Gå til hovedindhold

Botilbud Kærvej

Botilbud Kærvej er placeret i Onsild tæt ved Hobro og er omgivet af masser af smuk natur blandt andet i form af egen skov. Bussen stopper tæt til botilbuddet flere gange i løbet af dagen.

Indhold

  Botilbud Kærvej

  Bo - og aktivitetstilbud Kærvej er et specialiseret tilbud, der ligger i Onsild. Det er inddelt i 3 huse - Blåvad, Rødvad og Grønvad. Vi har også værksted, café, wellness og en hal på stedet.

  En typisk lejlighed består af et lille tekøkken, soveværelse, badeværelse og stue med udgang til egen lille terrasse. I tilknytning til lejlighederne ligger et fælles areal bestående af køkken/alrum og opholdsstue.

  Vi ligger naturskønt og har egen skov, bålplads, cykelbane, fodboldmål og andre aktivitetsmuligheder.

  Botilbud Kærvej er et døgndækket tilbud målrettet voksne borgere med en diagnose inden for autismeområdet (ASF). Der er plads til i alt 15 beboere fordelt på 3 huse.

  Bo- og aktivitetstilbud Kærvej tilbyder desuden aktivitet og beskæftigelse (§104). Tilbuddet indeholder aktiviteter i café, værksted og wellness.

  Vi arbejder systematisk med at skabe en overskuelig, tydelig, forudsigelig og tryg hverdag for dig. I vores arbejde tager vi udgangspunkt i TEACCH metoden for at skabe mening, læring og udvikling for dig og dit liv.

  Derudover arbejdes der anerkendende i samarbejdet med den enkelte borger. Vi arbejder med low arousal og afstemt pædagogik. Derudover bruger vi BVC/risikovurdering i vores arbejde for at forebygge konflikter. Dette har til formål at sikre det bedst mulige samarbejde med den enkelte borger og understøtte den enkeltes selvbestemmelse med fokus på en god livskvalitet.

  Botilbud Kærvej

  Kærvej 30

  9500 Hobro

   

  Forrige Næste
  Sidst opdateret: 14. juni 2023