Gå til hovedindhold

Værestedet Bazen

Værestedet Bazen danner rammerne for en lang række tilbud til borgere i Mariagerfjord kommune

Indhold

  Velkommen til Værestedet Bazen

  Værestedet Bazen danner rammerne for en lang række tilbud til borgere i Mariagerfjord kommune.

  Denne aktivitetsoversigt har til formål at give dig overblikket over de tilbud, som henvender sig til borgere, som har en psykisk sårbarhed, en sindslidelse eller andre sociale udfordringer. Derudover anbefales du at følge Værestedet Bazens Facebookside.

  Enkelte tilbud vil være placeret udenfor Værestedet Bazen. Det vil fremgå under aktiviteten.

  Alle tilbud har til formål at give dig muligheden for at deltage i meningsfulde fælleskaber, hvor også du og dine evner, håb og drømme kan få lov at leve.

  Derudover har tilbuddene til formål at kunne give dig den støtte du kan have brug for i perioder af din tilværelse , hvor du har det svært og føler at der er bump på vejen.

  Nogle tilbud er meget åbne og du kan bare komme og være med. Andre tilbud kræver tilmelding. Det vil fremgå under det enkelte tilbud.

  Hvis du gerne vil være med i et tilbud, så er du velkommen til at kontakte en af de medarbejdere, der er tilknyttet det enkelte tilbud.

  Vel mødt. Vi glæder os til at være sammen med dig.

  OBS! For at benytte sig at tilbuddene, er det et krav, at du er borger i Mariagerfjord kommune og at Mariagerfjord kommune er betalingskommune.

  Værestedet Bazen

  Mandag: 12:00 - 15:00
  Tirsdag: 10:00 - 16:00
  Onsdag: 09:00 - 15:00
  Torsdag: 09:00 -15:00
  Fredag: 09:00 - 12:00

  Kontaktoplysninger:
  Pia Jensen 51 54 47 97
  Michelle Nielsen 30 35 25 91

  Aktivitetskalender

  Du er altid velkommen i vores faste åbningstid, til en snak, en aktivitet eller andet. Det kan også være du selv går og brænder for noget du godt kunne tænke at give dig i kast med. Kom med dine drømme og ideer. Det kan være vi kan støtte dig i at bringe dem til live. Pia og Michelle er det faste personale på Værestedet Bazen, men på forskellige dage vil du også på Værestedet møde Lene, Niklas, Marianne,
  Helle og Marie.

  Følg med på vores hjemmeside eller på vores Facebook side for info. 

  Medarbejderne:
  Michelle Nielsen: 30 35 25 91
  Pia Jensen: 51 54 47 97

  Mandag 09:00 - 12:00

  Veteranerne er et tilbud til dig, som har en psykisk lidelse og meget livserfaring.
  Her laver vi aktiviteter, som passer lige netop til dig. Kom som du er og vi er klar
  til at hygge os sammen med dig.

  Medarbejdere:
  Pia Jensen 51 54 47 97
  Michelle Nielsen 30 35 25 91

  Alle bor ikke i Hobro og Hadsund, hvor vi har vores to væresteder. Så vi vil med dette tilbud i perioder flytte os ud i de byer, hvor vi ved at der bor nogle borgere, som har svært ved at komme ind på værestederne, af den ene eller anden årsag. Perioderne er tidsbegrænsede, men vi vil i perioden arbejde for at skabe netværk eller finde muligheder for at i kan transportere jer ind til vores Væresteder.

  Medarbejdere:
  Vest: Helle Bertelsen: 51 54 47 96
  Karen Bundgaard: 20 53 61 55

  Øst: Michelle Nielsen: 30 35 25 91
  Pia Jensen: 51 54 47 97

  Tirsdag 16:00 - 19:00

  Som navnet antyder så er dette et tilbud for mænd. Her laver vi forskellige aktiviteter, som du er med til at præge. Det kan være alt lige fra en fisketur, mad på grillen, eller noget håndværk.

  Medarbejdere:
  Karina F. Simonsen 29747277
  Hanne Juul Thorup 40326603

  Onsdag kl. 10-14

  Er du til frisk luft, bål, vandreture, fisketure og meget andet, så er natur og friluftsgruppen måske noget for dig. Vi mødes hver uge i naturen og nyder naturen og friluftslivets mange muligheder sammen. Samtidig er der også mulighed for at få en samtale eller støtte til nogle af dine udfordringer.

