1999.

Vi bor i hus med dejlig stor lukket have i det nordlige Hobro.

Vi har ingen dyr, faste tæpper eller rygning i hjemmet. 

Jeg værdsætter nærvær og tryghed og tager udgangspunkt i børnene. Vi er ude dagligt og bruger haven og den dejlige natur som er lige udenfor.

Som DGI dagplejer arbejder vi meget med vores krop. Vi udfordrer kroppen med koldbøtter, balance, kryber og kravler, samt hopper og danser.

Vi synger og leger med rim og remser, læser, leger puslespil og farver samt mange andre spændende ting der skubber til udviklingen.

IPad er stadig nyt for os som arbejdsredskab, men vi øver os, bla. finder vi nye sange og sanglege på nettet og prøver at optage små videoklip og billeder.

Vi er i heldagslegestue ca 2 gange om måneden, hvor vi mødes med de andre dagplejere og børn fra nord nord gruppen. På den måde lærer børnene de voksne og de andre børn at kende.

Vi besøger børnehaverne i nærområdet som er med til at gøre overgangen til børnehave lettere. 
Pia Gnap

Pia Gnap

Krop- og bevægelsesdagplejer - DGI dagplejer

Jeg blev ansat som dagplejer i 2005

Jeg er gift med Robert og sammen har vi Cecilie fra2000 og Oliver fra 2003

Vi bor i et hus med god plads både inde og ude, desuden ligger vores hus i gå afstand til legeplads, bibliotek, fjorden og skoven som vi bruger.

Mit hjem er allergi fri uden faste tæpper, rygning og dyr.

Vi er i legestue ca 2 gange om måneden hvor vi laver forskellige aktiviteter.

Som person er jeg kærlig omsorgsfuld og nærværende og børnene bliver mødt med et smil.

Jeg ligger stor vægt på et godt forældre samarbejde og åben dialog omkring jeres barn og det er vigtig at jeres barn og i forældre og jeg lærer hinanden godt at kende, så vi fremover kan få det bedste samarbejde omkring jeres barn.

For mig er det " verdens bedste arbejde" jeg elsker at være sammen med små poder, en meget vigtig alder for barnet, hvor rigtig mange ting skal læres og hvor selv de mindst skridt kan være en stor sejr.

Da jeg synes at bevægelse og motoriske lege er en vigtig og sjov ting i hverdagen, har jeg været på kursus i DGI og bevægelse 

Stine Lisberg Thomsen

DGI dagplejer

Jeg er født i 1982.

Jeg startede som dagplejer 1. maj 2013. 

Jeg bor i Fjordparken 1 med min mand Peter og vores to skønne børn, Sofus(fra 2008) og Martha(fra 2012). 

Vi bor i et roligt og meget børnevenligt kvarter med en dejlig stor aflukket have, hvor børnene på forskellig vis kan blive udfordret motorisk såvel som sansemæssigt.

Specielt nyder de, at køre på scooter, lege i sandkassen, spille fodbold eller gynge og rutche. 

Jeg vil meget gerne have børnene med ud, hvad enten det regner, sner eller solen skinner. 

Desuden hører og synger vi mange børnesange og ofte danser vi også lidt til tonerne.:)

Mit fokus er på det enkelte barns tryghed og trivsel, og jeg tror på, at sunde og energirige måltider skaber gladere børn.

Vores hjem er røgfrit og vi har ingen dyr.


Dagplejere i Hobro Nord-Syd

Hanne Toft Haslund

Grønne spirer dagplejer

Jeg er født i 1970, er uddannet tandklinik assistent og har været ansat som dagplejer siden 1-1-96

Jeg er gift med Kenneth og sammen har vi Lasse fra 1992 og Steffen fra 1994, begge er flyttet hjemmefra. 

Jeg bor i parcelhus i det nordlige Hobro. 

Inde har jeg indrettet et værelse til børnene, når vi er inde synger og danser vi, samler puslespil, læser højt, tegner og maler osv....

Udendørs kan jeg byde på en dejlig stor have med legehus, alm gynger, en sansegynge, en vippe, sandkasse + andet ude legetøj. 

Jeg er også i heldagslegstue 2-3 gange om måneden, sammen med mine kollegaer her fra nord/syd, det er et godt sted for børnene og de kommer til at kende alle børn og voksne i gruppen. 

Vi besøger også børnehaverne i nærområdet som er med til at gøre overgangen til børnehave lettere.  

Jeg lægger stor vægt på at give børnene en tryg og alsidig hverdag-og på at have et godt samarbejde med forældrene.  

I min fritid cykler jeg mtb. 

Helle Frandsen 

Helle Frandsen

Jeg er født i 1974.

Jeg er ansat som dagplejer i Mariagerfjord kommune første gang i 2013 og igen i 2016. Mellem de 2 ansættelser har jeg
arbejdet som pædagogmedhjælper i vuggestue og børnehave. Kurser jeg har deltaget i:  Præmaturkursus.

Jeg er gift med Johnny, har 2 børn fra 2003 og 2005. Vi bor i allergivenlig og røgfri hus, i Fjordparken i Hobro.
Jeg har en stor lukket have med legehus, sandkasse, rutsjebane og andre sjove ting.

Jeg har et godt legeværelse, med hyggeligt legetøj.
Jeg vægter ude liv højt, er ude på alle årstider.

Vi synger, leger med rim remser og rytmer.
Hopper danser triller, får brugt vores krop.

Jeg vægter tryghed og nærhed højt, samt et godt forældresamarbejde.

Vi er i Heldagslegestue ca. 2 gange om måneden, hvor vi mødes med andre dagplejere og deres børn fra nord syd. Her
lære børnene andre børn og voksne at kende, og lære at være i en større gruppe.
Vi besøger børnehaverne i området.

Helle Nørgaard Nielsen

Grønne spirer - økologisk dagplejer


Jeg er født i 1981 

Jeg er uddannet natur pædagog i 2006 

Jeg har været ansat som dagplejer fra 1-11-2008 

Jeg er gift med Jesper og sammen har vi 3 dejlige børn, Frederik fra 2006 og Mathilde fra 2009 og Caroline fra 2013. 
Jeg har en kat, Asti. Den er vant til børnene. Den er mest ude men også inde.

