Kulturhusforeningen


Kulturhusforeningen

Kulturhusforeningens opgave er at skabe liv i huset, samt varetager det overordnede ansvar som paraplyorganisation for en bred vifte af arrangementer og aktiviteter:

  • Koncerter
  • Udstillinger
  • Teater
  • Foredrag

Kulturhusforeningen udvikler, inspirerer til og tager initiativ til nye aktiviteter og samarbejder i huset og i lokalområdet.

Støttemedlemsskab

Bliv medlem af Kulturhusforeningen - og vær med til at støtte nye og spændende arrangementer i Kulturhuset. Medlemskab koster 100 kr. for enkeltpersoner og 200 kr. for en husstand. Som medlem får du rabat på udvalgte arrangementer. Medlemskab kan tegnes i forbindelse med arrangementerne i Kulturhuset, via blanket der afleveres på biblioteket eller ved indbetaling af beløbet på foreningens konto i Sparekassen Himmerland - reg. nr. 9806, kontonr. 0000-602310.

Husk at angive navn, adresse, tlf. samt evt. e-mail.

Frivillig i Kulturhuset

Arrangementer, udstillinger og aktiviteter i Kulturhuset afvikles af frivillige organiseret i en række arbejdsgrupper - har du lyst til at give en hånd med og være med til at videreudvikle aktiviteterne i huset, kan du melde dig som frivillig ved henvendelse til bestyrelsen eller på Arden biblioteket.

Bestyrelsen

Formand: Arne Arildsen, e-mail: skovvej73@mail.dk og tlf. 41 83 20 76

Kasserer: Jens Broberg

Lisbeth Andersen

Torben Lund

Hanne Præst Jørgensen

Opdateret 06.10.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?