Erhvervshold


Vores erhvervshold er til dig, som er erhvervsaktiv og diagnosticeret med kronisk sygdom. For at deltage i forløbet skal du have en henvisning fra egen læge eller sygehuset. Forløbet indledes med en samtale, hvor vi i samarbejde afklarer dine behov. Forløbet strækker sig over 12 uger med undervisning 1 gang ugentligt og træning 2 gange ugentligt. Vi har hold om eftermiddagen, så du kan deltage efter arbejde. Efter endt forløb har du mulighed for selvtræning i vores lokaler.

Et forløb for erhvervsaktive med kronisk sygdom

Vores erhvervshold er målrettet dig, som er erhvervsaktiv og diagnosticeret med diabetes 2, KOL eller hjertekarsygdom. 

Du skal have en henvisning

For at deltage på forløbet skal have en henvisning fra egen læge eller sygehuset. Vi kontakter dig telefonisk eller skriftligt, når vi modtager din henvisning.

Læs mere om henvisning til rehabilitering.

Du kommer til en indledende samtale

Forløbet indledes med en samtale, hvor vi i samarbejde med dig og evt. dine pårørende afklarer dit behov for rehabilitering. Samtalen tager udgangspunkt i dine behov og udmunder i, at du får din egen plan for dit forløb med rehabilitering. 

12 uger med undervisning og træning

Forløbet med rehabilitering af kronisk sygdom for erhvervsaktive strækker sig over 12 uger, og består af både undervisning og træning. Vi har hold om eftermiddagen, så du kan deltage efter arbejde.

Undervisning
Vi har undervisning 1 gang ugentligt med en varighed af 1 time pr. gang. Undervisningen kan omhandle emner som:

  • Basal viden om din sygdom
  • Medicinforståelse
  • Faresignaler og handlemuligheder
  • Hverdagsliv med kronisk sygdom
  • Psykiske reaktioner
  • Vejledning i kost
  • Vigtigheden af fysisk aktivitet


Træning
Vi har træning 2 gange ugentligt med en varighed af 1,5 time pr. gang. Træningen foregår på hold med individuelle tilpasninger, så alle kan deltage i træningen. 

Mulighed for selvtræning

Når du har deltaget 12 uger på vores forløb, har du mulighed for op til 6 måneders selvtræning. Der vil ikke være personale til stede. Det forventes derfor, at du kan klare træningen på egen hånd med det træningsprogram, du har fået udleveret af terapeuten. Du får udleveret et adgangskort, som du skal medbringe hver gang og forevise ved efterspørgsel. 

Har du spørgsmål?

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Rehabiliteringsteam på tlf. 97 11 35 55.

Læs mere om vores forløb til rehabilitering af kronisk sygdom.

Opdateret 26.08.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?