Jeg bor Hostrupkrogen 50, 9500 Hobro lige uden for byen i et villakvarter. Jeg tilbyder gode udearealer med megen mulighed for motorisk udfoldelse. Jeg har en stor have, hvor der er legehus, alm. gynge, sansegynge, sandkasse og andet ude legetøj. 

Mit hjem er røgfrit hvilket vil sige der ALDRIG bliver røget nogle steder inde i huset. 

Indenfor hygger vi med forskellige aktiviteter som fx puslespil, vi læser højt for hinanden, synger sange og spiller gerne musik hertil med div instrumenter, maler, tegner og meget andet. 

Ca. 2 gange om måneden er jeg i heldagslegestue hvor jeg er sammen med mine kollegaer i Nord/Syd-gruppen. Her lærer børnene de andre børn og voksne at kende som de vil følge deres tid i dagplejen. I legestuen er der planlagte aktiviteter for hver gang og hertil laves der aktivitetsplaner der kan findes under Mariagerfjords hjemmeside under vores gruppe (nord/syd).

I 2015 blev jeg Økologiks dagplejer, hvilket betyder at de børn der kommer hos mig, primært får serveret økologisk mad og selv er med til at dyrke øko grøntsager mm i min have. 

Ved at vælge økologisk, undgår man: E-numre, pesticiderester, homonforstyrrende stoffer mm

Lige nu arbejder jeg sammen med min gruppe, nord/syd, på at blive grønne spirer hvilket bla. indebærer at vi er ude næsten hver dag, vi planter, passer og høster i haven og vi udforsker alle kroge i nær området. Børnene lærer om fra jord til bord og kommer ud og bruger kroppen i naturen.

Inge Møller Madsen

Grønne spirer.

Fødselsår:  1966.

Anciennitet:  20 år.

Jeg er gift med Brian, og vi har to voksne børn, og fire børnebørn.

Jeg bor i hus, har et legeværelse, og god plads til børnene.

Jeg har også en stor lukket have med græsplæne, fliser, sandkasse, legehus, cykler og legetøj, hvor en stor del af min dagplejes aktiviteter foregår.

Jeg har ingen husdyr, og få gulvtæpper i huset.


Susanne Nielsen

Grønne spirer dagplejer

Fødselsår: 1970

Jeg har været ansat i dagplejen siden 1997, og jeg er rigtig glad for mit job.

Er gift med Peter og har 2 voksne døtre

Jeg bor i byen og har en dejlig stor have, hvor der er god plads til børnene. Jeg bor også tæt på Sildehagen og skoven.

Vi bruger meget tid udenfor og når der er godt vejr sidder vi også ude og spiser vores mad. 
Indenfor synger og danser vi, laver gymnastik, samler puslespil, læser højt, tegner, maler, bager osv.
Jeg er også i heldagslegestue 2 – 3 gange om måneden, sammen med andre kollegaer, det er et godt sted for børnene og de kommer til at kende alle børn og voksne i gruppen. Der er planlagt en aktivitet hver gang vi er i legestue.


Vinnie Larsen

Grønne spirer dagplejer

Jeg er født i 1962.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 1997.

Jeg er gift med Kim og har 2 voksne børn.

Jeg bor i Hobro nord.

Jeg bor i hus med stor have, hvor vi tilbringer meget tid, vi er ude næsten hver dag hvis vejret tillader.

Jeg har 2 dejlige hunde, som dog ikke er sammen med børnene.


Dagplejere i Hobro-Syd

Astrid Blach Mylund

Mit navn er Astrid Blach Mylund.

Født d 28. august 1982

Har været dagplejer siden 1. oktober 2012

Jeg bor i den sydlige del af Hobro sammen med min mand Magnus og vores 2 børn, Lærke og Lukas.

Jeg har et indrettet legeværelse i forbindelse med gang og pusleområde, så der er udsyn til de legende børn også under bleskift.

Ude har jeg et overdækket legeområde, så vi altid har mulighed for at komme ud, uanset vejret.

Her har vi sandkasse, legehus, scootere mm.

Vi er meget ude og bruger naturen meget i vores hverdag.

Vores hus er allergivenlig, ingen tæpper, husdyr eller rygning.

Ude i haven har vi dog 2 dværgkaniner som nyder godt af alle børnene.Bente Serup 

Jeg er en glad ”halvgammel”, gift kone på 55 år, har 3 voksne døtre.

Jeg har været dagplejer siden februar 1992. 

Vi deltager i vores fælles legestue, er meget ude i naturen, og ellers er det altid børnene der fokuseres på.

Jeg elsker mit arbejde, hver dag byder på mange sjove oplevelser.

Last: Jeg ryger, men kun udenfor!Dorthe Rysz

Dorthe Rysz

Natur og sprogdagplejer

Hverdagen og Sprog:
Barnet vil opleve en rolig, kærlig og tryg hverdag, som er bygget op omkring daglige rutiner og faste rammer, der giver genkendelighed og forudsigelighed for barnet. Jeg vægter små samtaler med barnet i løbet af dagen, hvor jeg lytter til barnets ytringer som fx mimik, fagter, lyde, ord og sætninger. Dette gør at barnets personlige- og sproglige udvikling kan blomstre i et omsorgsfuldt og empatisk miljø.

Jeg har et stort legeværelse, hvor der findes små borde, stole, legekøkken, samt alt muligt forskelligt legetøj. Udenfor er der sandkasse med legetøj, vippe, rutchebane, traktor, gåvogne og scootere, samt sanseområde med bl.a. frugtbuske og højbed med jordbær og krydderurter.

I et stort isoleret rum, står børnenes barnevogne. Der er der mulighed for at have en barnevognen til at stå fast hos mig, så I ikke behøver at fragte den frem og tilbage hver uge. Et gensidigt åbent og ærligt forældresamarbejde, hvor den daglige dialog er en naturlighed er noget jeg vægter.

Naturen og by:
Jeg har det grønne flag, hvilken betyder, at jeg er ude og bruge naturen som læringsrum med oplevelser og sanseindtryk hver dag. Det kan være ved fx at se på dådyr, vinbjergsnegle, dufte til blomster, fodre små shetlandsponyer eller smage på bærerne på legepladsen.