  Medarbejdere:
  Karina F. Simonsen 29 74 72 77
  Jens Jakob Trads 61 19 37 50
  Maria Ryom-Jakobsen 30 69 47 42

  I Recovery skolen vil vi tilbyde forskellige forløb og kurser, som kan være med til at udvikle dig i din recovery-proces. Recovery, skal forstås som muligheden for at arbejde og udvikle ens håb, drømme og muligheder for at leve et fuldt og godt liv, til trods for at der er noget som er svært.
  De fleste af tilbuddene kræver tilmelding og nogle af tilbuddene kører som forløb med en start og en slutning.

   

  Glas Værksted

  Tirsdag 08:30 - 10:00

  Her er der mulighed for at gå til Glaskunst. Vi råder over glasovn med mere og kan lave alt muligt ud i glasset verden. Kræver tilmelding.

  Medarbejder:
  Pia Jensen: 51 54 47 97

   

  Kreativt Værksted

  Tirsdag 10-13

  Vi producerer og er kreative. Mange af de ting vi laver, sælger vi enten via pop-up butik eller i samarbejde med butikker i Hadsund.

  Michelle Nielsen: 30 35 25 91
  Pia Jensen: 51 54 47 97

   

  Hjælp til teknik, inden du går i panik

  Torsdag kl. 14-15

  Få hjælp til brug af computer, smartphone, tablet, eller hjælp til nemID, e-boks, betaling af regninger og meget mere. Du medbringer dit grej og Michelle eller Helle står klar til at hjælpe dig. Det kræver ikke tilmelding, du møder bare op eller ringer og laver en aftale.

  Medarbejder:

  Michelle Nielsen: 30 35 25 91

  Pia Jensen: 51 54 47 97

  Fremskudt rådgivning

  Oplever du at have psykiske eller særlige sociale problemer i hverdagen? Og vil du gerne have råd og vejledning til at komme videre?

  Der tilbydes åben og anonym rådgivning fra en socialrådgiver.

  Kontakt Imelda: 97 11 34 07 og lav en aftale.

  Oplysningspligt

  Værestederne og lettere adgang er et åbne og anonyme tilbud for borgere i målgruppen. Anonymitet betyder, at vi ikke oplyser andre om at du kommer hos os uden dit samtykke. I de tilfælde hvor der kan være brug for samarbejde med andre offentlige myndigheder eller afdelinger i kommunen, udveksler vi kun dine oplysninger med dit samtykke.

  Når du bruger vores tilbud, skal vi føre mødeprotokol og vi kan også i nogle tilfælde have brug for at lave særlige aftaler med dig, som vi må skrive ned et sikkert sted. Derfor skal du oprettes med minimum navn og gerne telefonnummer i vores elektroniske omsorgssystem, som er et lukket og sikkert journaliseringssystem, hvor uvedkommende ikke kan få adgang til dine personoplysninger.

  Protokollen bruges udelukkende til at have overblik over hvor mange der benytter vores tilbud og en særlig opmærksomhed på de borgere vi ikke har set i et stykke tid.

  Vi vil kunne tilbyde at være opsøgende på dig, hvis vi ikke har set dig i noget tid. Fx ved at give et telefonopkald eller et hjemmebesøg. Alt sammen selvfølgelig kun efter aftale med dig.

  Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe det er nødvendigt og efter gældende lovgivning. Når man skrives ind i et tilbud, fjernes man automatisk fra tilbuddet efter 52 uger og skal skrives ind på ny, hvis man ønsker at fortsætte. Hvis indskrivningen ikke fornys vil dine personoplysninger blive slettet.

  OBS! For at benytte sig at tilbuddene, er det et krav, at du er borger i Mariagerfjord kommune og at Mariagerfjord kommune er betalingskommune. Er du fx bosiddende på botilbud, modtager du bostøtte, eller anden støtte, betalt af anden kommune, er vi desværre ikke et tilbud til dig.

   

  Sidst opdateret: 13. oktober 2022

  Kontakt

  Værestedet Bazen

  Aalborgvej 17A

  9560 Hadsund

  Telefon: 97 11 46 50