Udbud og licitationer


Mariagerfjord Kommune offentliggør løbende udbud og licitationer af varekøb og tjenesteydelser samt bygge- og anlægsopgaver.

Få besked om nye udbud

Hvis du ønsker at få en besked direkte i din indbakke, når der kommer nye udbud, skal du indtaste din mailadressen i feltet nedenfor. Du skal også vælge, hvilke kategorier, som du ønsker at modtage udbud fra.

Din mailadresse
Udbudskategorier

Aktuelle udbud og licitationer

Etablering af dynamiske indkøbssystem - legepladser
Mariagerfjord Kommune offentliggør hermed via Det Dynamiske Indkøbssystem (DPS) begrænset udbud på levering af Udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr Jysk Fællesindkøb (JYFI).

Offentliggjort: 01 oktober 2016 08:22

Se mere
Levering af dagligvarer til visiterede borgere i eget hjem
Formålet er, at leverandøren en gang ugentlig skal udbringe dagligvarer til de borgere i Mariagerfjord Kommune, der er visiteret til denne ydelse.

Offentliggjort: 02 august 2017 09:04

Se mere
Udbud på ny daginstitution Hobro Nord
Mariagerfjord Kommune udbyder nu mulighed for prækvalifikation til totalentreprisekonkurrence for opførsel af ny DGNB-certificeret børnehave i Hobro Nord. Der udvælges 4 tilbudsgivere, hvoraf der udbetales vederlag på 75.000 kr. til de 3, som ikke vinder projektet.

Offentliggjort: 10 november 2017 08:30

Se mere
Rammeaftale om udførelse af børne- og ungdomstandpleje

Mariagerfjord Kommune ønsker rammeaftale på udførelse af børne- og ungdomstandpleje jf. nedennævnte elementer af den lovbestemte vederlagsfrie børne- og ungdomstandpleje, i kommunens geografiske område:

  • regelmæssige undersøgelser

  • individuel forebyggelse

  • tandbehandling inkl. kirurgi

Ydelserne skal være i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer og med de nærmere retningslinjer, som fastsættes af Mariagerfjord Kommune.

Såfremt der er spørgsmål til materialet, er du velkommen til at kontakte overtandlæge Kirsten Andersen, på telefon 29 13 60 48 eller mail: kiand@mariagerfjord.dk

 

Ønsker du kontrakt med Mariagerfjord Kommune på børne- og ungdomstandpleje, skal du sende en tilkendegivelse herom til overtandlæge Kirsten Andersen, på mail: kiand@mariagerfjord.dk  senest fredag den 8. december 2017 kl. 12.00

 

 Offentliggjort: 16 november 2017 13:43

Se mere
Tilbudsindhentning på levering af ortoser

Mariagerfjord Kommune deltager i Tilbudsindhentning på levering af ortoser til Jysk Fællesindkøb.

Syddjurs Kommune er tovholder på tilbudsindhentningen.

Materialet er tilgængeligt på Syddjurs Kommunes hjemmeside.Offentliggjort: 15 november 2017 12:44

Se mere
Udbud af sundhedsfaglig rådgivning til Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune gennemfører hermed et udbud af sundhedsfaglig rådgivning, også kaldet lægekonsulent bistand vedrørende sager, som ikke har været behandlet eller som ikke skal behandles i kommunens Rehabiliteringsteam.

Offentliggjort: 10 november 2017 16:00

Se mere
Udbud på genbrugshjælpemidler til forflytning, plejesenge og madrasser

Mariagerfjord Kommune deltager i Jysk Fællesindkøb´s udbud på genbrugshjælpemidler til forflytning, plejesenge og madrasserOffentliggjort: 26 oktober 2017 09:31

Se mere

Opdateret 15.11.17    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?    

Kontakt


Anni Rytter Clemensen

Økonomi

  •  97113048
  •  

Relateret indhold