Hågensvej


Oue en lille landsby mellem Hobro og Hadsund med en dejlig natur i gåafstand fra Willestrup Å og Mariager Fjord.

Byen har gode busforbindelser til Hobro og Hadsund samt et fællesskab blandt byens borgere, der er en stor fordel for foreningsarbejdet, der skal holde liv i den lille landsby.

Alle priserne er inkl. moms.

Reservation
Det er ganske uforpligtende at være skrevet op på interesselisten for en parcelhusgrund ved Mariagerfjord Kommune. Du kan være skrevet op på grunden i 4 uger af gangen, og du kan altid forlænge med yderligere 4 uger.

Hvis der er andre, der henvender sig for at købe grunden, har vi pligt til at sælge til højestbydende. Det vil sige, at grunden kommer i budrunde, hvis der er flere interesserede. Også selvom du er skrevet op på interesselisten først. Læs mere om betingelserne for budrunde her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Husk også at kontakte os, hvis du fortsat vil være noteret på interesselisten efter de 4 uger.

Udstykninger

Adresse Størrelse Pris
Hågensvej 4 955 m2 45.124 kr.

Kort over området ved HågensvejPå kortet kan du se alle udstykninger for Hågensvej. For at se nærmere på lokalområdet kan du zoome ind og ud på kortet. Du kan aktivere et ekstra menu på venstre side af kortet. Her har du mulighed for at aktivere flere visninger som for eksempel luftfoto, skoler, naturområder med mere.

Kontakt


Inge-Lene Ebdrup Jensen

Center for Byråd, Personale og Strategi

  •  24490639
  •  
Badebro ved fjorden

Bo i Mariagerfjord

Flyt til Mariagerfjord hvor du finder mange gode boliger til både eje og leje. Så bliver der måske også råd til en lille båd.