Stor interesse for erhvervslivets nytårskur


Nyhed publiceret 06. december 2019

Netværk med bobler og kransekage er et hit blandt erhvervsfolk i Mariagerfjord Kommune

Billedtekst: Der var trængsel i loungen på DS Arena, da 260 erhvervsfolk sidst tog i mod invitationen om at fejre det nye år.

I Mariagerfjord tegner nytårskuren for erhvervslivet til at blive en publikumssucces. Her godt en måned før det festlige arrangement løber af stablen på DS Arena i Hobro, har mere end 160 erhvervsfolk allerede lagt billet ind på nytårskuren.

Skulderklap til erhvervslivet
Det er tredje gang, at erhvervsrådet og Mariagerfjord Kommune inviterer til nytårskur, hvor det lokale erhvervsliv får et klap på skulderen. Borgmester Mogens Jespersen glæder sig over den store interesse.

- Det er dejligt at se, at fremmødet vokser år for år. Sidste år var vi godt 260, så der var fulde huse i loungen på DS Arena. Med den store interesse er det meget sandsynligt, at vi bliver nødt til at skaffe plads til endnu flere, siger borgmesteren.

Dialog styrker lokalsamfundet

Ifølge borgmesteren skyldes den store interesse for nytårskuren, at dialogen mellem kommunen og erhvervslivet er vigtigere end nogensinde.

- Med nytårskuren styrker vi dialogen med vores virksomheder. Vi vil vide, hvad der optager dem og hvad vi kan gøre for hjælpe dem med at skabe vækst og arbejdspladser i vores kommune. Jeg oplever, at vores virksomheder ønsker at spille sammen med os og det er godt for vores lokalsamfund, siger Mogens Jespersen.

Erhvervschef Michael Christiansen glæder sig også til dialogen med de lokale erhvervsfolk.

- Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med vores lokale virksomheder, men vi kan naturligvis gøre det endnu bedre. Det vigtigste for os er, at de oplever, at vi gør en særlig indsats for at gøre det nemmere at drive virksomhed her i kommunen, siger erhvervschefen.

Kendt reklamemand på programmet

Ved nytårskuren tager borgmesteren og erhvervschefen temperaturen på det lokale erhvervsliv. Desuden byder programmet på et oplæg af livsstilseksperten og reklamemanden Flemming Møldrup, som mange kender fra det populære fjernsynsprogram 'Kender du typen'. Han giver erhvervsfolkene et indblik i de krav som fremtidens forbrugere stiller i forhold til grøn omstilling og de unikke konkurrencefordele som de giver for dem, der tør være på forkant med udviklingen.

Kontaktinformation

Mogens Jespersen, borgmester Mariagerfjord Kommune, tlf. 27 20 12 58.
Michael Christiansen, erhvervschef, Mariagerfjord Erhvervsråd, tlf. 20 12 10 08.

Opdateret 06.12.19    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?