NyhederGiv kommunen et praj

Publiceret d. 28. marts 2017
Mariagerfjord Kommune lancerer en app, der gør det nemt for borgerne at tippe kommunen om fejl og mangler på veje og stier.

Læs mere


Lyseslukkere i Mariagerfjord

Publiceret d. 23. marts 2017
Hele verden slukker lyset den 25. marts fra kl. 20.30 og en time frem gennem kampagnen ’Earth Hour’. Det sker for at sende et slagkraftigt globalt signal om, at det er muligt at handle på udfordringerne med klimaændringer og gøre en forskel. Mariagerfjord Kommune opfordrer derfor alle, der bor og arbejder i kommunen, til at deltage i kampagnen ved at være ’lyseslukkere’ i en time den 25. marts.

Læs mere


Hobro: Trafikken glider trods stort vejarbejde

Publiceret d. 22. marts 2017
På trods af det store anlægsarbejde på hovedfærdselsåren, Hostrupvej, i Hobro, glider trafikken fornuftigt. Men for mange lastbiler glider med, konstaterer formand for Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune, Jørgen Hammer Sørensen.

Læs mere


Oprydning i Danmarks reneste kommune

Publiceret d. 20. marts 2017
Søndag den 2. april trækker folk i Mariagerfjord Kommune, store som små, i arbejdshandskerne og går i gang med at rydde grøftekanter, kyster, natur og byer for det ildelugtende og skæmmende affald, der ligger smidt.

Læs mere


Danmarks første certificerede vandrerute i Mariagerfjord

Publiceret d. 16. marts 2017
Vandreruten mellem Hobro og Bramslev Bakker er som den første i Danmark blevet certificeret som en ”premium” panoramarute, fordi den fører gennem noget af Danmarks smukkeste natur og forbi spændende seværdigheder.

Læs mere


Mariagerfjord Kommune søger rigtige mænd

Publiceret d. 15. marts 2017
Mariagerfjord Kommune opfordrer nu alle mænd til at blive en del træningsfællesskabet ”Rigtige Mænd Sjakket”, der byder på en masse værkstedshumor og kammeratlige drillerier i kampen for et sundere liv.

Læs mere


Skole-foreningssamarbejde får nyt løft på idrætsområdet

Publiceret d. 09. marts 2017
Ny foreningskonsulent i Mariagerfjord Kommune og DGI skal være med til at gøre flere børn og unge foreningsaktive og styrke samarbejdet mellem skole- og foreningslivet.

Læs mere


Hobro IK og Jobcenter Mariagerfjord nomineret til DBU-pris

Publiceret d. 09. marts 2017
I 2016 gik Mariagerfjord Kommune og Hobro IK sammen om projektet ”Mod Alle Odds” med det formål at øge beskæftigelsen blandt fleksjobvisiterede og jobparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år med en svag tilknytning til arbejdsmarkedet. Aldrig før har en fodboldklub spillet en så stor rolle i et beskæftigelsesprojekt, og det giver DBU et stort skulderklap for med sin nominering af projektet.

Læs mere


Lokale foreninger klar til at indtage Mariagerfjord Gymnasium

Publiceret d. 08. marts 2017
Den 21. marts afholder Projekt Frivillig, i samarbejde med Mariagerfjord Gymnasium, et foreningsmarked for skolens elever, hvor de lokale foreninger har mulighed for at gøre sig synlige for den unge målgruppe.

Læs mere


Udstilling om Reformationen

Publiceret d. 01. marts 2017
I 2017 er det 500 år siden Martin Luther slog 95 teser imod kirkens afladshandel op på døren til slotskirken i Wittenberg – en begivenhed, der blev startskuddet til reformationen. Dette fejres overalt i Danmark i 2017 og også i Hadsund.

Læs mere


Erhvervsteam stiller skarpt på virksomhedernes behov

Publiceret d. 01. marts 2017
Mariagerfjord Kommunes nye Erhvervsteam giver de lokale virksomheder nemmere adgang til den kommunale forvaltning og en mere helhedsorienteret sagsbehandling på teknik- og miljøområdet.

Læs mere

Opdateret 17.05.16    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?