Nyvangen


Mariagerfjord Kommune tilbyder billige byggegrunde i Rostrup. En hyggelig og rolig landsby, med dejlig natur lige udenfor døren. Rostrup ligger både tæt på Rold Skov og Mariager Fjord.

Rostrup er en aktiv landsby centralt beliggende mellem Hadsund, Arden og Hobro, der foruden sin egen dagligvarebutik, kirke og idrætsklub også har en rigtig god privatskole og endvidere er der pasningsmuligheder i børnehaven Trekløveren, der ligger i forbindelse med skolen.

Der er daglige busforbindelser gennem Rostrup, og faste togafgange fra Arden og Hobro.

Beboernes eget slogan ”Kort fortalt – Rostrup har alt” vidner lidt om sammenholdet og engagementet i den lille landsby, hvilket også var medvirkende til en fornem finaleplads i kåringen.

Alle priserne er inkl. moms.

Reservation
Det er ganske uforpligtende at reservere en parcelhusgrund ved Mariagerfjord Kommune. Du kan reservere grunden i 3 måneder af gangen, og du kan altid forlænge reservationen med yderligere 3 måneder.

Hvis der er andre, der henvender sig for at købe grunden, har vi pligt til at sælge til højestbydende. Det vil sige, at grunden kommer i budrunde, hvis der er flere interesserede. Også selvom du har den reserveret. Læs mere om betingelserne for budrunde her.

Husk at du selv skal tage kontakt til os, hvis reservationen skal forlænges efter de 3 måneder.

Udstykninger

Adresse Størrelse Pris
Nyvangen 3 708 m2 48.852 kr.
Nyvangen 5 708 m2 48.852 kr.
Nyvangen 7 716 m2 49.404 m2

Kort over området ved NyvangenPå kortet kan du se alle udstykninger for Nyvangen. For at se nærmere på lokalområdet kan du zoome ind og ud på kortet. Du kan aktivere et ekstra menu på venstre side af kortet. Her har du mulighed for at aktivere flere visninger som for eksempel luftfoto, skoler, naturområder med mere.

Kontakt


Sarah Brandt Lauritsen

Center for Byråd, Personale og Strategi

  •  97113015
  •  

Sitte Ansbjerg Jensen

Center for Byråd, Personale og Strategi

  •  97113012
  •