Lars Clement ny topchef i Skanderborg Kommune


Nyhed publiceret 13. marts 2020

Kommunaldirektør forlader Mariagerfjord efter knap fire år i spidsen for Mariagerfjord Kommune

Billedtekst: Kommunaldirektør Lars Clement bliver ny topchef i Skanderborg Kommune.

30. april bliver sidste arbejdsdag i fjordkommunen for kommunaldirektør Lars Clement. Han har nemlig takket ja til jobbet som kommunaldirektør i Skanderborg Kommune, hvor han tiltræder 1. maj.

Borgmester Mogens Jespersen ærgrer sig over, at den vellidte kommunaldirektør snart er fortid i Mariagerfjord Kommune.

- Lars er en dygtig problemknuser, som både er driftssikker og visionær. Han har bidraget med et nyt blik på vores kommune og skabt en velfungerende administration, der bygger videre på det gode og tillidsfulde samarbejde mellem politikere og ansatte, som vi har tradition for her i Mariagerfjord Kommune, siger Mogens Jespersen.

Lars Clement har stået i spidsen for Mariagerfjord Kommune i en tid, hvor byrådet har måttet skære dybt i servicen blandt andet på grund af manglende udligning fra Staten. En opgave som Lars Clement har klaret flot i samarbejde med politikere, ledere og medarbejdere.

Borgmester Mogens Jespersen har været glad for samarbejdet med Lars Clement.

- Jeg sætter stor pris på samarbejdet med Lars. Han er en dygtig sparringspartner, der har sans for den politiske beslutningsproces og et skarpt blik for konstruktive løsninger, som kommer borgere og virksomheder til gode - og så er det ekstra plus, at han har et humør, som smitter af på hele organisationen, siger borgmesteren.

Lars Clement har været glad for de godt 3 år og ni måneder, hvor han har siddet for bordenden i kommunens direktion. Han er stolt af, at han efterlader kommunen i en god udvikling.

- Min tid ved Mariagerfjord Kommune har indtil nu været de bedste år i mit arbejdsliv. Det er et stort privilegium at være topchef i en kommune, hvor politikere, ledere og medarbejdere trækker på samme hammel, når det gælder om at skabe en kommune, som er et godt sted at bo, leve og arbejde, siger Lars Clement.

Lars, der er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, kom til Mariagerfjord Kommune i august 2016 fra en stilling som direktør for børn, unge og miljø hos netop Skanderborg Kommune. Lars anser muligheden for at vende til tilbage som kommunaldirektør som et drømmejob.

- Jeg kender Skanderborg Kommune som en fantastisk arbejdsplads og som en udviklingsorienteret kommune, der går forrest. Det er en vækstkommune, der går en spændende udvikling i møde samtidigt med, at den eksplosive vækst også rummer betydelige udfordringer. Det er en opgave, jeg ser frem til at være med til at løse og en fremtid, som jeg gerne vil være en del af, slutter Lars Clement.

Kontaktinformation

Borgmester Mogens Jespersen, tlf. 27 20 12 58
Kommunaldirektør Lars Clement, tlf. 21 48 00 41

Opdateret 13.03.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?