Træer i skov om sommeren med fjordudsigt

Arden - Skovbyen

Arden er en velfungerende by med gode pendlermuligheder. Her er et rigt foreningsliv og et levende kulturhus med en ung brugergruppe.

Mariagerkirke ved sø

Pia 33 år, Mariager

Vi har en god dialog med Mariager Skole, og børnene er glade for at gå der. Det er vores opfattelse, at undervisningen er god, så også her er vi tilfredse.

Hadsund bro over fjorden der står halvt åbent

Hadsund - Fjordbyen

Hadsund ligger på begge sider af Mariager Fjord og forbindes med den eneste bro over fjorden. De fleste huse har en  formidabel udsigt og ligger tæt ved vandet.


Blik på Hobro by fra vandet på Hobro Vesterfjord

Hobro - Dynamoen

Hobro er den største by ved Mariager Fjord. Hobro har det meste, og så ligger byen centralt i landet med gode pendlermuligheder. Vi kalder Hobro en lille storby.

T- Vejkryds i landsby med bil

Cecilie 38 år, Arden

Vi har fire børn og skulle bruge et stort hus med flere værelser. Det fandt vi i Arden og til en pris, vi ikke kunne få i Aalborg. Da Arden ligger lige ud til motorvejen og togbanen, er det ikke noget problem at komme til Aalborg på meget kort tid.

Mariager havn skib der ligger ved kajen

Mariager - Sjælen

Mariager er Danmarks mindste købstad. Byen har en lang historie, og omkring den romantiske gamle bykerne ligger moderne kvarterer og en af landets bedste skoler.

Tæt på det hele

Ved Mariager Fjord er du tæt på det hele, og det giver god tid i hverdagen.