Derudover tager vi på tur til biblioteket, besøg hos Falck, på de forskellige legepladser i Hobro Syd. Ligesom jeg deltager i lille legestue, gymnastik i hallen, dagplejedag, kulturugen, motorikdag, samt er ca. 2 gange om måneden i heldagslegestue.

Om Mig:
Fra 1976 og ansat siden 2017. Uddannet pædagog, hvor jeg har erfaring fra vuggestuer og børnehaver. Efteruddannet mig i præmature børn i dagtilbud, sprogudvikling og ICDP, samt social inklusion. Jeg er gift og har en golden retriever, som ikke vil opholde sig samme sted som børnene. Hjemmet er røgfrit.

Eva Bødker

eva-boedker

Motorik/Krop & bevægelses -DGI- Økologidagplejer.

Fødselsår : 1965 

Anciennitet : ansat siden 1999

Jeg er gift, og vi har sammen en pige fra 1994 og en dreng fra 1997

Jeg bor i et parcelhus i den sydlige del af Hobro, tæt ved skov, fjord, idrætscenter og Bymarksskolen

Jeg har sød børnevenlig hund ( Cairn terrier ) som ikke er sammen med børnene uden opsyn

Kost og økologi

Som Kost og Økologidagplejer, tilbyder jeg børnene mad med sund fornuft - primært økologisk mad. Jeg føler en vigtighed i, at give børnene en god start i livet, hvor jeg via maden har mulighed for at nedsætte tilsætningsstoffer og sprøjtegifte. Jeg prøver bevist at undgå madspild og samtidig passe på vores grundvand.

Motorik-krop & bevægelsesdagplejer

Her arbejder jeg bevist med, at styrke barnets grov/finmotorik, at deres sanserne bliver stimuleret og jeg som rollemodel, selv viser glæde og begejstring, i min tilgang til at bruge kroppen. Gennem brug af kroppen til små fysiske aktiviteter fx sangleg, gyngetur, koldbøtter, lege i sand, cykeltur eller en gåtur i skoven, udvikler man børnenes sprog ved at sætte ord på det man oplever. De sociale kompetencer når barnet fx kan deltage i en leg med andre, venter på tur eller hjælper sin legekammerat. Barnets personlige udvikling ved at oplever glæde og begejstring, når man bevæger sig samt barnet kan deltage ved små fysiske aktiviteter.

Jeg tror på sammenhæng mellem motorik og indlæring, at det giver bedre indlæringsevne og koncentration at man får stimuleret sanserne og styrket sin grov - finmotorik.

DGI

Inger Lise Skødt Hansen

inger lise skoedt hansen

Fødselsår: 1959

Anciennitet: ansat 1988.

Gift, 2 voksne piger, 6 børnebørn.

Jeg har legeareal med legehus, sandkasse, køretøjer osv. har 2 gode legepladser i området.

Ingen dyr eller røg i hjemmet.Janni Levring Andersen 

Janni Levring Andersen

Ansat maj 2017

Født: 1969

Jeg bor i et parcelhus på Valmuevej i Hobro. Her bor jeg sammen med min mand Carsten.

Vi har 3 voksne børn, 1 dreng fra 1993 og tvillingepiger fra 1996.
Vores hus er allergivenligt, vi er ikke-rygere og har ingen husdyr. Vi har en dejlig lukket have med plads til masser af leg.
 
Jeg ligger meget vægt på at vi kommer ud hver dag - på gåture i naturen, på legepladsen mv.
 
Jeg serverer en sund og varieret kost med årstidernes frugt og grønsager.
 
Mit ønske er at give mine dagplejebørn en god og tryg hverdag, hvor hverdagen tilpasses efter deres alder.
Jeg er meget på gulvet med børnene, hvor vi synger, leger og læser.
 
Jeg glæder mig til at møde jer og jeres barn.

Litta Egholm

Jeg har været ansat siden 1999. har tre døtre fra hhv år 1996 1998 1999 og desuden har jeg husdyr, lige pt skildpadder. Hund har jeg også haft og håber på der snart kommer en igen :) Husdyr, er for mig, en vigtig ting for børnene at stifte bekendtskab med, så de lærer at begå sig med dem .

Jeg bor i et lille rækkehus, ( som er røgfrit ) med en dejlig velfungerende lukket have til dagplejebørnene.

I mit arbejde er jeg ofte ude med børnene, det være sig i min have, på legepladsen og rigtig gerne skoven. Derfor vil jeg være at finde på gåtur i bybilledet, da det kræver lidt vandring for at komme til legeplads, skov , kollegaer osv.

Kollega besøg og legeplads er relevant med henblik på gæstepleje, som er en naturlig del af dagplejen, og som dermed fungerer rigtig godt.

Derudover arbejder jeg som alle andre med læreplaner, kost, planlagte aktiviteter, etc. Har naturligvis fokus på det enkelte barn, men vi skal selvfølgelig huske at der er fire til fem af det enkelte barn i en dagpleje og alle skal have lige meget fokus 😊

Børnene og jeg går i formiddagslegestue med en lille gruppe dagplejere, hvilken dag i ugen afhænger af hvornår vi får tildelt tid på skolen . Derudover er der Heldagslegestue ca een gang om måneden med en anden gruppe dagplejere.

Denne vekslen giver børnene en bred vifte af genkendelighed af de forskellige voksne, som kan komme på tale i forbindelse med gæstedagplejen.

 


Lone Christensen

Lone Christensen Hobro Syd

Økologisk dagplejer

FØDSELSÅR : 1979

ANCIENNITET : Ansat som dagplejer i 2008.

Jeg er gift, og vi har en datter, som går i skole.

Jeg bor i et almindeligt parcelhus i det sydlige Hobro, tæt ved skov, fjord, idrætscenter, og Bymarksskolen. Jeg har en kat.

I min familie forsøger vi at leve så økologisk og kemi-frit som muligt. Dvs, at de børn der kommer i dagpleje hos mig, får serveret økologisk mad hver dag.

Jeg tror på, at ved at mindske E-numre, konserveringsmidler, pesticidrester, hormonforstyrrende stoffer mm, så får man mere harmoniske og sunde børn, som er mere modstandsdygtige overfor sygdomme, allegier mm - både nu og i fremtiden.

Lotte Øland

Fødselsår: 1967

Anciennitet: 1999

Familie: Gift med Søren med hvem jeg har en datter fra 1997.

