Seniorråd vært for længe ventet ældrekonference


Nyhed publiceret 02. september 2021

Seniorrådet varmer op til seniorrådsvalget med en konference om samskabelse og meningsfuld velfærd

Opvarmningen har ladet vente på sig, for sidste år spændte coronavirussen ben for ældrekonferencen. Nu melder Seniorrådet klar med et konference spækket med gode oplægsholdere, borgmestervelkomst og lidt godt til ganen.

- Vi glæder os utroligt meget til årets ældrekonferencen og håber, at mange af kommunens seniorer har lyst til at blive inspireret og få indblik i de mange muligheder, vi ældre har i Mariagerfjord Kommune, siger formanden for Seniorrådet Jens Peter Ellefsen.

Konferencen tager temperaturen på ældreområdet i Mariagerfjord Kommune og sætter fokus på Seniorrådets arbejde og rolle som demokratisk medspiller. Alle er velkommen og der er rig mulighed for at blive engageret og måske få blod på tanden til at stille op til det kommende seniorrådsvalg, som løber af stablen 16. november 2021.

- Ud over at blive klogere på velfærden på ældreområdet, så bruger vi også ældrekonferencen til at fortælle om, hvad Seniorrådet er for en størrelse. Vi opmuntrer seniorer til at til deltage, så vi får opstillet nogle stærke kandidater til det kommende seniorrådsvalg, siger Jens Peter Ellefsen.

Ældrekonferencen om samskabelse og meningsfuld velfærd byder på oplæg af forfatter og foredragsholder Nis Grønager Madsen og Rikke Sølvsteen, som er ældrepolitisk konsulent i Ældre Sagen. Fagchef for Sundhed og Ældre i Mariagerfjord Kommune, Michael Bredahl Tidemand, giver en desuden status på ældreområdet anno 2021.

Konferencen bliver afholdt i Hobro Idrætscenter, Amerikavej 22, 9500 Hobro onsdag den 22. september 2021 fra 9.30 til 14.30.

Der er plads 100 seniorer og pladser gives efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding skal ske senest 10. september 2021 via mail til fordelingsundomsorg@mariagerfjord.dk eller på telefon 97 11 34 87

Kontaktinformation

Formand for Seniorrådet Jens Peter Ellefsen, telefon 30 74 81 71.

Opdateret 02.09.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?