NyhederForeningsværksted taget imod med kyshånd

Publiceret 16. maj 2022
Det første Foreningsværksted, et tilbud til Mariagerfjord Kommunes foreninger, blev en velbesøgt succes. Formålet er, at hjælpe foreningerne med de problemstillinger de måtte have i hverdagen, samt økonomi og fundraising.

Læs mere


Nyt Udvalg for Klima og Landdistrikter godt i gang

Publiceret 12. maj 2022
Torsdag 5. maj havde det nye politiske Udvalg for Klima og Landdistrikter i Mariagerfjord Kommune sit første møde. Og viljen til nye tiltag er stor

Læs mere


Den lokale klimaindsats har brug for dig

Publiceret 04. maj 2022
Mariagerfjord Kommune knokler for at sætte mere fart på den grønne omstilling. Men der er brug for, at alle bidrager til at mindske de lokale CO2-udledninger

Læs mere


Mindre brand på plejecenter Solgaven i Hobro

Publiceret 03. maj 2022
Hurtig reaktion fik bugt ilden, inden flammerne for alvor fik fat

Læs mere


Mariagerfjord Kulturskole ansætter ny Kulturskoleleder

Publiceret 03. maj 2022
Pr. 1/6-22 tiltræder Claus Olesen stillingen som Kulturskoleleder ved Mariagerfjord Kulturskole. Den kommende Kulturskoleleder skal være med til at sikre, at Mariagerfjord Kulturskole fortsat forbliver en skole i udvikling.

Læs mere


U19 landsholdet gæster Hobro Stadion

Publiceret 02. maj 2022
To af Europas absolutte topmandskaber dyster den 11. maj på DS Arena i Hobro, når U19 herrelandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes. Hobro kommer dermed endnu en gang til at lægge græs til en fodboldlandskamp. Danmarks nuværende U19 landshold er et af de mest talentfulde U19 hold der har været, og med på holdet er spillere der repræsenterer topklubber i både Danmark og resten Europa.

Læs mere

Opdateret 27.04.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?