Gå til hovedindhold

Skoleleder til Rosendalskolen er fundet

Dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther har netop afsluttet rekrutteringsproces og valget faldt på Esben Holck Vammen, der allerede har en vellykket lederkarriere inden for skoleområdet i Mariagerfjord Kommune.

Indhold

  En erfaren leder med særligt fokus på at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn – sådan beskriver dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther den nye skoleleder på Rosendalskolen.

  - Jeg er meget glad for, vi har valgt at pege på Esben Holck Vammen som skoleleder til Rosendalskolen og er sikker på, vi får en leder, der vil fællesskabet – både med børn, forældre, medarbejdere og ledergruppen, fortsætter dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther.  

  Esben Holck Vammen kommer fra en stilling som skoleleder på Mariager Skole og fortæller selv, at han ser frem til muligheden for at få et endnu større ledelsesmæssigt ansvar, mens han kan fastholde de gode relationer, han har opbygget gennem de seneste 8 år som leder i Mariagerfjord Kommune.

  - For mig handler ledelse om at have noget for med nogen, og derfor har jeg et stærkt fokus på relationer – dette er både i samarbejdet med medarbejdere og i samspillet med børn og forældre, forklarer Esben Holck Vammen. 

  Han slutter med at fortælle, at han glæder sig til at samarbejde med de mange lokale aktører for at skabe en god og varieret skoledag – men også for at skolen udgør en naturlig del af et stærkt lokalsamfund - ikke kun når der er undervisning på skemaet.

  Esben Holck Vammen tiltræder stillingen som skoleleder på Rosendalskolen den 1. marts 2024. 

  Baggrund

  Esben Holck Vammen er 39 år, oprindeligt uddannet lærer og har løbende videreuddannet sig inden for ledelse. Han har 8 års ledelseserfaring fra Mariagerfjord Kommune - senest som skoleleder på Mariager Skole. Esben er bosat i Hobro med sin kone og to børn.