På forkant


Det skal være attraktivt at bo, leve og arbejde omkring Danmarks smukkeste fjord. Sådan lyder visionen for Mariagerfjord Kommune, men den lever ikke af sig selv og er samtidig udfordret af, at der bliver færre unge, flere ældre og færre arbejdspladser i vores kommune. Det tager vi meget alvorligt og derfor har vi lavet en strategiplan, som skal gøre Mariagerfjord Kommune mere attraktiv ved at udnytte og udvikle de allerede eksisterende kvaliteter i kommunen. I den forbindelse har vi valgt, at de fire største byer skal være udviklingsdynamoer for hele kommunen.

Byerne i Mariagerfjord Kommune udvikler sig meget forskelligt og derfor skal vilkårene for byernes udvikling også være forskellige og det samme skal strategierne for byerne. Det er afgørende at se byernes forskellighed som en styrke, der gør det muligt at fokusere på den enkelte by adskilt, samtidig med at vi ser på kommunen som en helhed. Kun på den måde sikrer vi en kommune, hvor det er attraktivt at leve, bo og arbejde.

Med byerne forrest

Strategiplan for Mariagerfjord Kommune 2016

Strategiplan for Mariagerfjord Kommune

Vi har valgt at de 4 største byer skal være udviklingsdynamoer for hele kommunen. Strategiplanen er blevet til sammen med borgerne i de fire byer.
Se mere

Hadsunds identitet og udvikling

Hvad er Hadsunds identitet og hvordan udvikler vi vores by sammen?

Vær med til at skabe Hadsunds fremtid gennem 3 workshops der skal formulere en strategi for byens udvikling.


Se mere

Helhedsplan for Arden bymidte

Arden / Byen i skoven - skoven i bymidten.
Se mere