Hvordan bor jeg: På Søndertoften i parcelhus med lukket have. Røgfrit hjem uden husdyr. 

Rikke Glerup Hangaard Pedersen

rikke-glerup-hangaard-pedersen

Fødselsår: 1972

Anciennitet: Ansat som dagplejer siden april 2008.

Jeg er gift med Jens, og sammen har vi Victoria, årgang 2007.

Jeg bor i et parcelhus i Hohøje, Hobro syd. Jeg har et stort indhegnet legeområde foran vores hus. Lige bagved huset er der et kæmpe grøntområde, og en stor godkendt naturlegeplads. Vi tilbringer meget tid udendørs.

Jeg har et ”allergi-dagpleje hjem”, hvor der er centralstøvsuger, ingen husdyr og er total røgfrit.

Børnene får en sund og varieret kost, hvor jeg tilstræber at servere varm mad el. lign ca. 2 gange/uge.

Jeg afholder bedsteforældredage i dagplejehjemmet, med forskellige aktiviteter, flere gange årligt. Her har bedsteforældrene mulighed for at møde mig, og se hvor det er deres ”lille guldklump” tilbringer deres tid. Derudover deltager jeg bl.a. i heldagslegestue ca. 2 gange om måneden, ”dagplejedagen”, ”motorikdagen”, evt. besøg på bondegård, Falck, Zoo, eller lign. sammen med min gruppe ”Farvervænget”

For mig, er det vigtigt at skabe en tryg, indholdsrig, genkendelig, udfordrende og lærerig hverdag for børnene, hvor jeg tager udgangspunkt i det enkelte barns niveau og behov.

 Susanne Iversen

Navn: Sanne Iversen

Fødselsår: 1960

Anciennitet: 1993

Familie. Gift med Claus med hvem jeg har 3 børn fra årgang 1985. 1987 og 1995.

Hvordan bor jeg: Norgesvej i villa med lukket have. Ingen husdyr. Røgfrit hjem. 

Dagplejere i Hobro Vest

Ea Diana Ovesen

ea-d-andreasen

Banegaardsvej 2

Anciennitet: Ansat siden 1. November 1990.

Beliggenhed: Tæt på centrum og station.

Omgivelser: Gode lege og udfoldelsesmuligheder ude og inde.

Privatoplysninger: Tre egne børn. En hjemmeboende. 


Hanne Sørensen  

Fødselsår: juli 1957.

Anciennitet.1 november 1997.

Gruppe: Banegårdsvej 2

Motorik og bevægelse , kost og økologi dagplejer

Privat: jeg er gift, og har 2 adopteret drenge fra Indien hvor den ene stadig bor hjemme, jeg har et godt kendskab til adoptiv børn. Jeg bor i eget hus, med gode udendørs arealer der er indhegnet, hvor der er  plads til at udfolde sig.

Kost og økologi dagplejer: 

Jeg tilbyder primær økologisk mad, i det omfang det er muligt, føler det er vigtigt at give børnene en god start i livet, uden for mange tilsætnings stoffer.

Jeg ligger stor vægt på ude liv, vi er ude (næsten) hver dag, bor i område med mange grønne arealer, for et godt ude liv.

Jeg lægger stor vægt på, at styrke børnene sprogligt, motorisk og social.

Jeg arbejder ud fra dagplejens 6 læreplans temaer i tæt samarbejde med forældrene. Og det er vigtigt at jeg som rolle model viser glæde,og gå Forest i min tilgang til at bruge kroppen.

Ingen husdyr.

Heidi Hitz Madsen

Fødselsår:   1973.

Gruppe:  Banegårdsvej gruppe 2.

Anciennitet: Ansat siden 1. august 2005

Bor i byen tæt på stationen og i nærheden af Rosendalskolen.Omgivelser: Gode lege og udfoldelsesmuligheder ude og inde. Jeg bor i et rækkehus med en dejlig lukket have. Dagplejebørnene har et legeværelse, men må være i hele huset.

Røgfrit hjem. Ingen dyr i huset, men en kanin i haven.

Dokumentation: Har hjemmeside med kode, hvor forældre kan se informationer og billeder fra mit arbejde med dagplejebørnene.

Privatoplysninger: 2 hjemmeboende børn.

Ønsker at give børnene en varieret og indholdsrig dag, med vægt på virkelighedsnære aktiviteter.

Hverdagen skal styrke børnene sprogligt, motorisk og kreativt. Arbejder ud fra Dagplejens 6 læreplanstemaer, og har tæt kontakt med de enkelte børn, og tager hensyn til børnenes alder og rytme. Vil i tæt samarbejde med forældre, skabe aktive, sikre og trygge rammer til udvikling og udforskning for børnene.

June Wraae Poulsen

junewraapoulsen

Fødselsår: 1974

Anciennitet: Ansat dec. 2004

Jeg er gift med Paw og sammen har vi Malte(4 år), Matilde(10 år) og Mikkel(13 år). I min fritid spiller jeg håndbold og golf og træner U10 piger i Håndbold.

Jeg bor midt i Hobro by, tæt ved banegården og busstationen, i en villa med dejlig stor lukket have, og for enden af en lukket privat vej. Til børnene har jeg et dejligt stort legeværelse, men børnene må være i hele huset.

Vi er ude hver dag, i haven, og på gåtur i vores dejlige omgivelser omkring os.

Jeg har et  allergi venligt hjem, ingen husdyr, tæpper og røg. 

Dagplejere i Hadsund - Vestbyen

Diana Rosslie

Diana Fogth Andersen

Fødselsdag: 31.05.1989.

Anciennitet: Ansat fra 1. oktober 2016.

Gift med Morten og sammen har vi to børn, Villads fra 2013 og Therese fra 2015. Derudover har vi en lille allergivenlig hund, Mickey, der elsker børn, men også kan være i den del af huset børnene ikke er. 

Jeg bor i holterne i Hadsund i et skønt og røgfrit hus, med god plads til at udfolde sig, Hygge, læse, lege, danse og i børnevenligt kvarter, tæt på dyrehaven, skoven og legepladser. Jeg har en dejlig stor lukket have med legehus, gyngestativ og sandkasse. 

