Rundt Om Livet


Rundt Om Livet er et tilbud til voksne i Mariagerfjord Kommune med et BMI over 30, som ønsker en sundere livsstil. Tilbuddet indeholder både individuel samtale hos diætist, gruppeforløb og træningstilbud. Du kan være tilknyttet forløbet i op til 12 måneder. Tilbuddet kræver ingen henvisning.

Ønsker du mere overskud og energi i hverdagen, bedre madvaner, færre smerter, mere bevægelse, bedre søvn, højere trivsel eller en mere positiv kropsopfattelse? Så er Rundt Om Livet måske det rigtige tilbud til dig.

Et sund livsstil rummer mere end, hvad du spiser, og hvor aktiv du er. I Rundt Om Livet har vi fokus på at opnå sunde vaner, som er meningsfulde for dig. Du er selv med til at sætte målet og vejen for dit forløb.

Gruppeforløb

Fællesskab, støtte og motivation er ofte afgørende for at lykkes. Derfor er en del af forløbet i Rundt Om Livet et gruppeforløb. Gruppeforløbet strækker sig over cirka to måneder med otte mødegange. Møderne handler blandt andet om:

  • Mål, motivation og madmyter
  • "Slut med forbudt" og "bryd fortryllelsen
  • Madmeditation, sult- og mæthedsfornemmelse
  • Basale behov, søvn og egenomsorg

Træning

Kom godt i gang med at træne og leve et mere aktivt liv. I teamet har vi fysioterapeut, ergoterapeut og yogainstruktør tilknyttet. Du kan deltage i vores træningstilbud i tre måneder. Vores instruktører hjælper dig med at tage hensyn til eventuelle gener og smerter.

Samtaler, gruppeforløb og træning finder sted i Hadsund og Hobro. 

Intromøde

På intromødet vil du blive klogere på indholdet i forløbet. Har du overvejelser eller spørgsmål til forløbet, så er det også her, at du kan få svar på, om tilbuddet er noget for dig. Din deltagelse på intromødet er uforpligtende. Afslutningsvis har du mulighed for at booke tid til første individuelle samtale - og så er du i gang.

Vi anvender spørgeskema i forbindelse med opstartssamtalen. Du vil derfor modtage et, som skal være udfyldt senest dagen før samtalen.

Vi afholder intromøder den første mandag i hver måned fra kl. 16.00-17.00. Herunder finder du mere information om de kommende intromøder: 

  • Den 6. september 2021 kl. 16.00-17.00 på Sundhedscenter Hadsund, Vestergade 4, 9560 Hadsund
  • Den 4. oktober 2021 kl. 16.00-17.00 på Danhostel Hobro, Amerikavej 24, 9500 Hobro

Grundet COVID-19 restriktioner, er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til  Anne på tlf. 51 57 67 75 eller Carina på tlf. 20 26 93 56. Har du forkølelsessymptomer eller andre symptomer på COVID-19, bedes du blive hjemme. Husk at melde afbud, så en anden kan få din plads.

Madmentor – hjælp til forstyrret spisning

Lider du af tvangsoverspisning eller har du haft et forstyrret forhold til mad igennem flere år? Så kan du blive tilbudt et særligt madmentorforløb enten i en lille gruppe eller gennem coachende individuelle samtaler.

  • En certificeret Madmentor hjælper dig med at bryde destruktive madmønstre. Det er for dig som kæmper med overspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.
  • Du vil blive ført igennem en proces, der tager hånd om tanker og overbevisninger relateret til mad, krop og sundhed, så du lærer at stoppe op og mærke efter. Din Madmentor vil hjælpe dig med at få et mere afslappet forhold til mad.
  • Et madmentorforløb vil ikke indeholde traditionel kostvejledning. Der vil være en simpel guiding til sund mad, men der vil ikke være særlige restriktioner, da det typisk vil forværre din trang til mad og overspisning. 

Du kan blive henvist til et madmentorforløb, når du er startet i individuel vejledning hos vores diætister, hvis I sammen vurderer, at det ville være gavnligt for dig.

Kontaktoplysninger

Kontakt og tilmelding kan ske på tlf. 24 87 12 17 eller tlf. 51 57 67 75

Opdateret 01.09.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?