Gå til hovedindhold

Kulturhusforeningen

Her kan læses om Kulturhusforeningen.

Indhold

  Kulturhusforeningens opgave er at skabe liv i huset, samt varetager det overordnede ansvar som paraplyorganisation for en bred vifte af arrangementer og aktiviteter:

  • Koncerter
  • Udstillinger
  • Teater
  • Foredrag

  Kulturhusforeningen udvikler, inspirerer til og tager initiativ til nye aktiviteter og samarbejder i huset og i lokalområdet.

  Støttemedlemsskab

  Bliv medlem af Kulturhusforeningen - og vær med til at støtte nye og spændende arrangementer i Kulturhuset. Medlemskab koster 100 kr. for enkeltpersoner og 200 kr. for en husstand. Som medlem får du rabat på udvalgte arrangementer. Medlemskab kan tegnes i forbindelse med arrangementerne i Kulturhuset, via blanket der afleveres på biblioteket eller ved indbetaling af beløbet på foreningens konto i Sparekassen Danmark. reg. nr. 9070, kontonr. 0000-602310.

  Husk at angive navn, adresse, tlf. samt evt. e-mail.

  Frivillig i Kulturhuset

  Arrangementer, udstillinger og aktiviteter i Kulturhuset afvikles af frivillige organiseret i en række arbejdsgrupper - har du lyst til at give en hånd med og være med til at videreudvikle aktiviteterne i huset, kan du melde dig som frivillig ved henvendelse til bestyrelsen.

  Bestyrelsen

  Formand: Arne Arildsen, e-mail: skovvej73@mail.dk og tlf. 41 83 20 76

  Kasserer: Jens Broberg

  Lisbeth Andersen

  Niels Lynggaard

  Susanne Sørensen

  Suppleant: Jørn Poulsen

  Sidst opdateret: 6. maj 2024