Turistchef får topjob i limfjordsk turistsamarbejde


Nyhed publiceret 05. februar 2020

Mariagerfjord Kommunes turistchef bliver direktør for Destination Limfjorden

1. marts tiltræder turistchef Kristina Lehmann Schjøtt stillingen som direktør for Destination Limfjorden, som Skive, Struer og Morsø Kommuner står bag.

Turistdirektør for Destination Himmerland, Jimmi Stæhr-Petersen, har stor forståelse for, at turistchefen har lyst til at prøve kræfter med direktørjobbet.

- Jeg kender Kristina som en ambitiøs og visionær leder og jeg er sikker på, at hun er den rette profil til at stå i spidsen for turistsamarbejdet, som skal brande den vestlige del af Limfjorden, siger Jimmi Stæhr-Petersen.

Kultur- og fritidschef ved Mariagerfjord Kommune, Joan Kamstrup, ærgrer sig over, at Kristina Lehmann Schjøtt ikke bliver en del af Destination Himmerland.

- Kristina er en faglig kapacitet og jeg kommer til at savne hendes stærke lokale netværk og indgående kendskab til turistattraktionerne i Mariagerfjord Kommune. Heldigvis har vi nogle dygtige og engagerede medarbejdere fra Mariagerfjord Kommune, som er klar til at bære stafetten videre i vores nye fælles turistsamarbejde, siger Joan Kamstrup.

Selvom Kristina Lehmann Schjøtt er på vej til en stilling uden for Destination Himmerland, ser Jimmi Stæhr-Petersen frem til et fortsat godt samarbejde.

- Her i Nordjylland har vi en fælles interesse i at markedsføre vores landsdel som et attraktivt turistmål. Set i det lys glæder jeg mig til et fortsat godt samarbejde med Kristina i hendes nye rolle, udtaler Jimmi Stæhr-Petersen.

Turistchef Kristina Lehmann Schjøtt glæder sig til de nye udfordringer i Destination Limfjorden, som får hovedsæde på Mors.

- Jeg har været rigtig glad for at være en del af turismeindsatsen i Mariagerfjord, hvor vi blandt andet har haft succes med at skabe national og international opmærksomhed om kommunen som vandredestination. Østkysten og Øster Hurup er stærke brands, hvor der fortsat ligger en masse spændende udviklingsprojekter, som den nye Destination Himmerland vil give et løft, siger Kristina Lehmann Schjøtt.

- Jeg glæder mig til at være med til udvikle den kommende Destination Limfjorden, der er et magisk sted, som har rigtig meget at byde på. Der er mange små perler der gør området helt unikt. Selvom destinationen er blandt de mindre, rummer den et enormt potentiale med sin centrale placering ved Limfjorden, som er et unikt og naturskønt område, slutter Kristina.

Kontaktinformation

Turistdirektør Jimmi Stæhr-Petersen, Destination Himmerland, tlf. 20 26 46 64
Kultur- og fritidschef Joan Kamstrup, Mariagerfjord Kommune, tlf. 29 23 18 48
Turistchef Kristina Lehmann Schjøtt, Visit Mariagerfjord tlf. 21 49 07 30

Opdateret 06.02.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?