Gå til hovedindhold

Madservice

Sund og nærende kost er en vigtig del af livet, også i alderdommen. Mariagerfjord Kommunes madservice tilbyder en varierende og velsmagende kost sat sammen i traditionelle danske retter.

Indhold

  Madservice (frit valg)

  Mariagerfjord Kommune har en madordning, hvor der tilbydes varmt mad, som leveres dagligt hos borgeren. Der tilbydes også køle-vakuum mad, der leveres én gang om ugen. Du vælger, hvilken type mad du ønsker, ved visiteringen til madordningen. Leverandørerne udleverer en menuplan hver måned. Du skal vælge menu for en måned af gangen og returnere den udfyldte menuplan med madchaufføren.

  Madservice

  Det Danske Madhus (Leverer køle-vakuum mad)

  Sønderup Landkøkken (Leverer varm mad)


  Hvem kan få mad?

  Du kan få del i madordningen, hvis du midlertidigt eller varigt ikke selv kan lave mad på grund af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.

  Du kan som hovedregel ikke komme med i madordningen, hvis du bor sammen med en rask ægtefælle/samlever eller anden pårørende, der er i stand til at lave mad.

  Bevillingen på mad iværksættes senest to dage efter din henvendelse. Ved akut opstået situation iværksættes bevillingen med det samme.

  Takster for madservice

  Pris

  Normalkost til hjemmeboende pensionister - hovedret pr. portion 

  58,00 kr.

  Diætkost til hjemmeboende pensionister - hovedret pr. portion 

  58,00 kr.

  Døgnkost for beboere i plejebolig - pris pr. måned 

  3.933,00 kr.

  Læs Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandarder

  Kvalitetsstandarder og tilsynsrapporter

  Mariagerfjord Kommune laver i overensstemmelse med lovgivning årlige kvalitetsrapporter, kvalitetsstandarder samt tilsyn.

  Sidst opdateret: 7. februar 2023

  Kontakt

  Social, Sundhed og Omsorg

  Fjordgade 5

  9550 Mariager

  Telefon: 97 11 30 00

  Send sikker post til Mariagerfjord Kommune