Mariagerfjord i Bevægelse


Et selvtræningstilbud til dig som har gennemført et sundhedstilbud, rehabiliterings- eller genoptræningsforløb i Mariagerfjord Kommune.

Er Mariagerfjord i Bevægelse noget for mig?

Har du lyst til at fortsætte din træning efter endt forløb i Mariagerfjord kommune? Og måske et ønske om at træne sammen med andre i lignende livssituation som dig selv? Så er Mariagerfjord i Bevægelse noget for dig.

Mariagerfjord i Bevægelse er et selvtræningskoncept, som foregår i din lokale forening. Du tilbydes et træningsfællesskab på hold, hvor deltagerne har et ønske om at fastholde en aktiv livsstil efter endt træningsforløb i Mariagerfjord Kommune. 

Du har på holdet mulighed for at træne dit kendte træningsprogram i selskab med andre ligesindede eller prøve nye træningsøvelser i et trygt fællesskab.

Fælles for alle holddeltagere er, at man har gennemført et træningsforløb i Mariagerfjord kommune. Der er løbende optag på holdene.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Mariagerfjord Kommunes aktivitetskoordinator Maria Friis og hør nærmere. Kontaktoplysninger findes herunder.

Mere information

Du kan også finde mere information om dine lokale muligheder i Mariagerfjord i Bevægelse:

Kontakt


Maria Friis

Borgerrettet forebyggelse - Sundhedscent

  •  97113477
  •  

Opdateret 06.01.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?