Gå til hovedindhold

Naturture og formidling

Mariagerfjord Kommune rummer en særdeles rig og varieret natur, som vi gerne vil vise frem til borgere og turister. Derfor arbejder vi på at sikre gode muligheder for at besøge og lære mere om de mange naturområder. Kommunen laver foldere og informationstavler i fredningerne og de kommunale skove, og giver dermed borgere og turister mulighed for at opleve naturen på egen hånd.

Indhold

  Informationsmateriale

  Kommunen har udarbejdet foldere og informationstavler i flere fredninger og i de kommunale skove.

  For at skabe et overblik over de mange muligheder, har vi samlet alle ruterne, både for gående og cyklister frem til 2018, i en folder, der hedder "Vandrestier og cykelruter i Mariagerfjord Kommune". Du kan finde en digital udgave af folderen her:
  ”Vandrestier og cykelruter 2018”

  En særlig folder, som du også kan finde på biblioteker, turistbureauer og på de fire rådhuse, er Mariager Fjord Ruten - cykelrute nr. 32. Den beskriver en cykeltur på i alt 65 km, og undervejs kommer du gennem nogle af de fineste landskaber i kommunen. Se mere om ruten her:
  ”Mariager Fjord Ruten”.

  Mange steder kan du også finde information ude i landskabet, i form af tavler og plancher. Kommunen arbejder løbende på at lave information til nye områder, samt at vedligeholde og opdatere det eksisterende.

  Vi har samlet alle kommunens vandreruter, cykelruter og ruter på fjorden, så du kan planlægge din næste tur ud i naturen ved at benytte hjemmesiden:
  mariagerfjordguiden.dk

  Har du kommentarer eller bemærkninger til tavler og lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger

  Sidst opdateret: 20. december 2023

  Kontakt

  Teknik og Miljø

  Natur

  Østergade 22

  9510 Arden

  E-mail: naturgruppen@mariagerfjord.dk