Gå til hovedindhold

Danmarks vildeste kommune

Vi har samlet havehandsken op og stemplet ind i konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune – og du skal være med.

Indhold

  Danmarks vildeste kommune

  ”Miljøminister Lea Wermelin har udskrevet en konkurrence om at blive ”Danmarks VILDESTE Kommune”. I konkurrencen dyster de deltagende kommuner i at præsentere det mest spændende og visionære naturprojekt, som vil blive kåret af en dommerkomité, der udover ministeren tæller Frank Erichsen (”Bonderøven”) og Morten DD Hansen, biolog fra Molslaboratoriet. Præmien til den vildeste kommune er, udover æren, en pris på 1 million kroner, doneret af Den Danske Naturfond.

  Mariagerfjord Kommune er selvfølgelig med i konkurrencen og her på siden kan du finde flere oplysninger om de projekter, vi har tilmeldt.

  Har du gode idéer eller forslag til, hvad kommunen skal bidrage med af naturprojekter, så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til biodiversitet@mariagerfjord.dk eller ring til biolog Anders Horsten på 23 36 31 80.

  Projektet om at blive Danmarks VILDESTE Kommune vil i 2022 blive fulgt af et filmhold under ledelse af Frank Erichsen og Morten DD Hansen. De vil rejse rundt i landet og vise nogle af de mange spændende projekter, der er med i konkurrencen. Optagelserne skal bruges til en række tv-udsendelser, der skal vises på DR i 2023. Det er selvfølgelig vores ambition, at vores projektet bliver så interessante, at vi kan blive en del af denne udsendelsesrække!

  Sidst opdateret: 20. juni 2022

  Kontakt

  Teknik og Miljø

  Natur

  Østergade 22

  9510 Arden

  Email: naturgruppen@mariagerfjord.dk