Jeg elsker, at være ude på alle årstider, og nyder at være kreativ både ude og inde. Jeg sætter stor pris på nærvær, tryghed og at børnene føler sig hjemme hos mig. Jeg mener også, at man når langt, med et godt forældresamarbejde. 

 

Ella Gitte Moss

Ella Gitte Moss 

Fødselsår: 1961

 Anciennitet: Ansat i 1. marts 1994, dvs. 22 år.

Husdyr: fisk

Gennemførte kurser: grundkursus for dagplejere, for tidligt fødte børn, anerkendende pædagogik, samspil og relationer samt førstehjælp

Jeg er gift med Ivar, der arbejder som skipper på en sandpumper. Vi har sammen to voksne børn, der ikke bor hjemme, men af og til kommer på besøg - også i dagtimerne i hverdagen. Desuden har vi fået et barnebarn i 2016.

Vi bor på Hadsund Syd med god plads til leg i en stor have med grund til fjorden. I udgangspunktet er vi ude hver dag, hjemme eller på tur, hvilket jeg vægter højt. Jeg har en elektrisk Christiania-cykel til rådighed, så vi kommer let omkring, men går selvfølgelig også tur med klapvognen. 

Indenfor er vi i hele underetagen, så der er plads til alle slags aktiviteter, fx højtlæsning og sanglege. Jeg observerer det enkelte barns behov og forsøger på bedste vis at varetage disse. Vi er desuden i legestue hver mandag, hvor jeg synes børnene nyder godt af at være sammen med de andre børn.

 

Inge Lise Bo Larsen 

Jeg er en årgang 1958, har været dagplejer siden maj 1995. Jeg har selv 4 voksende børn, en 82, 86, 90 og 97.

Jeg bor i Visborg og for at kunne besøge strand, skov, parken på Visborggård, dyrehaven i Hadsund osv. har jeg en ladcykel med plads til 4 børn. Jeg er glad for naturen på alle årstider og er derfor meget ude. 

Igennem årene som dagplejer har jeg deltaget i en lang række kurser, anerkendende pædagogik, præmature børn, sidst i efteråret 2015 ICDP som er relation-og ressourceorienteret pædagogik, mfl. Disse kurser har forstærket mine værdier om relationer til børn og voksne, som med få ord kan siges at være NÆRVÆR, ÆGTE, ÆRLIG.

Det der vægter højest hos mig er trygge børn, derfor betyder nærvær og positivitet rigtig meget i mit arbejde med dagplejebørnene. 

Jannie Cecilie Eskelund Arvidsson

Start 1.8.2018 - profil på vej

Karina Mancini De Rosa

Karina Manchini De Rosa

Født 10.07.1973
Ansat i dagplejen pr. 01.01.2017
Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i dagtilbud Hadsund siden august 2014. Først i børnehaven Spiren og derefter i vuggestuen Spiren. Jeg har gennemført kurser i præmaturitet, samt ICDP (International Child Development Programme)som er et kursus i samspil og relation.
Privat bor jeg i ø-gade kvarteret med min familie, som består af min mand Pietro, som er kok på restaurant Fellini i
Aalborg. Vi har to piger, Maria Serena fra 1999 og Sara fra 2001. Vi har ingen husdyr og vores hjem er røgfrit.
I mit hjem vil man møde nærvær, tryghed og trivsel.
I det daglige vil vi synge, spille musik, lege både inde og ude, gå ture, læse bøger, lave mad og hygge os.
Jeg har fokus på sanser og motorik og det vil indgå i den daglige rytme.
Dagens program afhænger af dagens stemning.

Dagplejere i Hvilsom

Birthe Lene Christensen

Birte Lene Christensen  

Jeg hedder Birte og jeg bor i naturskønne omgivelser på en ejendom i Hvilsom. 

Jeg er gift med Benny og har 3 voksne børn.
I min fritid løber jeg, danser squaredance og zumba.
Vi har et par udekatte og hjemmet er røgfrit.
Jeg prioriterer en tryg hverdag med bl.a. sang, dans, musik, højtlæsning og naturoplevelser i haven, mark og skov, hvor vi følger årstidernes skiften. 


Jette Rasmussen

Jette Rasmussen

Ansat:  1. Juni 2017.        
Fødselsår:  1961

Jeg bor i Hvilsom by sammen med min mand John. Vi har 3 voksne børn og pt. 4 børnebørn. 

Hjemmet er røgfrit og vi har ingen husdyr. Vi har en lukket have, hvor der er plads til masser af leg. Jeg bruger også den omliggende natur og lægger vægt på at komme ud hver dag.

Tryghed, nærvær og omsorg i hverdagen bliver prioriteret højt samt bevægelse til musik, sang og højtlæsning. 

Jeg mødes med andre dagplejere i bl.a. legestuen.

Dagplejere i Hvornum

Janni Ramsdal

Jannie Rothmann Ramsdal 

Fødselsår: 1958 


Anciennitet: Jeg har været dagplejer siden 1986.

Familie: Jeg er gift med Jens Chr. Og har 2 voksne børn og et barnebarn.
Vi bor i Hvornum by, i hus med lukket have og naturskønne omgivelser, som vi færdes meget i.

For mig er det vigtigt at skabe en tryg og lærerig hverdag.
Jeg deltager også i legestue i Hobro ca. 1 gang om måneden, sammen med Hvilsom som vi er i gruppe med. Her laver vi forskellige aktiviteter og arrangementer, såsom bedsteforældredag.
Derudover tager vi på udflugter til zoo, Verdenskortet og Hobro minizoo. 

Dagplejere i Hørby

Anita Johannsen

Jeg vil beskrive mig selv, som et roligt,og tålmodigt ude-menneske, der personligt lægger vægt på en tryg og rolig hverdag for børnene, med plads til knus og kram.

Jeg er født i 1958 og har været dagplejer siden 1996. Jeg er gift med Ole og har ingen hjemmeboende børn.

Vi bor i en lille by ca. 5 km fra Hobro (Døstrup), hvor der er rig mulighed for at komme ud i naturen. 

Annemette Linnemann Groenhoj

Annemette Linnemann Grønhøj

Motorik- og DGI dagplejer

Da det er meget vigtigt for indlæring, sundhed og børns sociale liv at have en god motorik og kondition, er jeg blevet DGI og Motorikdagplejer.

