Rygestop


I Mariagerfjord Kommune har vi flere forløb til dig, der ønsker at stoppe med at ryge. Alle forløb varetages af uddannede rygestopinstruktører.

Tilbud om hjælp til rygestop

Mariagerfjord Kommune tilbyder hjælp til rygestop. Alle rygere har mulighed for at deltage gratis på kommunens rygestopkurser. Kurserne varetages af uddannede rygestopinstruktører.

Kom & Kvit gruppeforløb 

Kommunen tilbyder rygestop i gruppeforløb, som er tilrettelagt ud fra konceptet Kom & Kvit, hvilket er et fleksibelt rygestopforløb. Her har du mulighed for at gennemføre dit rygestop med opbakning fra et netværk, som ved, hvordan du har det. 

Holdene har løbende optag, så du kan starte, når det passer dig. Læs mere om Kom & Kvit via linket nedenfor - her kan du også tilmelde dig. 

Læs mere om konceptet Kom & Kvit og se her Marion fortælle, hvorfor et Kom og Kvit forløb var det helt rigtige valg.

Individuelle forløb

Hvis du skal opereres, kan du modtage op til tre individuelle samtaler med en rygestopinstruktør. 

Deltager du i Projekt Kvit og Frit (se nedenfor), har du mulighed for at få et individuelt vejledningsforløb samt økonomisk tilskud til nikotinerstatning eller rygestopmedicin. Se om du opfylder kriterierne for deltagelse herunder.

Ved særlige omstændigheder og efter aftale med din rygestopinstruktør kan der gives tilskud til nikotinerstatning eller rygestopmedicin. Tilskuddet kan kun modtages i forbindelse med vejledning.

Kontakt for yderligere oplysninger eller tilmelding 

Anne Meilandt Hørlyck
Rygestopkoordinator
anmho@mariagerfjord.dk
Tlf. 97113948 

Tilmelding til rygestop skal ske på:
rygestop@mariagerfjord.dk 

Nyttige hjemmesider

Opdateret 01.05.18    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?