Nyvangen


Mariagerfjord Kommune tilbyder billige byggegrunde i Rostrup. En hyggelig og rolig landsby, med dejlig natur lige udenfor døren. Rostrup ligger både tæt på Rold Skov og Mariager Fjord.

Rostrup er en aktiv landsby centralt beliggende mellem Hadsund, Arden og Hobro, der foruden sin egen dagligvarebutik, kirke og idrætsklub også har en rigtig god privatskole og endvidere er der pasningsmuligheder i børnehaven Trekløveren, der ligger i forbindelse med skolen.

Der er daglige busforbindelser gennem Rostrup, og faste togafgange fra Arden og Hobro.

Beboernes eget slogan ”Kort fortalt – Rostrup har alt” vidner lidt om sammenholdet og engagementet i den lille landsby, hvilket også var medvirkende til en fornem finaleplads i kåringen.

Alle priserne er inkl. moms.

Reservation
Det er ganske uforpligtende at være skrevet op på interesselisten for en parcelhusgrund ved Mariagerfjord Kommune. Du kan være skrevet op på grunden i 4 uger af gangen, og du kan altid forlænge med yderligere 4 uger.

Hvis der er andre, der henvender sig for at købe grunden, har vi pligt til at sælge til højestbydende. Det vil sige, at grunden kommer i budrunde, hvis der er flere interesserede. Også selvom du er skrevet op på interesselisten først. Læs mere om betingelserne for budrunde her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Husk også at kontakte os, hvis du fortsat vil være noteret på interesselisten efter de 4 uger.

Udstykninger

Adresse Størrelse Pris
Nyvangen 3 708 m2 48.852 kr.
Nyvangen 5 708 m2 48.852 kr.
Nyvangen 7 716 m2 49.404 m2

Kort over området ved Nyvangen



På kortet kan du se alle udstykninger for Nyvangen. For at se nærmere på lokalområdet kan du zoome ind og ud på kortet. Du kan aktivere et ekstra menu på venstre side af kortet. Her har du mulighed for at aktivere flere visninger som for eksempel luftfoto, skoler, naturområder med mere.

Kontakt


Inge-Lene Ebdrup Jensen

Center for Byråd, Personale og Strategi

  •  24490639
  •  
Badebro ved fjorden

Bo i Mariagerfjord

Flyt til Mariagerfjord hvor du finder mange gode boliger til både eje og leje. Så bliver der måske også råd til en lille båd.