VANEBRYDERNE


VANEBRYDERNE er et tilbud i Mariagerfjord til dig, som er nysgerrig på vanens magt og som gerne vil støttes i en varig livsstilsomlægning i forbindelse med et vægttab.

VANEBRYDERNE

Vil du gerne bryde med dårlige vaner, være mere aktiv i hverdagen og ikke mindst selv tage styringen over din livsstil? Så er VANEBRYDERNE måske det helt rigtige kursusforløb til dig.

Forløbet består af 9 mødegange á 3 timer fordelt på 3-4 måneder med motiverende øvelser, der fokuserer på netop dine ønsker til vaneændring. Forløbet indeholder også introduktion til forskellige motionsaktiviteter og et motionskort, som giver dig fri adgang til motionstilbud i den hal, hvor du er tilmeldt VANEBRYDERNE. Endelig indgår et madværksted i forløbet, så vi i fællesskab bliver inspireret til at spise mere groft og grønt.

I forløbet er indlagt refleksionsuger, som skaber rum til at arbejde med din livsstilsomlægning.

Mere information og tilmelding

VANEBRYDERNE starter tre steder i Mariagerfjord Kommune i januar/februar 2020:

  • Rosendal Idrætsforum - tirsdage med opstart d. 28. januar kl. 15:00-17:45 og kl. 17-19:45
  • Valsgård Hallen med opstart til februar kl. 17:00-19:45
  • Als Hallen med opstart til februar kl. 17:00-19:45

VANEBRYDERNE udbydes i et samarbejde mellem LOF Mariagerfjord-Rebild, Hjerteforeningen og Mariagerfjord Kommune. Prisen for et forløb er 550 kr. pr. deltager. Du kan læse mere om kurset og tilmelding på LOFs hjemmeside her.

Opdateret 06.01.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?