Lær at tackle angst og depression


I Mariagerfjord Kommune tilbyder vi Lær at tackle-kurset til dig, der oplever tegn på angst og depression og er over 18 år. Tilbuddet er gratis og kræver ikke, at du har en diagnose.

Om forløbet

Kurset LÆR AT TACKLE angst og depression er for dig, der oplever symptomer på angst eller depression.

På kurset bliver du præsenteret for redskaber til at håndtere udfordringer i dagligdagen og give dig inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv på trods af symptomer på eller diagnosen angst eller depression. Kurset bliver ledt af certificerede instruktører, der selv har haft angst og depression tæt inde på livet. Kurset er også åbent for pårørende.

På kurset kommer du til at arbejde med emner, som er aktuelle for dit liv og din situation. Du bestemmer selv, hvad du vil bidrage med. Alle – både kursister og instruktører – har tavshedspligt.

Kurset består af 7 mødegange á 2,5 time pr. gang. Man mødes 1 gang om ugen. Programmet for hver kursusgang ligger helt fast. Efter 7. kursusgang kan du fortsætte i en netværksgruppe, hvis du har lyst. Der er 12-14 deltagere på kurset.

Du kan læse mere om kursusforløbet her. Du er også velkommen til at kontakte en koordinator for LAT angst og depression i Mariagerfjord Kommune. Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Lær at tackle angst og depression - online

Oplever du udfordringer ved at møde op på et fysisk kursus? Har du tegn på angst eller depression? Vil du gerne have mere kontrol over din hverdag?

Få hjælp til selvhjælp – fra dit eget hjem

LÆR AT TACKLE angst og depression – online er et internetbaseret kursus, som du kan følge hjemmefra. I løbet af 6 moduler lærer du at tackle dine udfordringer, så du kan genvinde kontrollen i dit liv. Kursus er for voksne over 18 år med symptomer på angst eller depression.

Hvordan og hvornår?

På kursets 6 moduler arbejder du med forskellige aktiviteter på egen hånd – når det passer dig. Alt, du behøver, er en computer med internetforbindelse. På hvert modul er der også live-undervisning af 1 times varighed, hvor der samles op på kursets emner. Undervisningen ledes af en online-instruktør, som selv har erfaring med angst eller depression

Fællesskab med andre kursisten

I undervisningen er du logget ind sammen med holdets øvrige kursister, og sammen løser I nogle af de problemer, som I har til fælles. I kan dog hverken se eller høre hinanden, og på kurset bruger du kun dit fornavn.

Vil du gerne vide mere om kurset "Lær at tackle angst og depression - online"? Læs mere her eller kontakt en koordinator for LAT angst og depression i Mariagerfjord Kommune. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Lær at tackle kurset udbydes under licens af Komiteen for Sundhedsoplysning.

Kontakt

For yderligere oplysninger og tilmelding kontaktes:

Sureka Santhirasegaram
koordinator for LAT angst og depression
susa1@mariagerfjord.dk
Tlf. 24871216 

Opdateret 31.07.20    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?