Gå til hovedindhold

Uddannelsesby Hobro

I Mariagerfjord har vi et bredt udvalg af ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser. Vi er ambitiøse omkring, at de unge skal trives under deres uddannelse og herigennem få mulighed for en god overgang til det første job.

Indhold

    I Mariagerfjord Kommune arbejder vi målrettet på at skabe et godt uddannelsesmiljø for de unge. Dette gør vi blandt andet ved at sikre gode uddannelsesmuligheder i vores kommune. I Mariagerfjord har vi et bredt udvalg af uddannelser, og vi er ambitiøse omkring, at de unge skal trives under deres uddannelse samt få mulighed for en god overgang til det første job.

    Mariagerfjord er kendt for et trygt og nærværende studiemiljø med høj faglighed og stort fællesskab på tværs af uddannelser. Som studerende i Mariagerfjord er du tæt på det meste. Du er omgivet af smuk natur i form af skov og vand samtidig med, at du ikke er langt fra cafeliv ved både havnefront og i gågaden.

    Websitet Uddannelsesby Hobro er under udarbejdelse og kommer snarest. Når websitet lanceres, vil du her kunne læse meget mere om Uddannelsesby Hobro og dine mange muligheder i netop vores kommune.

    Sidst opdateret: 20. juni 2022