Gå til hovedindhold

Botilbud Enggården og Hadsund

Botilbud Enggården ligger naturskønt i udkanten af Mariager. Botilbud Hadsund er beliggende ca. 1 km fra Hadsund centrum. Der er kort afstand til offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Indhold

  Botilbud Enggården

  Botilbuddet er et et-plans byggeri med 18 fuldt udstyrede lejligheder. 12 lejligheder ligger under samme tag med indgang fra fællesarealer. Seks lejligheder er fritliggende med egen indgang.
  Der er fælles stuer og køkkener samt mindre hobbyrum.

  Botilbuddet er placeret i Mariager. Lige ved døren er der busforbindelser til Hobro, Randers og Hadsund.

  Der er vågen nattevagt.

  Vi tilbyder aftenskole med fokus på blandt andet bevægelse, musik og kreativitet.

  Botilbuddet er for dig, der er voksen og har fysisk eller psykisk nedsatte funktioner og derfor har behov for hjælp i hverdagen. Botilbuddet er også til dig med erhvervet hjerneskade. Rammerne i boligerne er velegnet, hvis du har et fysisk handicap.

  Vi tilbyder individuel støtte med fokus på dine udviklingsmuligheder, hvor vi har sigte på et voksenliv, der giver mening - om muligt med udflytning til egen bolig.

  Vi arbejder i hverdagen aktivt med, at du opnår mest mulig selvstændighed i forhold til at træffe aktive valg i hverdagen. Vores kerneopgave er at guide, skabe mestring samt gode rammer for trivsel og udvikling for dig.

  Vores faglige tilgang hviler på en neuropædagogisk viden, hvor vi har fokus på de ressourcer og de udfordringer, den enkelte har.

  Vi anvender KRAP (kognitiv, ressourcefokuseret, anerkendende pædagogik) som fælles metoderamme: Socialstyrelsen - Om metoden KRAP

  Vi kvalitetssikrer ligeledes indsatserne ved brug af KRAP. KRAP som metoderamme er desuden med til at forebygge magtanvendelse.

  Du kan læse mere om vores faglige tilgang på Tilbudsportalen. 

  Botilbud Enggården

  Fjordgade 16A

  9550 Mariager

  30345436

  Forrige Næste

  Botilbud Hadsund

  Boligerne er fordelt på tre adresser i Hadsund, som ligger tæt ved hinanden. Du er tæt på centrum af Hadsund og der er offentlig transport i nærheden. 

  Botilbuddet på Aalborgvej 23A består af fire et-rums lejligheder på 30 m2 og et fællesrum. Alle lejligheder har deres eget tekøkken, soveværelse og badeværelse.

  Botilbuddet på Hedevej 2 består af seks lejligheder på 45 m2 og et fællesrum. Alle lejligheder har et stue/køkken alrum, et soveværelse og et badeværelse.

  Botilbud Aalborg-Hedevej ligger tæt ved Værestedet Bazen. 

  Botilbuddet på Vestergade 4 har 12 lejligheder på ca. 45 m2 fordelt på to etager med elevator. Lejlighederne er indrettet med stue/køkken, soveværelse og badeværelse. Fra de enkelte boliger er der adgang til fællesarealer. Det er muligt at benytte sundhedscenterets faciliteter.

  Der er på Botilbud Vestergade sovende nattevagt. På Botilbud Aalborg-Hedevej er der alarm, hvis du får brug for hjælp om natten.

  Botilbuddet er målrettet dig, der har en fysisk eller psykisk nedsat funktionsevne og derfor har behov for hjælp i hverdagen. Lejlighederne og fællesarealer er velegnet, hvis du har et fysisk handicap.

  I vores arbejde tager vi udgangspunkt i relationspædagogikken og neuropædagogikken. Når vi yder praktisk hjælp i dagligdagen, gør vi det ud fra en anerkendende tankegang. Vi tror på, at anerkendelse fremmer din oplevelse af livskvalitet og selvstændighed.

  Vi hjælpes med at lave madplan, indkøbsliste og laver mad i fællesskab. 

  Du kan læse mere omkring vores faglige tilgang på tilbudsportalen. 

  Botilbud Aalborgvej/Hedevej

  Hedevej 2

  9560 Hadsund

  30345436

  Botilbud Vestergade

  Vestergade 4

  9560 Hadsund

  30345436

  Forrige Næste
  Sidst opdateret: 23. februar 2023