Dvs at jeg har stort fokus på det at bevæge sig på alle mulige måder, både de store muskler og finmotorik og sanser. Og har med i de daglige gøremål at børnene helst skal have pulsen op, flere gange om dagen. Jeg arbejder efter aktivitetsplan og følger læreplaner for børn.

Jeg har været dagplejer i over 25 år og har deltaget i mange kurser og i 2007 tog jeg pædagogisk grunduddannelse igennem 10 måneder. Jeg har udviklet mig meget igennem årene og fået en stor viden om børns behov og udvikling.

Jeg bor i parcelhus i udkanten af Hobro. Jeg har en dejlig børnevenlig have med rigtig mange legemuligheder. f. eks bakketop, klatrevæg, vipper rutschebaner , masser af buske og træer der indbyder til huler og gemmelege. En køkkenhave hvor vi kan kigge på væksten. Vi er næsten altid ude hver dag. Regnvejr er bestemt ingen hindring.

Vi går ofte tur i nærområdet, togstation, udkant af skov, legepladser, kigger på kvier,heste og regnorme og biller.

Med El-motor på barnevognen tager vi også på udflugt ned i byen. Vi griber altid chancen for at kigge med når der sker noget i byen og i området.

Mit hjem er selvfølgelig helt røgfrit. Jeg har en kat som børnene nyder at stifte bekendtskab med.

 

 

Anne-Mette Weirauch Villadsen

Økologiskdagplejer -Grønne spirer - DGI dagplejer

Jeg er født 1979

Blev uddannet bachelor pædagog i Feb2005 og har arbejdet som dagplejer siden Aug2008, ved Mariagerfjord kommune.

Jeg er gift med Ricki og sammen har vi tre drenge: Victor ( 2004 ), David ( 2007 ) og Ludvig ( 2009 ).

Samt hunden Huxi der er en Golden doodle.

Ricki blev ansat som dagplejer Okt 2016, hvilket betyder at vi kan tilbyde et dobbelt dagpleje hjem. Et hjem med både en kvindelig og mandelig rollemodel, hvilket vi mener er til stor fordel for de børn der kommer hos os.

Vi bor i Hørby Skoleby, Hobro i et hus vi selv har renoveret. Vores hus er røgfrit.

Vi har en stor dejlig lukket have, med meget plads til børnene. Haven er vores bedste rum, med stor græsplæne, meget fliseplads, stor sandkasse og en lukket bålplads, der flittigt bliver brugt. Herudover har vi en køkkenhave med et stort drivhus.

 I mit arbejde med de små vægter jeg tryghed, genkendelighed, fordybelse og nærvær.

Her hos os er der både plads til at fjolle, lege, synge, spille, danse, være kreative og hygge.

Jeg arbejder ud fra de pædagogiske lærerplaner og kommunens værdier.

Jeg har arbejdet som Grøn spirer dagplejer siden 2012, hvilket betyder at vi er ude hver dag, vi planter, passer og høster i haven og vi udforsker alle kroge i nærområdet. Børnene lærer om fra jord til bord og kommer ud og bruger kroppen i naturen.

I 2014 blev jeg certificeret DGI dagplejer, da jeg syntes det harmonere rigtig godt med Grønne Spirer. Udeliv byder på et hav af motoriske udfordringer og mulighed for bevægelses lege.

I 2015 blev jeg Økologiks dagplejer, hvilket betyder at de børn der kommer hos mig, primært får serveret økologisk mad og selv er med til at dyrke øko grøntsager mm.

Ved at vælge økologisk, undgår man: E-numre, pesticiderester, homonforstyrrende stoffer mm

 

Bettina Vestergaard Jensen

Bettina Vestergård Jensen 

Motorik- og DGI dagplejer  

Fødselsår:

Jeg er født i maj måned 1966

Anciennitet:
Jeg har været ansat i dagplejen siden november 2004, hvor jeg de seneste år har arbejdet som DGI motorikdagplejer.

Jeg er gift med Torben, som er elektriker. Vi har 2 døtre fra 1993 og 1995, hvor den ældste er født med handicappet Down syndrom

Vi bor i eget parcelhus i udkanten af Hobro by med større have og legeplads i baghaven til børnene. Med marker og heste som nærmeste naboer.

Vi har et allergivenligt hjem. Vi er begge ikke rygere, har ingen husdyr og ingen faste tæpper i huset.
Jeg er vore legestuegruppes gruppekoordinator og har været det i flere år. Vi planlægger bl.a. placeringen af børnene under ferie, kursus og fridage.
Personligt lægger jeg vægt på at møde børnene, hvor de er, at være nærværende og at give dem nogle nære relationer, læring og en tryg base i deres hverdag.

Bevægelsespolitik

Velkomstfolder

HHH plan

Christina Ringgaard Andersen
 

Christina Ringgaard Andersen

Start 1.9.2018

Jeg er 31 år, uddannet Social-og sundhedsassistent og har arbejdet i faget siden nov. 2007.

Jeg er gift med Rasmus på snart 5 år og mor til 2 skønne børn.

Lærke på 8 og David på 6.I min fritid er jeg FDF leder i Hobro, hvor kreativiteten og socialt fællesskab er i fokus og hvor alle er velkommen, som man er.

Jeg elsker, at være kreativ med min symaskine og laver små projekter både til børnehaver og andre sjove ting.

Derud over bruger jeg også noget af min fritid på Ambu-Revyen i Hobro, hvor jeg syer kostumer.Kort sagt - jeg elsker at være kreativ med mine hænder og nyder den glæde det endelige resultat giver.

Jeg elsker at arbejde med mennesker og være med til, at kunne skabe gode og trygge rammer for den enkelte i hverdagen.

At kunne finde smilet frem hos andre, syntes jeg giver stor glæde og god tilfredshed i hverdagen.

Jeg lever efter det motto der hedder ”vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig” og det motto siger alt, når man er nærværende og imødekommende over for andre.

 Gitte Dalum Carlsen

 Gitte Dalum Carlsen

DGI dagplejer, Pædagogisk assistent, præmatur kursus

Jeg er født i december 1973
Jeg har været ansat i dagplejen i Mariagerfjord kommune siden august 2013. Derudover har jeg
været ansat som dagplejer i Rebild kommune i 6 år. Imellem de to ansættelser har jeg uddannet
mig til pædagogisk assistent og jeg har arbejdet med børn, unge og voksne med forskellige
handicaps.

