Lidt af det hele

Arden har et rigt foreningsliv med nybygget idræts- og svømmehal og et levende kulturhus med mange tilbud for alle aldersgrupper. Arden skole blev renoveret i 2018 og blandt daginstitutions tilbuddene finder man en skovbørnehave. Der er nem adgang til ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Hobro og Aalborg med offentlig transport.

Tæt på det hele

I Arden bor du tæt på skov og natur, og hvis du værdsætter en by med et stærkt foreningsliv og en masse aktiviteter for børn, er Arden et rigtig godt valg. Her har mange allerede etableret sig i deres første ejerbolig. I Arden finder du ældre villaer og parcelhuse, men også et stort område med byggegrunde som den nye attraktive udstykning Hesselholt Skovhuse tæt på skoven.

Naturliv

I udkanten af Arden ligger et af Danmarks største skovområde, Rold Skov. I området er der adskillige vandre-, cykel- og ridestier til for eksempel St. Økssø. Få kilometer uden for Arden ligger Madum Sø, en familievenlig badesø. Hesselholt skov ligger lige ved Arden og er kendt for et rigt dyreliv med store bestande af rådyr og krondyr.Arden - Skovbyen

Arden er Mariagerfjords skovby med 2500 indbyggere. Arden ligger i den nordlige del af kommunen og har Rold Skov i baghaven.

Barn foran en rutsjebane.

Dagplejere, vuggestuer og børnehaver

læs om vores pasnings tilbud, institutioner, priser og specielle tilbud til dig med små børn.


Aktiv ferie børn i hullaring

Kultur og fritidstilbud

Hos os finder du mange spændende kulturelle arrangementer og fritidsaktiviteter. 

Glad dreng med en bold.

Skoler og SFO

Her finder du en oversigt over alle Skole og SFO tilbud i Mariagerfjord Kommune.