Neurocenter Østerskoven løber med handicapprisen


Nyhed publiceret 11. november 2021

Handicaprådet i Mariagerfjord Kommune hædrer personalet for en enestående indsats for unge med hjerneskade

Billedtekst: Bent Manø Karlsen overrakte diplom, vandrepokal og blomster til lærer Birgit Demant (m) og afdelingsleder Delvin Khan (th)

Formand for Handicaprådet Bent Manø Karlsen er ikke i tvivl om, at personalet fortjener at få årets handicappris:
 
- Medarbejderne på Østerskoven brænder for at hjælpe unge mennesker, der er ramt af hjerneskader. De har skabt et fantastisk døgntilbud her i Hobro, der præget af stor faglig kunnen og et kolossalt engagement til gavn for de borgere, som har allermest brug for deres hjælp, siger Bent Manø Karlsen.

Personalet fik overrakt prisen ved en festlig ceremoni på neurocentret, der har til huse på Amerikavej 46 i Hobro. I forbindelse med uddelingen af prisen har Handicaprådet lagt vægt på, at personalet også gør en særlig indsats for tage hånd om de pårørende.

- Uanset om man kommer på neurocentret som beboer eller pårørende, så oplever man, at jobbet på Østerskoven er meget mere end bare et lønarbejde. Det er ildsjæle, der går den ekstra mil for at skabe en meningsfuld og god hverdag for alle, slutter Bent Manø Karlsen.

Prisen vakte stor glæde blandt personalet, beboerne og ikke mindst deres pårørende. En af beboernes far holdt blandt andet en takketale iklædt den grønlandske nationaldragt, som han havde taget på i dagens festlige anledning.

Hvert år hædrer Handicaprådet en eller flere ildsjæle, der gør en særlig indsats for at hjælpe handicappede mennesker. I år var der hele to nominerede kandidater og det blev Neurocenter Østerskoven, der løb med den flotte pris.

Den øvrige nominerede til årets handicappris var Michelle Dyhrberg Petersen, der er lærer på Hvilsom Friskole.

Handicapprisen blev indstiftet i 2009 i forbindelse med Danske Handicaporganisationers 75 års fødselsdag. Det er 10. gang, at Handicaprådet uddeler prisen. Prisen består af en vandrepokal, en check på 5.000 kr. og et diplom.

Kontaktinformation

Formand for Handicaprådet Bent Manø Karlsen, tlf. 51 42 18 14.
Handicapchef Kit Borup, Mariagerfjord Kommune tlf. 29 23 79 38.

Opdateret 11.11.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?