Jeg er gift med Erik og sammen har vi tre børn. En dreng fra 2003 samt tvillingepiger fra 2007.
Vi bor i et allergivenligt og røgfrit hus i Hørby Skoleby. Vi har en dejlig stor, lukket have der er
indrettet med: legehus, sandkasse, rutchebane, balancesten og masser af andre sjove ting.
Jeg vægter udelivet højt og vi er ude alle dage, hvor vi leger, kravler, hopper, finder insekter osv
osv.
I min dagpleje vil der være masser af tid, nærvær, tryghed og rummelighed, så det enkelte barn får
tid til at lege, fordybe sig og observere sine omgivelser.
Jeg har valgt blive DGI-dagplejer, da jeg i mit arbejde med børnene ligger stor vægt på den
sansemotoriske udvikling, da det har stor betydning for det enkelte barns generelle udvikling,
trivsel, indlæringsmuligheder og sprogfærdigheder.
Jeg deltager i legestue ca 2 gange pr måned, hvor vi leger og laver forskellige aktiviteter der alle
tager udspring fra de pædagogiske læreplaner.

HHH-plan

Hanne Lakmann

Hanne Lakmann

DGI dagplejer

Født i 1963.

Ansat som dagplejer i Mariagerfjord Kommune  siden 2004.

Jeg er gift med Ove, og sammen har vi 2 voksne børn,  der begge bor i Aarhus.

Vi bor i Hørby Skoleby, Hobro, tæt på skole, børnehave og idrætshal.

Vores hjem er røgfrit.

Vi har en hyggelig indhegnet have, med gode legemuligheder. Her har vi også et par kaniner.

Dagligt er vi ude, og benytter os meget af kraftcentret bag idrætshallen, med løbebane, hytter og fodboldbaner. 

jeanette-uggerly-boysen

Jeanette Uggerly Boysen

Økologisk dagplejer - Grønne spirer - DGI dagplejer

Fødselsår: 1968

Anciennitet: har været ansat som dagplejer siden 1996

Har den pædagogiske grunduddannelse

Jeg er gift og vi har 2 store børn, hvor den ene er flyttet hjemmefra.  Mit hjem er helt røgfrit.

Jeg bor i et parcelhus i Hørby skoleby,, tæt ved skolen og hallen. Vi er tæt på naturen og vi bruger den meget.

Jeg er Grøn Spirer/ DGI og Økologisk dagplejer, hvilket indebærer at vi er ude hver dag i naturen omkring os og bruger den til bevægelse og oplever årstidens skiftene og alle dyr/insekter der er. Vi sår og planter grøntsager og ser det gro og det indgår i vores kost, når det kan høstes.

Kosten jeg servere for børnene er økologisk, det falder godt ind under processen fra jord til bord som vi bruger som grønne spirer.

Jeg syntes det er vigtigt at kunne tilbyde en varierende sund kost uden sprøjtemidler og tilsætningsstoffer.

Vi lærer samtidig at passe på naturen og vores grundvand og når vi bruger økologisk kød øger vi dyrevelfærden.  En god kost og trivsel sammen med bevægelse, sag og natur ligger jeg stor vægt på og det understøtter temaerne i vores pædagogiske planer.

Vi er heldagslegestue 2 gange om måneden og der vil kosten også kun bestå af økologiske produkter, da mine 2 kollegaer også er økologiske.

Jeg glæder mig til at følge jeres børn og dele deres oplevelser med jer, gennem barnets bog, dokumentation og et godt forældresamarbejde.

Jeg deltager i heldagslegestue ca 2 gange om måneden.

Jeg har et spændende job, hvor jeg kan følge jeres guldklumper og dele deres oplevelser med jer hver dag, gennem dokumentation og et godt forældresamarbejde.

En varierende kost, tryghed og god trivsel sammen med bevægelse og sang ligger jeg stor vægt på og som understøtter temaerne i de pædagogiske læreplaner som jeg arbejder ud fra.

Mit Hjem er røgfrit


Lona Joergensen

Lona Norup Jørgensen

Ansat 1 Juni 2017

Født d 13 Januar

Jeg bor i Hørby skoleby med min kæreste Michael, sammen har vi 2 børn Mikkel (2012) og Ida (2015).

Vores hjem er røgfrit.

Jeg er grønne spirer, så vi er næsten ude hverdag, hvor vi kan opleve årtidens skiften. Vi bruger naturen omkring os til leg og bevægelse, hvor vi også kan finde på at finde kryb og dyr vi kan se på.

Vi har en dejlig stor lukket have med en stor græsplæne, som børnene kan boltre sig på, der er sandkasse, legehus, rutsjebane og en terrasse, hvor der er mulighed for at køre på scooter mm.

Indenfor har vi et stort legeværelse, hvor børnene kan lege, høre musik, danse og lave kreativ ting.

Hvad jeg som dagplejer vægter højt:

 • At være ude hverdag i frisk luft
 • Godt samarbejde med forældrene
 • Tryghed, omsorg, udvikling, leg og hygge

Vi er i legestue ca 1-2 gange om måneden sammen med gruppen, som er Hørby 3, hvor vi er sammen med en masse andre børn fra gruppen.

Ricki Villadsen 

Mit navn er Ricki Villadsen, og jeg er født i Viborg i 1972. Jeg er uddannet bygningsmaler i 1994, har i en periode haft eget malerfirma, men valgte i 2007, at skifte til et job som ejendomsfunktionær. Her har jeg arbejdet indtil 1/10-2016, hvor jeg blev ansat som dagplejer.

Jeg bor i Hørby Skoleby med min kone Anne-Mette, der har været ansat som dagplejer siden 2008. Sammen har vi Victor fra 2004, David fra 2007 og Ludvig fra 2009.

Mit fokus som dagplejer er at skabe tryghed og nærvær med børnene. Herudover syntes jeg at det er rigtig sundt for børnene, at der både er en kvindelig og mandlig rollemodel i huset. 

Jeg vægter højt at arbejde ud fra kriterierne som Grønspirer. Jeg er selv udpræget udemenneske, og synes at det er vigtigt for børn at komme ud stort set hver dag, og mærke de forskellige årstider. Udover dette er naturen jo det største legerum vi kan finde, og mulighederne er mange når man er ude.

