Nyheder


Ungecenter Mariagerfjord flytter til Kirketoften 7 i Hobro den 24. september 2019

Adresse og kontakt

Ungecenter Mariagerfjord, Kirketoften 7, 9500 Hobro

Tlf. 97 11 40 91 / E-mail: ungecenter@mariagerfjord.dk

Åbningstider
Mandag-onsdag: 10.00-14.30
Torsdag:              10.00-17.00
Fredag:                10.00-12.00

Hvilke busser kører til Ungecenteret?
Du kan tage følgende busser til Kirketoften: Bus nummer 1 og 234

 Line Martens Jensen

Mød Line Martens Jensen. Hun er vores nye centerleder for Ungecenter Mariagerfjord og tiltrådte 1. maj 2017. Sideløbende med dagligdagen på Ungecenteret læser Line en Master i ledelse (MPG) på Aalborg universitet.
Line er 37 år og uddannet socialrådgiver. Hun kommer fra en stilling som souschef i ungeindsatsen og UU Djursland i Norddjurs kommune. Arbejdet med unge ligger hende derfor nært.
Jeg brænder for arbejdet med de unge, og vi har en vigtig opgave i at bringe alle kræfter og kompetencer i spil for at støtte, guide og vejlede de unge på deres vej mod job og uddannelse.
Jeg er optaget af, at vores unge og dennes forældre i Mariagerfjord fortsat oplever UU som en kompetent og kvalificeret sparringspartner i forhold til valg af uddannelsesvej.

Du kan kontakte Line på
Tlf. 5129 7972
Mail linmj@mariagerfjord.dk 

 uulogo  

Kunne du tænke dig, at være vores nye kollega? Vi søger en UU-vejleder til vores team. Du kan læse mere om stillingen og hvad vi søger hos dig, ved at klikke her.

 LOGO UU version3 Vi er meget stolte af, at vi i UU Mariagerfjord er helt i top på elevernes tilfredshed. Tak for jeres flotte evaluering!
I en pressemeddelelse til Hobroportalen sender konstitueret leder Lars Munkholt Sørensen i UU Mariagerfjord en stor ros til medarbejderne i UU Mariagerfjord og til samarbejdet med forældre, folkeskolerne og uddannelsesinstitutionerne.
Læs artiklen her.
 plakat til hjemmeside  Igen i år har du mulighed for at deltage i uddannelsesmessen for unge med særlige behov, som afholdes den 27. oktober 2016 i Gigantium, Aalborg. Du kan besøge messens facebookside, ved at klikke her. På deres side kan du kan finde flere informationer om úddannelsesmessen.
(19.05.16)
LOGO UU version3
 
 Vi kan stolt fortælle, at en ny undersøgelse fra Ministeriet for børn, undervisning og ligestilling viser, at UU Mariagerfjord er et af landet bedste UU-centre til at hjælpe unge med deres valg af uddannelse. 
UU Mariagerfjords konstitueret leder Lars Munkholt Sørensen udtaler sig herom i en pressemeddelelse til Fjordavisen.dk. Du kan læse pressemeddelelsen her.
 fremtid og kompetence  

Den 26. november 2015 afholder Mariagerfjord Erhvervs- og Uddannelsesmesse i Hobro idrætscenter. Messen kan være med til at gøre dig klogere på, hvilke uddannelses- og jobmuligheder du har i Mariagerfjordområdet. Du kan læse mere om messen på deres hjemmeside og facebook.
(30.09.15)

 Uddannelsesmesse
 Torsdag den 22 oktober 2015 har du mulighed for at deltage i uddannelsesmessen for unge med særlige behov. Du kan besøge messens facebookside, ved at klikke her. På deres side kan du kan finde flere informationer om úddannelsesmessen.
(03.09.15)

Kontakt


Ungecenter


Opdateret 16.03.21    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?