Gå til hovedindhold

DGI-direktør ny kultur- og fritidschef i Mariagerfjord

46-årige Flemming Poulsen skal stå i spidsen for Mariagerfjord Kommunes kultur- og fritidsområde

Indhold

  Den nordjyske fjordkommune har afblæst jagten på en ny kultur og fritidschef. Ansættelsesudvalget har nemlig fundet den helt rigtige chef, der skal afløse Joan Kamstrup, som netop er gået på pension. Valget er faldet på Flemming Poulsen, der kommer fra en stilling som direktør for DGI Østjylland.

  Direktør for teknik, kultur og klima Torben Ladefoged i Mariagerfjord Kommune glæder sig over, at han har fået fat i et velkendt ansigt i foreningsdanmark, som har stor erfaring fra kultur- og fritidsområdet.

  - Med mere end 50 ansøgere i bunken har vi haft fornøjelsen af et flot ansøgerfelt. Det er dejligt, at så mange har lyst til at stå spidsen for at udvikle vores kulturliv, fritidsliv og vores aktive landdistrikter omkring Danmarks smukkeste fjord. Vi var dog ikke i tvivl om, at Flemming med sit særlige engagement, sine erfaringer og sit unikke blik for vores potentialer er den helt rigtige til jobbet, siger Torben Ladefoged.

  Flemming er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har været direktør for DGI Østjylland siden 2015. Han har desuden en solid ledelseserfaring fra det kommunale område, senest i rollen som sekretariatschef for teknik og kultur i Favrskov Kommune. Også ansættelser som specialkonsulent hos Silkeborg Kommune og direktionssekretær hos Them Kommune samt en tjans som ekstern lektor ved Aarhus Universitet står på Flemming Poulsens flotte CV.

  - Flemming har stor respekt for vores markante resultater på kultur- og fritidsområdet og byder ind med en inspirerende og motiverende lederstil, som passer perfekt til den fagenhed, som han skal stå i spidsen for. Jeg glæder mig til at byde Flemming velkommen, siger Torben Ladefoged.

  Ifølge Flemming Poulsen er det ikke tilfældigt, at han nu snart arbejdsmæssigt sætter kursen mod Nordjylland.

  - For mig er det et aktivt tilvalg igen at skulle arbejde i en kommune, og det er ikke tilfældigt, at min interesse er faldet på Mariagerfjord. Kommunen har et positivt omdømme, naturen er skøn, og så er der både i fritidslivet, i kulturlivet og i de mange levende landsbyer nogle styrker, som jeg rigtig gerne vil være med til at udvikle. Det glæder jeg mig til at arbejde med i samarbejde med mine kommende kolleger og politikerne i Mariagerfjord Kommune, siger den kommende fagchef.

  Flemming Poulsen har også noteret sig, at Mariagerfjord Kommunes ambitioner er helt i top.

  - Byrådet har en vision om, at det mangfoldige og pulserende kultur- og fritidsliv skal tiltrække nye borgere og gæster og i øvrigt være en del af alles hverdag. Den dagsorden køber jeg fuldt ind på. Jeg er selv foreningsmenneske med stort F og ser værdien i at kommune og borgere i fællesskab udvikler det brede foreningsliv og de kulturelle fyrtårne, som skaber fælles stolthed. Det glæder jeg mig til at få lov til at arbejde med, slutter Flemming Poulsen.

  Flemming Poulsen tiltræder stillingen som kultur- og fritidschef 1. oktober. Her bliver han chef for fagenhedens godt 190 medarbejdere, som blandt andet arbejder på bibliotekerne, kulturskolen, ungdomsskolen, kommunens kulturinstitutioner, Biecentret og understøtter foreninger og landdistrikter.

  Flemming bor i Sabro nordvest for Aarhus sammen med Signe og deres to piger på 18 og 15 år. 

  Sidst opdateret: 31. august 2023