Mindre brand på plejecenter Solgaven i Hobro


Nyhed publiceret 03. maj 2022

Hurtig reaktion fik bugt ilden, inden flammerne for alvor fik fat

Billedtekst: Personalet fik hurtigt slukket ilden, så branden ikke nåede at få fat i bygningen.

Lørdag formiddag udbrød der brand i en lejlighed på Plejecenter Solgaven i Hobro. Personalet ilede beboeren til undsætning og fik hurtigt slukket ilden, inden den bredte sig. I forbindelse med branden fik beboeren mindre forbrændinger og var i et døgns tid indlagt på sygehuset til behandling og observation.

Sundheds- og ældrechef Michael Tidemand er glad for, at personalet handlede resolut for at stoppe ulykken og beboeren nu er ved godt mod.

- Det er altid kritisk, når der udbryder brand på et plejehjem, og derfor er vores personale godt klædt på til at håndtere situationen. Vores personale fulgte brandinstrukserne til punkt og prikke og fik hurtigt styr på situationen. Jeg er glad for, at beboeren slap relativt heldigt fra branden og branden ikke gjorde større skade, siger Michael Tidemand.

Rygning var årsagen til branden, som forvoldte skader på gulvet i stuen og lejlighedens inventar. Som led i beredskabsplan blev Politi og Brandvæsen tilkaldt, og de har i den forbindelse lukket sagen, som et hændeligt uheld.

Personalet og de øvrige beboere på plejecentret har det godt. For en sikkerheds skyld tilbydes personalet krisehjælp, så de kan få bearbejdet hændelsen, hvis de har behov for det.

Kontaktinformation

Sundheds- og ældrechef Michael Tidemand, tlf. 23 33 50 03

Opdateret 03.05.22    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?