Lær at tackle angst og depression


I Mariagerfjord Kommune tilbyder vi Lær at tackle-kurset til dig, der oplever tegn på angst og depression og er over 18 år. Tilbuddet er gratis og kræver ikke, at du har en diagnose.

Har du symptomer på angst eller tunge tanker?

Lær at tackle angst og depression er et gratis selvhjælpskursus til dig, der døjer med triste eller tunge tanker, og som har brug for et frirum til at dele tanker og erfaringer sammen med andre i samme situation.

Du møder undervisere, der er frivillige, og som selv har prøvet at være i samme eller lignende situation som dig. Der er seks mødegange af 2,5 times varighed og et opfølgningsmøde. Alle – både kursister og instruktører – har tavshedspligt.

Det kræver ingen henvisning eller diagnose at komme på kurset. Der forventes en forsamtale inden kursets opstart. Vi tilpasser kursets tid og sted efter flertallets ønske.

Du møder os primært på sundhedscenter Hadsund, Vestergade 4 og Sundhedscenter Hobro, Brogade 3A.

For tilmelding eller yderligere information, se kontaktoplysninger nederst på siden.

Du kan læse mere om kursusforløbet her.  

Lær at tackle angst og depression - online

Oplever du udfordringer ved at møde op på et fysisk kursus? Har du tegn på angst eller depression? Vil du gerne have mere kontrol over din hverdag?

Få hjælp til selvhjælp – fra dit eget hjem

LÆR AT TACKLE angst og depression – online er et internetbaseret kursus, som du kan følge hjemmefra. I løbet af kurset lærer du at tackle dine udfordringer, så du kan genvinde kontrollen i dit liv. Kursus er for voksne over 18 år med symptomer på angst eller depression.

Hvordan og hvornår?

På kursets 6 moduler arbejder du med forskellige aktiviteter på egen hånd – når det passer dig. Alt, du behøver, er en computer med internetforbindelse. På hvert modul er der også live-undervisning af 1 times varighed, hvor der samles op på kursets emner. Undervisningen ledes af en online-instruktør, som selv har erfaring med angst eller depression.

Fællesskab med andre kursister

I undervisningen er du logget ind sammen med holdets øvrige kursister, og sammen løser I nogle af de problemer, som I har til fælles. I kan dog hverken se eller høre hinanden, og på kurset bruger du kun dit fornavn.

Læs mere om kurset her eller kontakt din koordinator for Lær at tackle angst og depression i Mariagerfjord Kommune. Kontaktoplysningerne findes nederst på siden.

Lær at tackle kurset udbydes under licens af Komiteen for Sundhedsoplysning.

Kontakt


Sureka Santhirasegaram

Borgerrettet forebyggelse

  •  24871216
  •  

Opdateret 13.04.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?