Min gruppe, Hørby 3, er alle Grønne Spirer, DGI og Økologiske.

Dette vil jeg naturligvis også arbejde udfra.

Vi vægter hos os at servere primært økologisk kost, da det skåner børn for giftstoffer, e-numre osv.

I vores hus er der fyldt med børn i alle aldre. Børnene har derfor god mulighed for at spejle sig i, og lege med andre børn. Vi har indrettet et dagplejeværelse med egen indgang, Vi har en stor have, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig, og prøve grænser af motorisk.

Helle Tove Dahl Christensen

Født i 1973

Jeg blev uddannet PGU’er i 2001, og har arbejdet indenfor forskellige børneområder, før jeg i 2009 blev ansat som dagplejer.

Jeg bor i hus i midtbyen sammen med mine 2 piger på 12 og 18 år.

Jeg har et røgfrit  hjem og ingen husdyr.

Dagplejere i Mariager

Anne-mette K.E.D KyndorfFødselsår: 1962

Anciennitet: 1989

Jeg er gift med Hans, og vi har en søn, Christian som bor i Esbjerg.

Jeg bor i Mariager by i et stort hus – hvor vi har en dejlig stor have med græs og fliser. Bor lige ned til skov og strand.

Ingen husdyr, røgfrit hjem, allergi venligt hjem – ingen tæpper og gardiner der kan fremkalde allergi.

Sund mad – går meget op i kosten, som skal være sund og varieret, som jeg hverdag tilbyder børnene.

Syntes selv jeg har en stor anerkendende tilgang til børnene og deres familie.

Ro og respekt, møder barnet og det`s familie med værdighed. Jeg er glad og udadvendt.

Motto: Behandle andre mennesker, som du selv ønsker, at de skal behandle dig.Bente B. MunkFødselsår: 1956

Anciennitet: Ansat siden 1/9 -1991  altså 22 år, som dagplejer (snart).

Gift med John – 2 voksne drenge, og 1 barnebarn.

Parcelhus i Mariager – med stor gårdsplads med fliser, og have med legehus – tæt til skov og strand.

Mit hjem er røgfrit, og har ingen husdyr.

Arbejder hverdag med læreplanen, og går i legestue 2 – 3 gange i måneden. Vi besøger ofte børnehaven, og ellers bruger vi tiden herhjemme.

Jeg går ind for at børnene og deres forældre føler sig trygge, og alle er velkommene.

Berit Pedersen - ny

Berit Pedersen

Fødselsår: 1972

Anciennitet: 24/2-99

Gift med Karsten Jensen

Børn: Maja fra 1997 ( bor i Nørresundby ),  Lasse fra 2000 

Vi bor i et hus, der er beliggende i Rinddalen. Tæt ved skolen. Dejlig stor lukket have med plads til en masse leg og sjov.

Fjorden og skoven ligger tæt på. Disse steder bruger vi til at undersøge hvilke spændende ting og udfordringer naturen byder på.

Alt sker i børnenes tempo.

Tryghed, omsorg, nærhed, leg ( UDE som inde), kreativitet og hygge.

Ingen røg og ingen husdyr.


Betty O. Madsen

Fødselsår: 1960

Anciennitet: Ansat siden 1/1-1997

Jeg er gift med Ole, som er teletekniker. Har 3voksne børn, og 2 børnebørn.

Jeg bor i vestparken. Jeg har en have med fliser, og græs, legehus, sandkasse, gynge og rutchebane.

Jeg har ingen husdyr, og hjemmet er røgfrit.

Min daglig dag med børnene kan være i leg indendørs, leg i haven, ture i skoven, besøg i børnehaven, en tur til fjorden. Jeg deltager i heldagslegestue 2-3 gange om måneden, og der skiftes gruppe 1 gang om året.

Birgitte Gertz Christensen

DGI dagplejer 

Fødselsår: 1975

Anciennitet siden:1.03.2005

Gift med Jacob. Vi har 4 børn, Ebbe fra 1999, Noah fra 2003, Selma fra 2008 og Ester fra 2012.

Bor i Rinddalen i villa med stor have, grænsende op til skoven. Der går sti direkte til fjorden og i kvarteret er der mange stisystemer, som vi ofte løber ture på. Indenfor leger vi i stuen, hvor der er god plads til børnene.

Hjemmet er røgfrit.

I haven bor der 2 kaniner og inde, vores lille gravhund, Oda…..

Jeg laver mange forskellige projekter med børnene og fortæller gerne om, hvad vi har gang i. Bl.a. babytegn, musikforløb, motorisk træning, madprojekt……. Jeg har været frivillig gymnastikinstruktør for de mindste gymnaster de sidste 14 år og drager god nytte af min erfaring derfra i mit daglige arbejde.  

Bevægelseshandleplan


Lone Leth Holme

Lone Leth Holme

Krop og bevægelse 

Fødselsår: 1965

Anciennitet: Jeg har været ansat som dagplejer siden 1989 (23 år)
Jeg er gift med Klaus. Sammen har vi to voksne børn, der nu begge er flyttet hjemmefra.

Jeg bor på landet lidt uden for Mariager på et nedlagt landbrug beliggende mellem Mariager og Broløs.
Her bor vi rolige omgivelser, hvor vi nyder det frie udsyn til marker og skov.

Der er stor have med legehus, sandkasse mv., så der er rig mulighed for, at børnene kan lege ude i det gode vejr. Herudover er der gode cykle- og legemuligheder i stalden.
Jeg har en kat og en kanin. Det er et ikke-ryger hjem.

HHH-plan 

Susanne Juul Steenfeldt


Fødselsår:                1964

Anciennitet:              1986 – 1992

Jeg er gift med Lars. Vi har fem sambragte børn, 2 piger og 3 drenge som alle er flyttet hjemmefra.

Jeg bor i et stort byhus i Mariager midtby, bag dette ligger et lyst og børnevenligt anneks, hvor jeg passer ”mine” dejlige dagplejebørn, til annekset hører en lille lukket terrasse. Annekset ligger i en stor lukket gårdhave med adgang til haven. Indretningen i annekset er på børnene og mine præmisser.

Mit dagpleje hus er røgfrit og husdyr frit. Jeg er en meget glad og udadvendt pige.

Dagplejere i Onsild