Gå til hovedindhold

Uge 44 er 'Spil Dansk' uge i Mariagerfjord

Traditionen tro byder uge 44 på en række koncerter og kulturelle arrangementer. Dette gøres for at sætte fokus på fællessang og danskproduceret musik.

Sangkonsulent Gritt Møller fra Mariagerfjord Kulturskole står for en af de mange kulturoplevelser under 'Spil Dansk' i uge 44.

Sangkonsulent Gritt Møller fra Mariagerfjord Kulturskole står for en af de mange kulturoplevelser under 'Spil Dansk' i uge 44.

Indhold

  Igen i år er der forskellige arrangementer, bl.a. inviterer Mariagerfjord Bibliotekerne i samarbejde med Arden Kulturhusforening og Kulturskolen til Kultur i børnehøjde til arrangementet børn og voksne synger sammen d. 29/10 kl. 10-11 i Arden Kulturhus,. Her er der kulturoplevelser for de mindste - og resten af familien må også være med. Sammen med sangkonsulent Gritt Møller fra Mariagerfjord Kulturskole vil vi synge gamle og nyere børnesange og mærke sangglæden og nærværet på tværs af generationer. Gritt Møller fortæller: "Her vil fællesskabet være i fokus - alle kan være med - og der er plads til, at hver fugl synger med sit næb. At synge sammen giver fælles oplevelser, godt humør, nærvær og tryghed."

  Mariagerfjord Kulturskole er også arrangør for fællessang i Ishuset Hobro "Best of Højskolesangbogen" og "Kim Larsen Greatest" mandag den 31/10 kl. 19.00 - 20.30. Joachim, Jonas og Gritt fra Mariagerfjord Kulturskole synger og spiller for. det er gratis og man skal bare dukke op.

  Arden Kulturhusforening er traditionen tro også repræsenteret med et koncertprogram i Kulturhuset i Arden. Det byder blandt andet på koncert med Niels Skousen, Kulturtallerken med Højskolesangbogen og Frode Muldkjær.

  Derudover er der også forskellige aktiviteter på en række skoler og børnehaver.

  Se de forskellige arrangementer på Facebook og Kulturfjorden.

  Sidst opdateret: 26. oktober 2022