Bo i Mariagerfjord


Tæt på det hele. Her bor man tæt på naturen med skove og vores smukke fjord i vest og Øster Hurup strand i øst. Om man er til stører byer eller mindre lokalsamfund, så har vi noget for enhver smag.

Omkring fjorden ligger både store og små byer som perler på en snor.

Her er mange lokale indkøbsmuligheder, skoler, uddannelser og ikke mindst fritidsaktiviteter, historie- og kulturoplevelser. Vi er også tæt på tog, motorvej og natur, så når du bor i Mariagerfjord får du tid til både byliv, naturoplevelser og familieliv. 

Hos os er du tæt på det hele, og det giver god tid i hverdagen.


Bo i Mariagerfjord

Omkring Mariager Fjord finder du mange billige boliger -både til eje og leje. Så er der måske også råd til en båd, så du kan nyde fjorden.

Leve i Mariagerfjord

Ved Mariager Fjord er der skønt at leve og en masse at opleve for dig og hele din familie. Nyd den dejlige natur eller benyt dig af de mange fritidstilbud i området.

Arbejde i Mariagerfjord

I Mariagerfjord Kommune finder du 21.000 arbejdspladser. Her er adskillige private virksomheder og en række offentlige arbejdspladser.

Vidste du at...

Mariager Fjord er med sine 35 km landets længste fjord.

Arden - Skovbyen

Arden - Skovbyen

Arden er en velfungerende by med gode pendlermuligheder. Her er et rigt foreningsliv og et levende kulturhus med en ung brugergruppe.

Pia 33 år, Mariager

Pia 33 år, Mariager

Vi har en god dialog med Mariager Skole, og børnene er glade for at gå der. Det er vores opfattelse, at undervisningen er god, så også her er vi tilfredse.

Hadsund - Fjordbyen

Hadsund - Fjordbyen

Hadsund ligger på begge sider af Mariager Fjord og forbindes med den eneste bro over fjorden. De fleste huse har en  formidabel udsigt og ligger tæt ved vandet.


Hobro - Dynamoen

Hobro - Dynamoen

Hobro er den største by ved Mariager Fjord. Hobro har det meste, og så ligger byen centralt i landet med gode pendlermuligheder. Vi kalder Hobro en lille storby.

Cecilie 38 år, Arden

Cecilie 38 år, Arden

Vi har fire børn og skulle bruge et stort hus med flere værelser. Det fandt vi i Arden og til en pris, vi ikke kunne få i Aalborg. Da Arden ligger lige ud til motorvejen og togbanen, er det ikke noget problem at komme til Aalborg på meget kort tid.

Mariager - Sjælen

Mariager - Sjælen

Mariager er Danmarks mindste købstad. Byen har en lang historie, og omkring den romantiske gamle bykerne ligger moderne kvarterer og en af landets bedste skoler.