Lidt af det hele

Arden en af de mange stationsbyer, der i forrige århundrede opstod langs banestrækningen. Byen er i særdeleshed karakteriseret ved et rigt foreningsliv med nybygget hal og et levende kulturhus med en ung brugergruppe. Arden har skole og daginstitutioner, og der er nem adgang til ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Hobro og i Aalborg.

Tæt på det hele

I Arden bor du tæt på skoven til en overkommelig pris, og hvis du værdsætter en by med et stærkt foreningsliv og en masse aktiviteter for børn, et Arden et rigtig godt valg. Her har mange allerede etableret sig i deres første ejerbolig. I Arden finder du ældre villaer og parcelhuse, men også et stort område med byggegrunde og nyopførte huse nær skolen.

Naturliv

I udkanten af Arden ligger et af Danmarks største skovområde, Rold Skov. Her kan du besøge Troldeskoven med de gamle krogede træer, eller du kan smage på en af de rene kilder i og omkring skoven. I området er der adskillige cykel- og løberuter for hele familien, samt mere udfordrende ture. Få kilometer uden for Arden ligger Madum Sø, en af landets bedste familievenlige badesøer.Arden - Skovbyen

Arden er Mariagerfjords skovby med 2500 indbyggere. Arden ligger i den nordlige del af kommunen og har Rold Skov i baghaven.

Billede af et barn foran en rutsjebane.

Dagplejere, vuggestuer og børnehaver

læs om vores pasnings tilbud, institutioner, priser og specielle tilbud til dig med små børn.


Aktiv ferie børn i hullaring

Kultur og fritidstilbud

Hos os finder du mange spændende kulturelle arrangementer og fritidsaktiviteter. 

Billede af en glad dreng med en bold.

Skoler og SFO

Her finder du en oversigt over alle Skole og SFO tilbud i Mariagerfjord Kommune.